Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 320
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Беше съвършен августовско-софийски уикенд!  Party Хубави места, любими хора, спокойно и слънчево - градът, който помня от преди много години...  Heart Eyes Ах, август, поспри!..............

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 21:44 от ivonska

# 77
  • София
Баси, тук сама си говоря...  Party

Ае, добро утро и почитаемата Сту (традиционно) да запази онази стратегическа маса в Добро - не че ще е тъпкано, но да си знаят, че клубчето ще има работа яко довечера!....  Mr. Green (Сту, Ноем, КайРенн, Лила и аз май сме твърдите)

# 78
  • София; Дружбето

Да пиете по едно и за мене днес Hug

# 79
  • София
Щом е за пиене - пием по всякакви поводи и теми.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Честито на всички именници и на всички мацки от Варна!
 Heart Eyes

# 80
Добро утро Simple Smile

Ние вчера се завърнахме най-накрая в Сф.(което не ме радва особено де). Направихме две морета, посетихме родните села и някои приятели, кръстихме децата в Бургас, поседяхме и на вилата малко и така....Бяхме на Албена и двата пъти, ама не ми хареса особено - водата беше ледена.След това като се преместихме надолу, ауууу, морето беше чай, съвсем друго нещо.Втория път бяхме с едно руско семейство, родителите са 86ти набор, а децата им колкото моите. Simple SmileБяха тръгнали с кола от Москва, със спирания разбира се насам, натам....луда младежка работа.Децата бяха много смешни, всеки си плямпа на неговия език и си се разбират.

Виждам, че довечера ще има среща, та мисля да се присламча Simple Smile

# 81
   Честито на всички празнуващи днес!

На мен ми гостуват моята прекрасна сестричка с мъжа й.Млада жизнерадостна двойка.Действат ми много зареждащо!  Party
   Алекс демонстрира чудно владеене на 2 езика.Без никакъв проблем  преминава от един към друг и обратно.Направо съм горда ,че не послушах някои логопеди преди 2 години и не преминах с детето само на български.  Simple Smile

Пожелавам ви чудесно прекарване довечера!  Hug
   Да ви попитам....Може ли да ми препоръчате хубав китайски ресторант в София?
   В Добро-то българска кухня ли предлагат? newsm78

# 82
  • София
Честито на всички празнували тези дни и на  празнуващите днес!   bouquet Hug

Поздрав и от мен:

# 83
  • София
Ха, в Добро имат клубче и в градината!  Party Резервирах маса за 6 души, първата пред детската част, на мое име (Петкова), за 19 ч.  Flutter

Селма, ул. Пирин 89 - мълвата реди, че там се отбивал да похапва и самият китайски посланник...  Wink (освен мен и КайРенн  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

http://www.mengfuyuan.com/

# 84
Честит имен ден на малки и големи Мимета  Hug Hug
Аз се завътрнах от уникално прекрасен уикенд  Party Party Party Party Още ги умея моминските запои до 6 сутринта, да знаете  Mr. Green

# 85
  • София
Ау, да са ни живи и здрави Марийките, МариЯнките и всички празнуващи производни!  Heart Eyes Hug

# 86
  • София
Честит празник на всички, които носят името Мария и производните му! Да са живи и здрави!

Цвет, докладвай как е Габчо!

Хрисси, честити ти кръстени дечица, с Бога напред да вървят! Peace

Ив, честит празник на татко ти на патерица! Hug

Селма, много се радвам на постиженията на Алекс! Simple Smile

Пропускам ли някого?

Аз съм се заринала в работа, краят му не се вижда...

# 87
  • София, Лагера
Момичетаааа, най-близката ми приятелка сутринта е родила третата си девойка!!! Мислеше да я кръсти Рая, но баш днес не върви - и си имаме Мария!!!  Heart Eyes. 54 см, 3850 кг, без нито един шев, раждане с 1 напън 2 часа след изтичане на водите!!!  Party

Честит имен ден на всички Марии!  Hug

заминавам за болницата...

довечера ще пропусна, сори!!  Hug Весело!

# 88
  • София
...
довечера ще пропусна, сори!!  Hug Весело!

Crossing Arms Все пак, живо и здраво новото Марийче, де!  Heart Eyes

Renyy обаче потвърди. Който реши и "ласт мИнет" да се присъедини, да идва смело - разтегнах резервацията за 12 човека.  Wink

# 89
Честит празник на всички с името Мария, Мариана и производни! Много здраве, много късмет и весел празник!
Специални поздрави за Мими на Саша и Биш

Общи условия

Активация на акаунт