Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 129

• 52 647
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Аз, пак нещо не съм с групата... newsm78 аз, като си гледам един сериал, артиста не го сравнявам с другите му роли...или поне не ми се смесват образите...ами, историята, сюжета са си различни...а, и има нови лица...други артисти...

Според мен не толкова с визията, а с представяне на образа, който играе...даването на живот на този образ...думи, мисли, постъпки и други невербални средства...именно в това е професионализма...да гледам един е същи артист...а, да виждам, усещам, съпреживявам с различни герои...в зависимост от сериала в който участват... Thinking

# 136
Добър вечер!  Hug
Фенче, благодаря ти за превода на инфото за Онур.   bouquet И как да им вярвам на жълтурковците.  ooooh!  ooooh!  ooooh! Не че на другите вярвам, поне в България няма вестник, на който да вярвам. ooooh!
Момичета, чудесни клипчета.  Hug  Hug  Hug Цвети, много ми хареса клипа за Балчичек и Джафер. Hug Липсват ми всички, а в момента нямам възможност да си гледам филма.   Но ще наваксам.  Peace
Джансел е интересен за мен с новата си визия. Постарал се е в тази фотосесия да изглежда лош. Ама ни е пожалил, като все пак на една снимка се е усмихнал, за да не повярваме съвсем на новото превъплащение.  Naughty Но не съм сигурна, че ще гледам филма му - с очаквания сюжет и без превод нямам желание да гледам само картинки, че и гадости.

# 137
  • Русе
Марги, аз имам предвид първият поглед, началото на всеки нов проект. Особено, ако скоро съм гледала актьор в един филм и ме е впечатлил, ще ми е нужно време - да го приема в друга роля, а когато има по-голяма промяна във външният му вид - то мога да го приема и веднага  Thinking .

# 138
Ето, например-Туба...с образа на Хасрет...нито веднъж не ми мина през главата мисъл за героинята й Аси...а, харесвам много сериала...и го бях гледала месец преди това...преди да стартира ЗС...

Когато си повтарям епизоди от АСИ...ами, не виждам Хасрет...виждам Аси...а, все е Туба... newsm78
За мен това е да го може един артист...една визия...с малки разлики и много образи, живи и всеки със свой живот и неповторимост... Peace

Джансел не изглежда лош...изглежда лошо...за мен има разлика... Rolling Eyes Peace

# 139
Тук да не би да беше добър...newsm78..ама, си изглежда добре...че и повече от добре... Heart Eyes

И тази бяла якичка...така му ходи... Laughing Heart Eyes

# 140
  • Русе
Марги, ами може би, защото ще играе ролята на човек - лежал 10 години в затвора, затова да изглежда, така.  Peace
Уси, за клипчето, което ти е харесало трябва да благодариш, не на мен  Blush, а на Надин, наистина е хубав   bouquet

# 141
Ето...леко небрежна брада...и трапчинката на брадичката му не се е загубила...
А, и Джансел е доста силен именно в тези драматични сцени...очите му, всеки мускул на лицето му говори, показва емоцията...

# 142
Надин, май тези писаници коментира по-горе Фен. В темата за Аси има преведено (от Инабел) обръщение на една вестникарка до пресата по повод на истерията на жълтата преса около Туба и сватбата й. Не знам доколко е коректно да се копира в друга тема затова слагам линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601595.90.  Peace

# 143
Марги, ами може би, защото ще играе ролята на човек - лежал 10 години в затвора, затова да изглежда, така.  Peace

Цвети
, ама затвора не е пустинен остров... newsm78  Joy
Дано да излезе още в първите епизоди и да го преведат в неговия си вид...не е нужно да разчитат на тази визия...Джансел би дал живот на всеки образ...с играта си... Peace

# 144
Надин, май тези писаници коментира по-горе Фен. В темата за Аси има преведено (от Инабел) обръщение на една вестникарка до пресата по повод на истерията на жълтата преса около Туба и сватбата й. Не знам доколко е коректно да се копира в друга тема затова слагам линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601595.90.  Peace

Влез с името на Онур за последен час, да видиш какъв майтап е с медийте им на братята турци. Чак и спортни издания пускат новината от сутринта сега. Важното е НОВИНАТА Grinning Тези от сутринта вече я отрекоха. Останалите ще го направят утре сутринта. Иди доказвай, че Туба няма сестра Joy

Този сладур ми е откритието на деня, непременно го чуйте Hug

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 23:47 от nadine1111

# 145
Надин, благодаря за хубавия клип и извинявай за грешката.  Hug  Hug  Hug
Баги  Hug , не се впрягай на писаниците на журналисти/ папараци - трябва да печелят пари хората, малко лъжа и измама пускат за тези, дето искат да бъдат излъгани.  Wink Все пак има хора, които не обичат Туба, храната е за тях.  Naughty
От мен ЛЕКА НОЩ!

# 146

Влез с името на Онур за последен час, да видиш какъв майтап е с медийте им на братята турци. Чак и спортни издания пускат новината от сутринта сега. Важното е НОВИНАТА Grinning Тези от сутринта вече я отрекоха. Останалите ще го направят утре сутринта. Иди доказвай, че Туба няма сестра Joy

Надин, истината явно е...името Туба-продава...и сериали и "новини"...жалко, че за второто не получава пари и удовлетворение...а, само негативи...
Навярно е свикнала, как ли се свиква с подобно нещо... Thinking

# 147
Няколко броя Мурат...за настроение... Peace Heart Eyes

# 148
То аз си знам за пресата и не й се впрягам, но се   Crossing Arms, когато се набеждават хора въз основа на тези писаници  

Марги, ти вярно си изключение - не бъркаш актьори с герои, предишни и настоящи роли.

По отношение на Туба и героините й - имаше доста голямо смесване. Героините й, обаче, трудно ще сбъркаш - все са положителни, макар и с различен соц. произход.

Онур - героите му не се бъркат много, може би защото не е сред любимците, колкото и добър актьор да е. Но за сметка на това си го отнесе, защото беше контрапункт на героя на Дж., а както се оказа  и в живота (очаквания на феновете). И не мога да реша кой пострада повече Л. заради О. или обратното newsm78

Джансел - при него стана наслагване на герой и актьор. В новия проект се чудя дали заради този имидж на Дж.  героят му няма да бъде оправдаван априори, дори и ролята изцяло да е отрицателна. Вече си направихме анонс - чаровния мошеник.  newsm78

# 149
Ето и няколко броя Джансел...пак за настроение... Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт