Отговори
# 60
 Купуват, да. Руснаци и поляци.

# 61
Купуват, наистина. Търсят апартаменти в хотели на първа линия море. Познавам собственик на такъв хотел и знам, че дори държи цена въпреки кризата.
Разни хора, разни идеали...

# 62

А шофьора не го мислете, с хубава кола (климатикът да се подразбира) пътят изобщо не се усеща, отделно някои сме с бензин в кръвта и драйвът ни харесва Laughing
Това добре, но цяла вечер на Какао, без да близнеш алкохол си е жива мъка Wink
Другият вариант изобщо не го допускам и коментирам Naughty

# 63
В Слънчев бряг е отвратително. Пари да ми дават, не бих отишла там на почивка. Хотели сбутани един в друг, басейни също един до друг, хора, хора, и пак хора навсякъде гъмжило. Чудя се на чужденците с какъв акъл даже апартаменти купуват там.
Аз друго се запитах, когато прелетях оттам преди месец. Понеже наистина е станало страховито място, а Влас вече го задминава дори по размери.... аджеба, къде отива всичката мръсна вода от кенефите? Смогва ли горката пречисвателна станция?
Туй заливче там става ли въобще за къпане???

# 64
  • София
Е как къде отива ?!
То е ясно, в морето.
Приятно плуване.  Laughing

# 65
Водата отива на традиционното място. По всички български курорти, за които се сещам в момента, е така.

# 66
.... аджеба, къде отива всичката мръсна вода от кенефите?
Как къде - В МОРЕТО!  Crazy

# 67
Честно ви казвам не посмях да се изкъпя. Само си представих десетките хиляди кенефи и ... Sick
Въпреки, че стопанката на хотела в Несебър, където пренощувахме, уверено твърдеше, че мръсната вода се изтичала някъде до Ахелой.

# 68
Те и варненските води се изливат далече, но течението все ги връща на Южния плаж.

# 69
На задна линия в Слънчев Бряг е много тихо, бях това лято за 5 дни в апартамент на една позната, само няколко руснака и 2 възрастни двойки се плацикаха в басейна.Мисля, че Амадеус 3 се казваше сградатам близо до Аквапарка.Вечер супер тишина, спиш сякаш си на село.Но това беше края на юни, началото на юли, сега не знам как е?! Rolling Eyes
На палж ходим само на Иракли и Резово, няма гнусни и гадни навлеци, позьори също....
Хората сме отдалечени там един от друг на голямо разстояние, спокойствие, природа, кеф...
Да не смеят "умните ни държавници" да разрешат на
тия боклуци мутрафони да развалят и тези запазени местенца...

# 70
Плажът на Иракли и на мен ми хареса.  Peace

# 71
  • Sofia

А шофьора не го мислете, с хубава кола (климатикът да се подразбира) пътят изобщо не се усеща, отделно някои сме с бензин в кръвта и драйвът ни харесва Laughing
Това добре, но цяла вечер на Какао, без да близнеш алкохол си е жива мъка Wink
Другият вариант изобщо не го допускам и коментирам Naughty
Всъщност никой не пи алкохол, аз само една бира ( пристрастена съм) нямахме и нужда от алкохол, бяхме толова надрусани от емоции и адски много смях в колата, че просто алкохолът беше излишен

# 72
Че това не е ли далечко от СБ?

Аз и задната линия я помня- една такава безкрайна бетонна, дано поне да е било наистина тихо.

# 73
Че това не е ли далечко от СБ?
Мда...и слава Богу!

# 74
Купуват, да. Руснаци и поляци.

И българи купуват..

Общи условия

Активация на акаунт