Отговори
# 450
Бубе, разбирам те напълно! Hug Ти знаеш нашата история. Понякога позитивното мислене не е достатъчно. Аз например никога не си бях и помисляла дори, че ще премина през този ад с малката - реалната опасност да я загубя, животът й да е на косъм, операция... Сега и проблемът с ъбречето, който хич не е маловажен и е съпроводен с толкова много изследвания и неизвестни за мен Cry Пак казвам - през цялата ми бременност съм си представяла как ще родя едно здраво малко момиченце, но съдбата бе друга и жестока към мен и семейството ми. Но въпреки всичко съм стиснала зъби и вече почти успявам да се преборя със страховете си и болката си. Правя го заради децата и най-вече заради малката Ния, която е моят герой Heart Eyes

Абсолютно!

Все едно аз родих с нагласата как от втория месец ще търчим по болници и лекари и как ще дадем 3000$ за да си дойдем и да прекараме най-чудесната на света отпуска в болницата..

Ама тъй де, като много силно искаш нещо, цялата Вселена...и така нататък

Joy

# 451
Привет, майчета,  Hug

Първо да ви кажа заради това пусто пищене по време на сън и по време на будуване, днес ходихме при една баба, която бае... Тази баба си я знам от години, баела е на цялата ни рода, помагала е много. След като хвърли брашното на стената и бабата каза, че се образували хора,т.е. от хора се е изплашил.. и наистина, неделята ходихме при моята баба, където се събираме сумати народ и мнооогоо деца, всички над главите на детето и съответно, то като писна тогава... луда работа. Освен това онзи ден като тръгнах да го къпя и без да искам вместо телефонната слушалка на душа, пуснах душа и капнаха няколко капки върху детето, че като писна, че като ревна, червен - зелен стана, направо ми идеше да се  #2gunfire
сега ще бу баем три дни, и дано му се събере брашното ...  Praynig

Бубка, СпасДиди силно, силно ви прегръщам  Hug Hug Hug Hug Hug
Тук всички сме майки и всички сме с едни или почти едни и същи проблеми и тревоги...  Hug Hug Hug

Ааа за снахитееее - аз когато раждах ПЪК, се раждаха все момии и не се притеснявам  Mr. Green

Честито на всички астрални близначета на Еди! Живи и здрави да бъдат, много послушни и усмихнати деца!!!!   bigdance2  ura baloni

Ние днес бяхме на разходка за около час и половина, ми то детето си търси разходката. Облякох го, завих го и то си спинка сладко, сладко.

# 452
Буба какво смешно има не разбрах? Simple Smile това е едно от най-популярните изказвания в света , в една от най-великите книги(алхимикът -Paulo Coelho - 'The Alchemist : A Fable About Following Your Dream' ) , цитирано от всеки позитивист в последните няколко десетилетия -  "When you really want something, the whole universe conspires"   Wink   

# 453
Елфииии много голям е този 42 инчов.. ако питаш ММ обаче ще каже "супер е, супер е"... Ти на море няма ли да отидеш? Лятото свърши, ти телевизори търсиш.

# 454

Рая, ама разбира се.....Паулу Коелю  Laughing

Как не се сетих по-рано  Mr. Green

Joy 

# 455
ok де , кое е смешното?  Simple Smile а на автора кое му е смешното?

толкова е популярен,че чак манекенките го знаят  Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 16:58 от raia07

# 456
ДД и от нас....
Бубе и ние сме криви от два дена..неще да спи и тва е,а и се спи и мрънка.
На сън също пищи понякога.
За депресията-мен ме сполита понякога и рева,и ММ се хваща за главата.Той си мислеше,че само бременните са чувствителни. Депресира ме,че немога да свърша всичко,а той понякога се дразни като го карам да свърши нещо(но това вече го обсъдихме тук),че приличам на слонче,и все пак ми се яде шоколад.
Елфи незнам как ще е 42 инча от 3 метра,ние сме с 32 инча от има няма 2 метра,ама съм свикнала.
Аз пък съм на тема "избор на телефон"-решила съм да е Нокиа Е5.Да и се нарадвам преди малката да  епочнала да пипа и хвърля всичко.
Шени много уместен въпрос за термочувалчето,накара ме да се замисля.  Thinking Можеби ще ида с количката в някой магазин и ще искам да пробвам.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ !

# 457
  • София
Ааа-вчера се бяхте умълчали варненки,а тук валеше ужасно и във форума беше тихо, а днес сте се разписали като луди, а тук..изгря  слънчице и мисля да го уважа с разходчица!!!! Peace Mr. Green
За споровете: искам да уточня нещо много важно-лесно е да мислиш позитивно, когато си добре- трудното е да го правиш, когато душата ти плаче! Недейте да мислите,че аз, като съм станала такава оптимистка-всичко ми е наред и винаги е било!!!
Имам развод зад гърба си и дори опит за самоубийство, а детето си съм го виждала на границата на живота и смъртта- не мислих да го споделям това тук, но ви го казвам,за да спрете да спорите и да забележите хубавото около вас! Господ ни праща изпитания, за да ги преодоляваме и да ставаме по-силни.Тук е мястото да кажа едно клише(вярно клише!!!!): Което не ни убива ни прави по-силни!!! Hug
П.с.Паулу Коелю-какво му е? newsm78 и аз го чета на равно с Умберто Еко!Иначе от къде ще знам какво пише в книгите му, за да споря Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 17:07 от jenajena

# 458
Бубе, Хоуп, сетих се, че бяхте водили вашите сладкиши на проф. фотограф - няма ли да се похвалите със снимки Simple Smile Аз се чудя дали да го водя малкия сега - то на 3 м. в какви пози може да застане (не е като новородено да го сгънеш на Х, а е още малък за седящи / пълзящи)  newsm78 newsm78

я, слънце, ние излизаме...

# 459
Слънце или не и ние излизаме.Мама се спретна с един бременен сукман и те така.

# 460
лесно е да мислиш позитивно, когато си добре- трудното е да го правиш, когато душата ти плаче!
Ей това много ми хареса. Марта винаги говориш много разумно Hug Hug Hug
А за разходката много ти завиждам. Луфис и на тебе също #Cussing out Hug.

# 461
И тук пекна, хайде навън ...

# 462
  • София
ljufis, аз мисля моята да я водя при Калина, ама най-вероятно октомври месец, че септември смятаме да ходим до Трявна и не знам как ще сме финансово. Пък една фотосесия си е 150-200лв - не е шега работа.  Laughing

# 463
Моля ви да ме включите в групата във фейсбук - Kristina Georgieva, email  kristina.rd@abv.bg
Благодаря предварително  newsm51
Готово  newsm10

# 464
  • при палмите и алигаторите,FL
Мда, всички по разходки забегнахте, а аз тука си седа на климатик и не си подавм носа на вън.Егати си му /израз на баба ми/ и влагата , гадна, като излезеш и залепваш.Дъждът не ме спирал, слагах дъждобрана на количката, взимах чадър и маах гащи по улиците.Ама ще доде зимата и ще си се отразхождам пък.

Люска, честит  ти съдружник Mr. Green, и аз бях така със Соничка, писахме мъжо за съдружник, кофтито беше че половината от майчинството отиваше за неговите осигуровки, абе гадно си беше.Тук пък няма майчинство, така че пак не много по добре Crazy

Мария И, аз родих първото дете на 29, сега второто на 34, така че не хич не си закъсняла.

Зазка и за теб едно голямо гуш Hug Hug, всичко ще мине и отмине Hug

Хоупи, при нас зимата е супер, ама и не съвсем, мног е дразнещо по Коледа да шляпаш по джапанки и къси гащи , в колата да си пуснал климатика, а от радиото да ти пеят за бял пухкав сняг.На мен тука ми е много топло, но на мъжо му харесва, аз обаче сега го изнудвам, зимата в снега да отидем на някоя почивчица в малка къщичка насред нищото , да се търкалям в снега с децата, а пък той да си седи до камината/размечтах се май............/.

Момичета за снимките на Моник е виновен таткото, той все ги дебне такива едни странни пози, преди ме хващаше мен, добре че се родиха децата, те ме спасиха от сума ти конфузни снимки.

За позитивното мислене, ами аз си казах че съм песимист , но май за децата не позволявам да ме завладяват лоши мисли, все со мисля че ще предизвикам съдбата #Crazy

Елфи, требе да те запозная с мъжо, ние у дома гледаме 52 инчов от не повече от 3метра, та мъж ми смята, че ни е малък и искаше по голям да вземе Stop, е тогава щях да гледам телевизия, все едно съм на тенис мач.

Ето ви една нахилена, олигавена Моника

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 18:08 от nandi

Общи условия

Активация на акаунт