Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 129

• 52 648
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Малко си отдъхнах... Peace Laughing Heart Eyes

# 121
  • Разград

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 20:53 от vania_e

# 122
  • Разград

# 123
  • Русе
Тази вечер - много пусто , newsm78
и " новият " Джансел , ни е на гости - а няма, кой да го "посрещне"  Blush !
Къде сте " запленени " момичета ?  Hug

# 124
Цвети67, не мога да се настроя още за новия Джансел. Какви ли не мисли ми се въртят в главата за новия му сериал. Дали това ще е най-добрият избор за гледане през този сезон тепърва ще се разбере.
 Покрай клюките в турската преса не остава време за сериалите.  JoyЛичи си, че не са започнали още.  Joy

# 125
  • Русе
Вали, в понеделник започва  " Лунно затъмнение ", Рина е направила тема за него / ако не знаеш / може да е интересен, стига да има и превод .  Hug
А, за новият сериал на Джансел, не искам да се настройвам предварително, че с тази му реклама и аз не знам какво да очаквам.  newsm78

# 126

Сетих се за този клип по песента "На мой приятел си жена". Малко ми стана мъчно за Сами, човека си призна публично, че много е обичал Туба, а и са приятели с Онур. Ами, живот... newsm78

# 127
Цвети, тук съм...малко се поразходих...този последният Джансел ми дойде в повече/ пост 121,122/... Rolling Eyes
И тази ризка...определено... smile3505

Водя ви друг...и Фахрие би го предпочела... Peace

Кой реши, че за да е лош...не може да изглежда и така... newsm78

# 128
  • Русе
Марги, май пак ще сме само двете !  newsm78
А, Джансел и с брада, и без нея - не мога да повярвам, че ще е лош, затова - ще видим, каква е идеята на филма, когато започне и тогава ще реша, дали ще гледам.  Hug

# 129
Цвети, тук съм...малко се поразходих...този последният Джансел ми дойде в повече/ пост 121,122/... Rolling Eyes
И тази ризка...определено... smile3505

Водя ви друг...и Фахрие би го предпочела... Peace

Кой реши, че за да е лош...не може да изглежда и така... newsm78

Марги, явно са решили. че промяната трябва да е шокова, за да ни избият от главите Мурат оджа Grinning
Виж, шока при Туба си беше... асъл шок с пълна промяна #Crazy #Crazy #Crazy

# 130
Цвети, променят визията на актьорите, за да се различават от предишните им сериали. Не е само за да изглежда по-лош Джансел. На мен не ми изглежда по-.лош, по-скоро по-възрастен и солиден - на снимката с костюма.

# 131
  • Разград

# 132
  • Разград

# 133

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_e_buyuk_sok … _un_eski_esi_.htm

Тия жълтурковци пак някакъв шок измислиха преди минути, дано се появи Фенчето да го погледне newsm78

Май е сутришната новина, ама защо с такъв вечерен час я пускат 21.20   newsm78
Иначе всички други издания, пишат за опровержението. Даже приятелките ми туркини във фейса го публикуваха, изпълнявайки молбата от Онур да се разпространява.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 22:56 от nadine1111

# 134
  • Русе
Вали, точно затова говорихме преди вечер/ две с Марги, и аз си мисля, че е добро решение - тази промяна на външният му вид, защото иначе изобщо нямаше да го приема за отрицателен образ .  Peace А, сега - той вече не прилича на нашия Мурат и чакам да видя, един нов герой !  Hug
И все пак на тези снимки, не ми прилича на бивш затворник ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт