беше на 4м като го отделихме
сега от няколко дена само спи със мен, защото татито ни е в командировка и се гушкаме с него

Ето, засега това му е единствения сън за деня
а сутринта е станал в 7ч. Каката пък изобщо не е спала. Диви калинки са и двамата.

дивей... голяма енергия имат тия малки човечета

,въпреки че е все още отпаднал и му се огъват крачетата докато ходи,но ще се възстанови
дано бързо го преодолее,но от много майки знам,че след спирането децата се успокояват много повече и спят по-добре
дано стане лесно,но сешоара спасява положението-веднага се успокоявас като го чуе да бръмчи 

Сега са тръгнали два нови зъба и е чудо на чудесата, рев страхотен.

Не сме били двамата на спокойствие с ММ от как бях бременна с Явор. Тук няма условия и ням акъде да седнем един филм да изгледаме. Иначе Тея спи сама през деня 2 пъти, вечер до към 23 също - но ме вика за поцокване. Направо ми се струва супер далечно времето когато с ММ ще спим пак в едно легло...

Нашия коридор е 15м м/у хола и детската и на затворени врати чувам като някое се развика/разплаче. Доказано бебефоните излъчват вредни полета, доколкото помня значително повече от телевизор. За тези, които ползват 2 етажа да речем има резон...
нощта преди да ме приемат в Шейново.Аз винаги спя при нея,той спеше най в началото чат пат като изпушех съвсем от безсънието...ама пак ставах като имаше голям рев та да дондуркам.А сега вече не давам да спи той че си има много работа и няма как.
Аз си мислех как тя ще си спи 2-3 часа горе в хубавото си креватче,аз ще си домакинствам и ще слушам бебефона...е не стана така
Нито спеше часове,нито пък сама...Хубаво е че ги оставяте сами да спинкат вечер,но аз забелязвам че ако не съм при нея като се разшевърка и размрънка,тръгва да де катери по кошарата и няма да заспи сама.В най добрия случай подавам бибка да се унесе,в среден вариант шъшкам и галя гръбчето,в краен случай я взимам и пак се приспиваме...Лошо се научи да заспива в мен но не знам как да я отуча...тя ще реве ако не отида и чакам да заспи сама...Вчера следобед от 3 до 4 приспивам през 10 мин и щом я оставя в леглото пак става.
Аз я взимам при мен сутрин като се събуди преди 7.И си доспива на ръце.Сега яде към 8 попарката,не пие мляко сутрин и гледам да привикне с тези часове:)Та и аз я блокирам докато дойде време
Аз лично нямам против да спи при мен след време...ама като разбира вече и се гушка и заспива:)А не сега с това клатене...Гледам при мен да е краен вариант.То тя не заспива до мен,а само с люшкане на ръце.Препоръчани теми