Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 315
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София; Дружбето
Искам и аз нетривиален секс уикенд е Simple Smile Завиждам завиждам и за разпивката също

# 61
  • София
Искам и аз нетривиален секс уикенд е Simple Smile

Убедена съм, че и другарките искат същото, но нали сме примерни домакини и майки - никой няма да си признае след теб, струва ми се Laughing Wink

# 62
  • София; Дружбето

Убедена съм, че и другарките искат същото, но нали сме примерни домакини и майки - никой няма да си признае след теб, струва ми се Laughing Wink
Да бе няма, лека полека сичко ще си кажете Stuck Out Tongue На мен нали си имам черна котка, дет ми минаа път постоянно, ми предстои месечният да ме хване на планираното гости Crazy Е нема такъв невървеж

# 63

Да бе няма, лека полека сичко ще си кажете Stuck Out Tongue На мен нали си имам черна котка, дет ми минаа път постоянно, ми предстои месечният да ме хване на планираното гости Crazy Е нема такъв невървеж

Отложи го с хапчета  Naughty Blush

# 64
  • София; Дружбето

Как, приемам идеи, може и на лични, не разбирам
Отложи го с хапчета  Naughty Blush

# 65
   Цвет,почваш следващата опаковка хапчета веднага след като приключиш предишната.
   После ги спираш,когато сметнеш за удобно да се "оцикълиш".

# 66
Хаха, когато и да взлезна в темата все за плетки и пиене се говори! Ще си развалим имиджа на примерни домакини!  Mr. Green

# 67
  • София
Цвет, ако не пиеш противозачатъчни, тогава си вземи Оргаметрил. Аз с него за морето се "отложих" миналата година и тази за отпуската. Струва 3-4 лева, почва се 7-10 дни преди да трябва да ти дойде 2х1 и като ги спреш, до 2-3 дни ти идва.
Недостатък на метода е, че (поне аз) след отлагане имам много лек цикъл, но следващият, който си е вече нормален, е направо касапница... рисковете на професията, мамка му!

# 68
  • София; Дружбето
мерси за съветите Hug ще почвам следващата, пък дано не се оцикля Crazy

# 69
  • София
Няма начин с такова нещо да се оциклиш, ако следваш инструкциите. Ако имаш позната аптекарка, направо я питай да ти даде съвет или си изтегли предварително от чичко гугъл листовките на лекарствата и ги прочети.  Peace

# 70
  • София
....
Иве, как е приятелката ти? Сори за тъпия въпрос, аам "очаквано" или "неочаквано" беше?

Да изпратиш родител никога не е достатъчно очаквано...  Confused Е, жената си беше с проблеми, но надеждата умира последна. А дружката ми ту се държи, ту плаче безутешно и често я връхлитат мрачните мисли...

Hug

Казвай за теб! За новата работа, за плетките...  Whistling  Heart Eyes

# 71
  • София; Дружбето
Ай да измрънкам - Габи с 39Т от обяд, Миша кашля кат магаре, писна ми от тия вируси. Стиснете палци, момичета, да се оправят до другата седмица, че лошо иначе Blush Някакви идеи този вирус с високата Т колко време държи newsm78

# 72
Цвета, стискам палци! Дано се оправят мъниците!

Иве, Ноеми, благодаря, добре сме! Плетки - йок (само травалната Mr. Green), за работата - обадиха ми се и ме поканиха от друга банка и аз взех, че приех (уж по-спокойно, за малко повече пари и така). Виктория (да чукна на дърво) е здрава, в момента е в почивка, понеже градината затвори в началото на месеца баща й я гледа, а от понеделник ще се редуват баща й и баба й. Аз започвам на новата работа от 21.08. На море - евентуално от 01.09 - на Ахтопол, с 2 приятелски семейства. Добре поне, че от 1 месец свекърва ми е на вилата, та малко да рахатясам и аз Mr. Green.

Това е при нас. Друго ново и интересно няма. Най-хубавото е, че Виктория е здрава. Само дето отскоро е станала нещо много опърничава, много се отговаря, много вика, държи се отвратително. Психоложката, при която ходим, каза, че е само временна криза и ще отмине, ма айде вече, че нерви не ми останаха..... Laughing

Целувки от мен за всички вас!

# 73
  • София
Днес с Шош обитавахме Бесо и прилежащия му детски клуб на открито, където малката гад поискал да му изрисуват мутричката като "лошия Батман", в резултат на което мязаше на негърче, а аз едва изстъргах плътната черна боя от цялото му лице!  Crazy Какичата така се беше вдъхновила, че отидоха поне 8 тампона тоалетно мляко и демакиажно олио, и пак очите му са подчертани от дискретно останал черен молив...  Tired

Пък тати днес има рожден ден!  Flutter Дано Господ да ми го благослови с много здраве и дълъг живот!  Praynig

# 74
  Ивонска,да ти е жив и здрав таткото!  Hug

Цвета,как са децата?
  Габи да не започва шарка?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт