Само хубави новини да ни носи новата темичка
Какво ще я правим не знам,тя така свикна все навън..А снощи буря и спря тока за 2 часа...кошмар...като се стъмни и като ревна...мрънкане, реване до 21.30 дадох Панадол да не е зъбче...и заспа милата..може да й се спинкало миличката, а аз не се сещам дая приспя че беше спала до 7 и не очаквам толкова рано...абе гадно беше на свещи...то къде е видяло такова нещо...
.
Оказа се, че има някаква инициатива за насърчаване на младите "читатели" под 1 г. и получихме подарък книжка с твърди корици и кукла. Даже има раздел с бебешки книги, но от хигиенни съображения не бих й взела все още. 

На Semper е и ме сърбят ръцете да му дам, ама сега пък се зачудих дали е подходящо.....
На Semper е и ме сърбят ръцете да му дам, ама сега пък се зачудих дали е подходящо.....

) ИИИ малкия взе ,че прояде. Реших , че може би е инцидентно , но не! На следващия ден пак дадох на Ганчев (друго пюре) и пак яде. Днес отново (макар ,че днес не го изяде цялото). Та сега ще трябва да му купувам такива , нищо че шкафа е пълееен до дупка с ХИП и бейбивита.
Добре че няма хора да ни гледат сеира:)
Препоръчани теми