Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 333
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  Ноеми,на телефона й пробвала ли си да я откриеш?  Rolling Eyes

# 106

Хей, тук съм.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Завърнах се от летуване в Родопите, там през телефона влизах и ми беше сложно за много четене и писане Simple Smile
Основно снимки пусках във фейса, пак през телефона, че е по-лесно.
Ще ви чета тия дни  Hug

# 107
  • София, Лагера
Открихме се!  Heart Eyes
Селма,  Hug

Мацки, дано не ви досаждам вече, ама около мен избухна бейби бум  Laughing. Вчера един много близък приятел (предпоследния от компанията без деца) ни съобщи, че чакат Януарче  Party. Сега стискам палци да е женско, че имаме 6 момчета и ни една мома. Другите 3 приятелски семейсва също са с 3 момчета  Crazy
Стуцке, я прати Мит да даде някой урок!

# 108
  • София
Стуцке, я прати Мит да даде някой урок!

Практически ли?

# 109
Мац, женски се правят с чуство  Flutter Flutter Flutter  Mr. Green

# 110
# 111
  • София, Лагера
ЕЕЕЕЕ, дойде ми прилив на енергия... колко и какви неща ми идват да кажа, ама ми е тясна клавиатурата  Twisted Evil Whistling

# 112
ЕЕЕЕЕ, дойде ми прилив на енергия... колко и какви неща ми идват да кажа, ама ми е тясна клавиатурата  Twisted Evil Whistling

Mr. Green Hug

В офиса е настанал погром - шефовете са на сърф и семките и краката по масите са най-малкото  Joy

# 113

В офиса е настанал погром - шефовете са на сърф и семките и краката по масите са най-малкото  Joy

Така се работи най-добре.

Анджелина,Родопите са удивително красиво място.

# 114
# 115
С риск да ядосам някого.....................ама айде нема нужда. Да са живи и здрави еднократните неща...........иначе достатъчно акита сме изпрали Simple Smile

# 116
    Не знам,кого ще ядосаш ,lyllyta....
    Не съм фенка на многократното там,където въпросът касае хигиената...
    За менструални чашки, още едно многократно изобретение, чували ли сте?   Rolling Eyes

33uu

# 117
  • София
...
    За менструални чашки, още едно многократно изобретение, чували ли сте?   Rolling Eyes

33uu

Чували сме, даже преди 13-14 години, пробвали сме  Laughing (в САЩ). Wink Това за мен също не е приемливо.  Peace

Споделям, защото се изумих как може някой да предпочита да пере ... менструална кръв?!  Sick Ами, колкото и да ми се иска да подпомогна оцеляването на човечеството, това ми идва леко в повече - не съм наясно как се съхраняват готовите за пране многократни превръзки и как ще въртя цяла пералня само с тях - и това си е разхищение и замърсяване (щото с дрехи не бих ги пуснала, а с килимчетата и постелките от банята не звучи като да е много хигиенично  Mr. Green)....  newsm78

Как да е, сериозно питам и то тук, щот не искам да дразня в темата им в алтернативния...  Whistling

# 118
   Аз се чудя,защо гребените по фризьорските салони не са еднократни(и какво ли не друго),а някой за многократни дамски превръзки ще ми говори.  Crazy Laughing

# 119
  • София
По темата аз съм  Stop  Изобщо не разбирам как такова нещо може да се ползва от жена, която води динамичен начин на живот, което не включва само работа в офис, но и тичане след деца, ходенето с тях по лекари, возенето в градски транспорт, пазаруване и т.н.

Само като си представя, че в дамската си чанта редовно нося какво ли не плюс колички, играчки, по някоя и друга тениска за преобличане, документи и то не само личните, често пъти натъпквам вътре някой хляб на минаване покрай кварталното магазинче, само използвани дамски превръзки за пране ми лиспват!  ooooh!

Абсурд е за мен, но това е личното ми мнение.

Общи условия

Активация на акаунт