Когато тръгвате на почивка, "помъквате ли къщата"?

• 28 312
  • 572
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
...Май това ще е първата ми покупка след почивката-огромен, огромен сак.

Не си го причинявай - представи си ситуация, при която колата закъсва и се налага да остане в сервиз, а вие да се прибирате с друг транспорт. Била съм свидетел как родителите се суетят около докаран с пътна помощ автомобил и се опитват да преценят кое им е най-необходимо и да го натъпчат по найлонови торбички, взети от магазина за авточасти.

# 571
...Май това ще е първата ми покупка след почивката-огромен, огромен сак.

Не си го причинявай - представи си ситуация, при която колата закъсва и се налага да остане в сервиз, а вие да се прибирате с друг транспорт. Била съм свидетел как родителите се суетят около докаран с пътна помощ автомобил и се опитват да преценят кое им е най-необходимо и да го натъпчат по найлонови торбички, взети от магазина за авточасти.
Т.е.,не може да си качиш огромния сак на влак,автобус,самолет?    Thinking
А торбичките може?
Нещо не схванах логиката.....

# 572
  • Майничка
Ами сакът беше един и огромен (заемаше на площ целия и на височина почти половината багажник на комби). Собственикът каза, че първо слагал сака в багажника, а после прибирали такъмите в него, така и разтоварвали в къщата, която наемали. Не е от нещата, дето с лекота ще ги метнеш на рамо да ги придвижиш от таксито до вагона или до багажника на рейса. Виждала съм с подобни разни спортисти да ходят на тренировъчни лагери, даже сме си слагали пушките по състезания в такива, но не е за нетренирани хора на средна възраст (сещам се за онзи филм с Павел Попандов, дето мъкнеше огромния куфар, а пред него пърхаха жена му с дамската чанта и детето с капелите Laughing).
Хората си натовариха 4-5 торбички, сакът го опаковахме с транспортно фолио, налепихме ленти, на които собственикът се разписа и си го откара след седмица-две, барабар с отремонтираната кола.

Общи условия

Активация на акаунт