Когато тръгвате на почивка, "помъквате ли къщата"?

• 28 326
  • 572
  •   1
Отговори
# 525
  • забравих си мисълта...
Cлънчева*, стига си се правила на бедна. То пък да не мислиш, че Chrysler-a е кой знае каква скъпа кола. И още, ще те чака мъжът ти и още как. Нали за него ще пазаруваш. Да не мислиш, че като ходя да пазарувам за себе си, мъжът ми идва и чака. Ще му порасне брада ако седне да ме чака, а когато е за него, пак няма нерви да обикаля по магазините. Вземам го с мен единствено, докато сме още там и той чака в кафето да му покажа някои неща и ако не ги одобри, още преди да ги е премерил, да мога да ги върна веднага.
А аз пък си признавам, че завиждам и то неблагородно на всички, които могат да тръгнат с малко багаж. Ние бяхме взели даже и детското легло на малкият, че не знаехме как ще е точно в хотела, в който отивахме в Италия, а като питахме, не ни дадоха задоволителен отговор. Та за да не вземе да падне малкият от леглото, че тъкмо наскоро едно детенце беше паднало от около 0,80 м височина и почина и аз бях изпаднала в паника, та му взех и леглото с нас. Откровено казано, не беше никак лоша идея. От хотела пък бяха щастливи, че няма да се чудят, как да ми угаждат.

# 526
венета, имаш удивителното качество да правиш хората около теб щастливи  Simple Smile.

аз съм леко нервна от сутринта защото видях в гаража умряло мишле. само 1 час по-късно мишлето изчезна Shocked. според мъжа ми халюцинирам, но не съм пила нищо друго, освен 2 перли с вит А/да се чудя за какво го пия/. може ли голяма мишка да изяде малко умряло мишле #Puppy dog. направо съм в депресия cry

# 527
аз различавам колите само по големина и много обичам затова пожарникарските  newsm03
не го знам това крайслера какво чудо на техниката е, но съдейки по багажите ти сигурно е поне колкото танк  newsm10 за което благородно ти завиждам/няма емотикон за завид-завид #Puppy dog Stuck Out Tongue #Silly/.

Ето това може би е нещо такова. По начина по който пише      
или това тук, чак се пръска от яд, надписът отдолу под картинката ме разсмива, цитирам: "Аз не съм дори и най-малко завистлив"   Grinning.

Chrysler voyager изглежда така  (снимката е от Интернет, да не реши някой, че показвам нашата кола) и както споменах вече, за любителите на повече багаж го препоръчвам горещо,

Рядко грозна кола е тази , но предполагам ти побира всички метални кутии за обувки, което те устройва:)

# 528
  • забравих си мисълта...
венета, имаш удивителното качество да правиш хората около теб щастливи  Simple Smile.

Merci  Embarassed   bouquet

A ти се стегни и не мисли за мишки, а за някоя приказка, в която вълшебницата като замахнала с вълшебната си пръчка и мишките се превърнали в пари или млад мъж, който има очи само за теб Simple Smile.
А на съпруга си кажи, да не се опитва да те разболее, защото ти си българка и българките са силни жени и така лесно няма да се отърве от теб, никак да не си го и помисля даже, ще види той, когато вълшебницата те превърне в млада, красива и омайваща всички мъже, жена. Ще го питам после, как ще тича при мен за помощ, но аз за мъже, всяващи объркващи мисли на съпругите си, нямам разбиране Wink.

10 c's, хайде сега, пак се хвана за детайлите! Не съм казала, че е красива, но е много практична. За отпуска е супер, иначе аз нея не я ползвам  Whistling. Също както ти много точно отбеляза, събира една малка част от обувките ми, но какво да се правя, нямам друг избор, налага се да се примиря. Освен ако не дойдеш и ти с твоята кола да сложим в нея само моите обувки.
P.S. Чешете си крастата с моите обувки, но да не се оплачеш после и ти от преследване Simple Smile.

# 529
Венета, тъй като за мен колите са грозни и хубави ( с нюанси), но винаги само естетично оценени, чисто по женски - каква е тази кола в подписа ти, наистина?

# 530
  • забравих си мисълта...
... каква е тази кола в подписа ти, ...?

Красива, елегантна и неустоима! Grinning

Истинските ценители на автомобили, ще я познаят по грациозната и´ осанка и по вълшебното чувство на задоволство, когато си в нея.  Grinning

# 531
Прилича на дипломатическа кола, или на такава на някой шейх, или папата:) В никакъв случай за широк пазар.
Примерно Ролс Ройс или нещо такова, лимитед едишън.

# 532
шейховете на почивка ходят с това, което тегли "караваната" за жените и децата Wink

# 533
  • забравих си мисълта...
Искате да кажете, че оценявате колата достойна за моята скромна персона ли  Whistling, а аз помолих само за кола, в която да си събера моите LXXVII чифта обувки.

По темата, никоя от вас не спомена, каква e разликата във вещите (под вещи разбирайте всичко от A до Z) и тяхното количество, когато сте на почивка без съпрузите и без децата си!?

Сега може да продължите със залаганията, като напомням, че е забранено участието на посветените в подробностите Wink.

тити newsm10

# 534
Аз споменах.Ако тръгна без деца и мъж-според мястото и времетраенето.Пример-на море за 7 нощувки-2 рокли, едни сандали, няколко блузи и къси панталонки.Това се побира дори в раница.4 членно семейство за същия период-един общ куфар, като върте сложих и играчките за спане на децата, които са обемни. Mr. Green

# 535
Багажът винаги е МНОГО, независимо дали съм с мъж, деца, приятели или сама.Дори когато отидох в родилното бях с ОГРОМЕН сак, което малко шашна персонала, ама к'во да правиш- навик!

# 536
  • Майничка
Ако съм сама (и мястото предполага шопинг), багажът на отиване винаги е минимален, а на връщане - много, заради армаганите. Както поясни мъжът ми на една моя леля, в отговор на дежурното:"Ама защо се охарчваш, не трябваше!" -  "Чрез тези подаръци тя ни прави съпричастни на радостта и облекчението си, че се е отървала от нас, макар и за кратко." Laughing

# 537
без мъжа ми като че ли багажът е как да кажа, някак по-съдържателен Rolling Eyes
той мъкне някакви ужасно непотребни неща, като кирки, лопати, уреди за бръмчене, май бормашини им викаха, клещи, сандъчета с абсолютно непотребни и напълно излишни инструменти. също капани за инсекти, кутии с лампи и пожарогасител thumbsup/венета, тук просто не мога да не те спомена/, надуваем дюшек  #Shocked/кой нормален човек спи в гората на надуваем дюшек, направо не знам/, помпа за дюшека естествено, спален чувал , и ей такива боклуци.

за моите обувки, без да са в сандъци и метални контейнери просто не само място не остава, но водим дълги спорове кой на колко място багаж има право според семейната йерархия  smile3513 smile3515

в крайна сметка, както големият ми син казва , ако повикате още малко, ще ви включа по един контакт и в мрежата директно, ще произведете ток за цялото село smile3506. така млъкваме и двамата, на всеки един му се откъсва по някое кутийче от сърцето да остави у дома и бавно и плавно потегляме. по пътя се гледаме лошо поне първите 2 часа, после на мен ми минава , ама не за друго, а защото се сещам, че съм забравила пинсетката ми в банята на втория етаж и писвам в неудържим рев. мъжът ми спира, обещава вече никога не ме форсира с багажите и казва, че ще ми купи каквото поискам newsm08.

# 538
  • забравих си мисълта...
Cлънчева*, браво на мъжа ти!
При нас минава много дисциплинирано. Мъжът ми не се показва изобщо докато стегна багажа (смее ли). Обаждам му се, да му кажа, че куфарите са готови и той ги качва в колата и ги подрежда под зоркия ми поглед. След като всичко е подредено, се прави последен оглед на цялата къща отдолу до горе. Всичко да е изключено, заключено и се тръгва. По пътя вече се отпускаме, напрежението изчезва и започва веселата част Wink. Пожарогасител не носим, но сме си взели инфо от клуба на автомобилиста за всички възможни телефонни номера, които биха могли да ни потрябват и също всичко свързано с пътя. При шофирането се сменяме на всеки 4 часа. Абе дисциплина. Мъжът ми се чуди защо се е оженил за българка, като съм по-по от австрийките. Но така е когато мъжете си правят сметката без кръчмаря.
А аз не знам защо мен занасяте за пожарната, като аз нямам общо с нея. Пипинс разпродава пожарните коли, доколкото разбрах. Аз само се възмутих, че дава невярна информация относно гаранцията. Виж, че и ти искаш по-дълга гаранция...ааа сега разбирам, защо все за мен мислиш...

# 539
  • София - Рим и обратно

по пътя се гледаме лошо поне първите 2 часа,

Хахахах, точно същото е и при нас. Всеки път е фатално, високо напрежение през време на цялото стягане на багаж и приготвяне за тръгване (всъщност аз приготвям, а той крачи напред назад имитирайки супер заетост, сумти и прави забележки). Накрая напрежението ескалира в приличен скандал, тръгваме намръщени и така - всеки път, като за последно Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт