Отговори
# 510
ето приблизителни стойности за тегло и ръст на бебоците :

http://pepe.moetodete.bg/blogpost_339_0.html

# 511
Честита месечинка на Микаела, Симона, Ралица, Ивайло, Асен, Нунцио, Гергана  newsm51 smile3525
raia07, Мариса пък има чертички от вътрешната страна на количката и все се чудя какво толкова се захласва по тях - голямо гледане и плезене, "говори им", луда работа  hahaha
Tony_st, много сладки снимки на твоето пухче си показала!   bouquet
За фотосесията и аз съм решила да изчакам сядането - като ще дадем толкова пари, поне да може да направим по-разнообразни и интересни снимки  Wink

# 512
ДД от нас
Ръчичките ,по точно лявата ние си я открихме в началото на 2рия месец,много си я гледаше.
Тази сутрин посегна съзнателно според мен към играчка-първо с юмрук,после отвори рачичка и хвана,макар нескопосано.
За дом. пюрета беше питал някой-майка ми прави от плодовите,каза че слага мъничко захар и зрънце лимонтузу.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ !!!  bouquet
За фотосесия и аз мисля-но наистина е най добре като седне

# 513
marietta_g да! преди да започнат да виждат цветове най-големият ентертеймънт за тях са формите Simple Smile линии, точки,чертички  Peace  много се прехласват по тях. сложи си блуза с райе да видиш как им действа  Joy

# 514
просто помолих да не ме обиждаш, не е много.  Simple Smile

Обиждам?!  #Crazy Кога и къде, моля да посочиш  Peace

Другото няма смисъл да коментирам  Wink

ОХ кво пак се дракате Crossing Arms Tired

Ти няма да се месиш, че...е хлъзгаво през цялата година  Mr. Green

# 515
ДД!
Честити месечинки на Ралица на ЗУ, Микаела на silvia_dimova_ ,Симона на Deni4ka74, Ивайло на dinani , Асен на neliatanasova , Нунцио на М. Baldjieva и Гергана на dennii.
За фотосесията - напролет!

# 516
 За снимките- аз съм тук само до септември. Но не мисля, че ще станат еднообразни.  Wink
Линкът, който сте посочили директно в темата си е чиста проба реклама, за което ще сигнализирам на модовете  Peace

Само да се допълня- тези хора, с въпросното фотостудио (което също така процъфтява благодарение на форума  Laughing )не са спряли да се саморекламират- то не бяха продажби на килими чрез форума, не беше чудо.. hahaha
И други неща има, но нека модове и админи си направят преценката  Wink

# 517
ок така да бъде, и аз влизам в този тон щом не уважаваш молбата ми , достатъчно изчаках Simple Smile Да буба снизходителните подмятания от сорта на "виж сама си се сетила" , "другото няма да го коментирам " и пр. са обидни. Пасив-агресив така нареченото  Grinning не знам с какви хора общуваш , но аз не познавам такива, на които това да не им е ясно.  и 2. някак си не е честно ти да ме коригираш и да се държиш все едно съм казала нещо глупаво, докато аз се опитвам да се държа все едно не се налага да обяснявам елементарни неща  Peace  
разбирам ,че атаката е най-добрата защита и можеш да прикриеш невежеството си по повод Пауло Куельо (което се пише с ьо а не ю, и за който ти си мислиш,че е много остроумно да се смееш на творчеството му, само защото манекенките в БГ твърдят,че го четат ) , но това просто няма да стане на мой гръб  Wink    

ето Simple Smile коментирай и останалото ако искаш Wink

# 518
Момичета, аз пак за термо чувалчето за количката. Отсега съм се запритеснила за зимата Crazy
Та спрях се на това http://svoboda.my.contact.bg/otherbul.html българска фирма, шие за износ. Но тук възниква въпросът - подплатата е от агнешка кожа, може ли да и дразни кожата и да се обрине беба?
Приемам мнения:)
Хера
- утре ще ходя до мола и ще проверя за бибероните Wink

# 519
Линкът, който сте посочили директно в темата си е чиста проба реклама, за което ще сигнализирам на модовете  Peace

newsm78 newsm78 newsm78 Някой може ли да ми каже каква е разликата между реклама и препоръка от личен опит? Ако искам да споделя с вас нещо, от което съм доволна, как мога да го направя без да ме баннат?

Линкът по-горе не съм го пускала аз, но съм пробвала с други линкове за магазини и услуги...

Признавам си - не съм чела правилата на форума...

ПП. Рая, прямотата ти ме кефи... но момичета, понякога е хубаво човек да преглътне и да премълчи в името на общото благо  smile3505 PEACE, BROTHER!!! Заравяйте томахавките веднага Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 16:24 от ljufis

# 520
Шени,незнам за алергии,и аз си го мислех,когато майка ми поиска да пълни възглавничка с вълна за малката. Казват,че килимите от вълна пък били най подходящи,защото не предизвиквали алергии(така ни преподава в университета една даскалица,която беше манячка на тема бебета и алергии)
Искам да се оплача,подариха ни пакет памперси Хъгис,3-ка(ние сме на тройка отдавна),отваряйки пакета видях ,че пише на турски,т.е турски са....не ми харесаха,много са хартиени,ластиците покрай крачетата в горната част липсват и токущо ми се наложи да се справям с нетолкова голяма бомба,ама беше пропуснало по боди и клинче на гръбчето,на коремчето и отстрани и навсякъде.Мисля ,че  Буба беше споменала,че е много доволна от тях,но най вероятно не от турските,а дали пък тоя  модел не ни е малък  newsm78

# 521
Но тук възниква въпросът - подплатата е от агнешка кожа, може ли да и дразни кожата и да се обрине беба?
Приемам мнения:)

Шени, напротив, доколкото знам агнешката кожа дори я препоръчват за бебета - знам, че е подходяща освен за зимата, даже и за лятото, защото е много дишаща материя и зимата много топли, защото задържа топлина, а лятото е против запарване и запотяване, защото поема влагата (виждала съм летни колички постлани с агнешка кожа - такива постелки за дупето и гърба). Навремето много са ги ползвали. Води се, че не алергизира и не развъжда акари. Освен това е мекичко. Не знам дали е вярно, но дори се твърди, че облекчавало коликите.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 17:09 от SYMa

# 522
разбирам ,че атаката е най-добрата защита и можеш да прикриеш невежеството си по повод Пауло Куельо (което се пише с ьо а не ю)

Стига бе, сериозно ли така се пише?  Mr. Green
Струва ми се, че само си чувала за този автор или може би трябва да го отдам на факта, че си го чела на английски (ама разбира се  Laughing ) и затова нямаш идея как се пише на български  Wink
Иначе ти завидях на самочувствието, което имаш и с със замаха, с който категоризираш хората като невежи, само защото Коелю не е сред любимите им автори  Laughing
  Joy

# 523
Аз пък все си мислих, че тази тема е създадена, за да споделяме какво се случва с нашите малки съкровища, как растат и хубавеят, за новите им постижения... Да обменяме опит, да даваме и получаваме съвети, а понякога просто да получим някоя окуражителна думичка, която да ни утеши, когато сме притеснени, напрегнати или ни се случва нещо неприятно...
Много тъпо ми става когато чета как някой се заяжда и дърли! Все пак всяка от нас е уморена и има куп ангажименти и отделяме от времето си, за да седнем и да почетем как се справят другите, които са на нашия хал, да се разсеем и развеселим (евентуално).
Замълчах си умишлено, когато преди време се спореше относно чалгата, от там възникнаха и други спорове, дори се обидих от "твърдението", че всички сме слушали чалга, просто не си признаваме (е, аз пък слушам див метъл), но пак си замълчах... Ама мисля, че вече е прекалено!!!
Предлагам, да започнете да се карате и заяждате на лични или си създайте друга тема за целта  newsm10 Мисля, че ще е много "интересна", може и други хора да се включат.

А тук да ни разказвате за дечицата си, за себе си, за това, което ви радва и тревожи...

# 524
  • София
ДД и то мен! Laughing Laughing
Ние,вчера с тези ваксинации...уж бяхме много кротки, но вечерта като се почна едно пъшкане, един рев, та така цяла нощ и сутринта и до обяд! #Cussing out Съответно мама беше  #Crazy и и идеше да се  #2gunfire Обаче, точно в момента, когато започнах да губя позитивното си мислене ( Joy) се обади баба ''спасител", която взе бебето, заедно с размразено мляко и разултатът е, че спах непробудно 5 часа!! newsm44. Това не се беше случвало от поне месец! Сега съм  Hug Grinning Peace bowuu  и в 19.00 отивам да си прибера зайчето, че вече ми е мъчно за него!
Буба, Рая:Момичета- не пишете повече постове една срещу друга! Praynig По- умният винаги отстъпва! Нашата цел да сме тук е много по- важна от различията ни! Поздравявам ви и двете с тази песен:

">#t=158s[/video]
А за Коелю Бубето е права! Peace

Общи условия

Активация на акаунт