Когато тръгвате на почивка, "помъквате ли къщата"?

• 28 361
  • 572
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Брей какви неща научавам от форума: някои хора вместо да си почиват предлагат безплатни уборки на помещения и прилежащите площи. Че и се гордеят с това  baby_neutral

# 301
Боже, боже, аз не съм от този свят...
ОО ,добре дошла при извънземните.
Отдавна в този форум се чувствам така:(

# 302
  • Paradise

какво съвпадение, и аз не съм Laughing

подобни теми ме забавляват искрено, защото доказват колко много изпращял народ има.
Разни хора, разни психически отклонения!

# 303
  • Варна

какво съвпадение, и аз не съм Laughing
На Олимп е пренаселено ...  Mr. Green

# 304
Калиевият перманганат, по принцип, е универсално дезинфекциращо средство, което може да се използва и върху човека.
Т.е., спреят за баня е неприложим в много от случаите, когато може да се прибегне до ползването на горното.

Добре, де не лилавее ли след перманганата? И нямам повече въпроси...

# 305
  • Враца
Приятно ми е - Богиня!
беше истински забавно да я наблюдавам мимоходом,
но така и не я засякох на плажа,
(сигурно е нямала време, при все че бързо работеше  Joy ) чудя се,
там какви ли хигиенни процедури е имало,
свързани с пресяването на пясък и
пречистването на морската вода в нейния периметър Simple Smile

# 306
  • Paradise
Калиевият перманганат, по принцип, е универсално дезинфекциращо средство, което може да се използва и върху човека.
Т.е., спреят за баня е неприложим в много от случаите, когато може да се прибегне до ползването на горното.

Зависи от разтвора, но, по принцип, не лилавее.
В миналото при къпане на бебетата (слагали са се във водата капки няколко) в БГ се е ползвал разтвор на калиев перманганат, знам, че не е вредно.
Няма мирис това.
Това знам от майка ми, която е химик.

# 307
Аз всъщност за перманганата питам с една по- друга идея..
Четох, че хората изпозват амоняк, като чистят бани и сервизни помещения.
Аз такова нещо не мога да си представя , каква убийствена смрад е това да си го причиня.
Други с оцет. Трети с белина. И си мисля, аз нещо сигурно не съм наред, като отивам и си купувам продукти за баня, за мивка, за котлони, фурни ... Да не би нещо да е еко-, това с амоняка, белината и калиевия перманганат и затова да се правят разтвори и пр..

/ с калиев перманганат се 'горят' разни кокоши тръни и брадавици, така съм чувала/

# 308
Аз такова нещо не мога да си представя , каква убийствена смрад е това да си го причиня.
Други с оцет. Трети с белина. И си мисля, аз нещо сигурно не съм наред, като отивам и си купувам продукти за баня, за мивка, за котлони, фурни ... Да не би нещо да е еко-, това с амоняка, белината и калиевия перманганат и затова да се правят разтвори и пр..
Не е еко,а е евтино!

# 309
  • Варна
Приятно ми е - Богиня!
беше истински забавно да я наблюдавам мимоходом,
но така и не я засякох на плажа,
(сигурно е нямала време, при все че бързо работеше  Joy ) чудя се,
там какви ли хигиенни процедури е имало,
свързани с пресяването на пясък и
пречистването на морската вода в нейния периметър Simple Smile

На твое място бих документирала тез' трудовашки подвизи, ведно с гордата домакиня в краткометражен научно-популярен филм с арт насоченост. В пристъп на човеколюбие и вселенски алтруизъм бих го пускала в качеството на бонус и поощрение само на най-най-личната и доказала се в хигиенно и санитарно отношение ССФ.
Иначе "нъцки", останалите нека да тънат в неведение и пермаганатна оскъдица.
 Peace
После ще черпиш един парфУм за идеята  Mr. Green

# 310
  • Враца

Ми не, аз слагам по една щипка в цял леген и го изливам в тоалетната, когато ме мързи  да я мия основно. После по дъното остават няколко зрънца дето отделят цвят но след няколко пускания на водата изчезват.  Peace

Моля, да не ме титулувате с термина "мърла", защото честно казано не съм роб на дома си, но поддържам някакъв приличен ред и хигиена  Laughing

# 311

/ с калиев перманганат се 'горят' разни кокоши тръни и брадавици, така съм чувала/

Не знам дали е еко, но при всички положения е по-евтино. Предполагам, че за това го правят, а и има хора, които не вярват на новите препарати, и си чистят както едно време.

# 312

Зависи от разтвора, но, по принцип, не лилавее.
В миналото при къпане на бебетата (слагало се е във водата капки няколко) в БГ се е ползвал разтвор на калиев перманганат, знам, че не е вредно.
Няма мирис това.
Това знам от майка ми, която е химик.

Калиев перманганат сух-нема измиване-първо лилавее, а след това жълтее. Та се чудя аз, като го плиснат в банята на хотела не става ли едно такова цветно. CrazyАма да дойдат химичките, да кажат в какъв разтвор го правят...

# 313
Добре, а как преценявате разтвора, на цвят ли?
Калиев перманганат освен че гори разни рани, се използва и за вагинални промивки, при бяло течение ( в много слабо розов разтвор, но никога не бих пробвала).

# 314
  • Враца
Ами те геловете за тоалетната чиния, не са нищо друго освен разреден концентрат на белина,
оцветен и с посгъстена консистенция,
но си купувам гел вместо белина, происто защото му е по удобно шишето и пръска и под ръба .   newsm78

Богиня, ми тя малко невротичка си падаше, знам ли да не погне с метлата ..  newsm43

Всъщност , времето си на морето прекарвам абсолютно пълноценно и ползотворно и нямах особено време и желание да се занимавам с нея, но ето сега можеше да приложа снимка за достоверност примерно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт