Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 129

• 52 656
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Разград

# 91

Не мога да подмина Туба в лилаво за лилавата ни тема.  Grinning

Някой знае ли, за къде се е барнала Туба с този тоалет от първата снимка? За първи път я виждам.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 14:59 от nadine1111

# 92
Днес май Джансел е на почит, я да почетем и Туба.

# 93
  • Разград

# 94

Джерен и Левент

# 95
  • Русе
.....

Някой знае ли, за къде се е барнала Туба с този тоалет от първата снимка? За първи път я виждам.

Надин, аз мисля че е кадър от " Под липите ", но доколкото си спомням роклята и беше черна, та ако е възможно  newsm78  да е оцветена в лилаво ?

# 96
  • Разград

# 97
Нашето момче и днес няма да изневери на себе си заради деня на бирата.

# 98
  • Разград
.....

Надин, аз мисля че е кадър от " Под липите ", но доколкото си спомням роклята и беше черна, та ако е възможно  newsm78  да е оцветена в лилаво ?

Разрових се в архива си на снимките от "Под липите" и роклята наистина е черна. Това беше когато той я отвлече от едно парти.

# 99
.....

Надин, аз мисля че е кадър от " Под липите ", но доколкото си спомням роклята и беше черна, та ако е възможно  newsm78  да е оцветена в лилаво ?

Разрових се в архива си на снимките от "Под липите" и роклята наистина е черна. Това беше когато той я отвлече от едно парти.

Благодаря за отговора! Смятах, че е по нова снимка Thinking
Май ми е време да изгледам сериозно "Под липите" Grinning

Намерих днес този клип с муцунки на  Мурат и музика в стил "Радка пиратка" . Намирам го подходящ за мезе на бира Joy Joy Joy Опа- опа!

# 100
Не мисля, че снимкаta с лилавата рокля е от Под липите  - роклите са с различен силует, бялото на снимката е наметка, в ПЛ - жакетче.  Поне не се е появявала с такъв тоалет и с цвете в косата в кадър....  newsm78

Защо ли са го направили този мрачен, почти зловещ колаж Thinking

# 101
Привет, момичета   Hug
В момента по ShowTV върви някакво предаване "Лятна изненада".
Анонсираха, че ще коментират черната лента на роклята на Туба.

Написах в тема Аси кратко коментарче за публикации в днешната преса,
че уж преди Онур бил женен и Туба ходела с женен мъж.
Копвам ви го и тук, ако ви интересува какво разбрах от почти copy-paste статийките. Rolling Eyes
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Като единствен източник, че Онур изобщо някога бил женен цитират оня пост във форума на Dizifilm.com, където беше цитат на цитата Laughing и някой си уж разказваше как едно лято
/ неясно коя година обаче, защото пишеше това лято, а поста беше от зимата - м.Януари помня/, че видял Онур и жена му еди коя си в някакъв хотел в Чешме.
Освен това бил говорил с тях, че не посещавали и четяли този форум Laughing
Доколкото си спомням май в старата тема коментирахме тази клюка, а Innabel също е написала
нещо подобно за източника, който се споменава в тези статийки.

--------------------------------------
Направо не мога да си обясня как в Турция могат да оженят двама души на база един
неподписан дори пост в някакъв си форум! doh
В случая Онур и въпросната дама.
Несериозно е да посочваш за източник мнение във форум Shocked

# 102
  • Разград

# 103
Направо не мога да си обясня как в Турция могат да оженят двама души на база един

Фенче, не само в Турция, а и у нас е същото.  Sad Като вица за индианците и метереолога. Достатъчно е да се поразходи човек из темите  #Crazy... Защо да не пишат (от това си вадят хляба), след като има кой да чете и което е по-лошо, да вярва  и дотук спирам Peace

# 104
От предаването по ShowTv преди малко:
Модата с черната панделка идва от китайската дизайнерка Vera Wang.
Черната панделка не означавала нищо конкретно като послание,
но стояла по-добре на бяла рокля, отколкото червената панделка -
според думите на една турска дизайнерка в предаването.
Младоженецът винаги е облечен в черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка.
Туба и Онур били ТРЕТАТА ИЗВЕСТНА ДВОЙКА МЛАДОЖЕНЦИ от Турция по тази мода. Laughing
Имаше снимки на другите две двойки, ама не ги познах кои са.
Едната от двойките са се оженили в Америка преди 6 месеца.
-----------------------------
Bagi, не го знам вица за индианците и метеоролога, може ли да го напишеш Joy Praynig

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 18:32 от Fan

Общи условия

Активация на акаунт