Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 268
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Сту, страхотна беше! Много интересно - хем не те познавам лично, хем сякаш те бях виждала 1000 пъти  Hug
Светлееее, прекрасно местенце, сега 1 седмица за настройка ще ти трябва Hug
Отивам да водя Ева на първа тренировка по художествена гимнастика. Ходили треньорки миналата седмица в градината и я харесали, казали непременно да я заведа. Силвия Митева (майка и дъщеря) тренират в същата зала. Аз пък тъкмо почнах народни танци, ама ще спра засега, докато се намести Ева (то може да не й хареса, разбира се).  Crazy
Мен ме нахендриха да въртя един трансграничен проект...Пък аз хабер нямам от тия работи и ми се взема тока.  ooooh! Crazy

# 646
Сту, страхотна беше! Много интересно - хем не те познавам лично, хем сякаш те бях виждала 1000 пъти  Hug
Светлееее, прекрасно местенце, сега 1 седмица за настройка ще ти трябва Hug
Отивам да водя Ева на първа тренировка по художествена гимнастика. Ходили треньорки миналата седмица в градината и я харесали, казали непременно да я заведа. Силвия Митева (майка и дъщеря) тренират в същата зала. Аз пък тъкмо почнах народни танци, ама ще спра засега, докато се намести Ева (то може да не й хареса, разбира се).  Crazy
Мен ме нахендриха да въртя един трансграничен проект...Пък аз хабер нямам от тия работи и ми се взема тока.  ooooh! Crazy

Снощи и Дара прояви интерес към художествената гимнастика... сподели къде и кога водиш Евичка и дали и е харесало  Simple Smile

# 647
На нас пък почивните дни ни излязоха през носа. В сряда бяхме на концерт в Пловдив на Таря Турунен, а после до петък бяхме на хотел в Хисаря. Там моите домашни пипнаха някакъв гаден вирус-Ели е с дрисък, който изобщо не се повлиява от нищо, а Миуто подсмърча...... #Cussing out

Сту, трябва ти прилепнала по тялото рокля, така си те представям....да се подчертаят краката до сливиците и циците.... Mr. Green

Ним, добре, че сте ги уплашили тези псета....Уви, няма краткосрочно разрешение на проблема с уличните кучета...

# 648
   Мами на момченца,водите ли ги на футбол?
   Какво изобщо мислите за футбола?

# 649
  • София; Дружбето
Аз искам Миша да запиша на футбол, но тя категорично ми отказа Simple Smile

# 650
   Шегуваш се,майко на момченце!  Joy

# 651
  • София; Дружбето
   Шегуваш се,майко на момченце!  Joy
Не е, сериозно, искам, щото си е спорт, танците отделно, има и момичета, които посещават часовете. Габи ще го пиша, развиват координация на ръцете и краката там Simple Smile

# 652
Мамка му.....моята улица е пълна с полиция, роми и българи се конфронтират......Живея на 2 блока от циганската махала и утре ще ме е страх да изляза с Ева на улицата.......

# 653
Благодаря ви, момичета  Hug Hug Hug Hug Истината е, че бях много гневна и леко ми личи, защото въпросния дизайнер ми подчерта всички дефекти във фигурата  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Както и да е, мина и замина  Laughing

Ели, мнението ми за циганите е почти такова като бездомните кучета...... #Cussing out Дано няма невинни пострадали, обаче  Praynig

# 654
Ним, сега прочетох за кучетата...Милата Симона, а за вас направо не ми се мисли какво сте изпитали...Добре че сте се разминали само с уплаха! Запалете свещичка в църквата, за здраве  Hug
Сту, моето мнение е малко по-различно. И аз не ги харесвам, но ме е страх, че тълпата е лесна за манипулации и ми се струва, че случващото се вече не е просто протест, а план за постигане на някаква цел...

# 655
    Чели ли сте това? Аз доста се посмях!  Grinning

# 656

Любо го записах сега на футбол. На него генетично му е предадено умението Simple Smile

тълпата е лесна за манипулации и ми се струва, че случващото се вече не е просто протест, а план за постигане на някаква цел...

и аз така смятам

# 657
  • София, Лагера
Хау!!!

Сту, гледах те  Joy Joy Joy леко гневна  hahaha. Като ти гледам презрителната усмивчица само си те представям какви нещица са ти били на устата да кажеш  Joy и тона, с който би ги казала  Joy
Иначе, честно, не ми хареса. На живо си много, много по-хубава. Този гей просто ти е скрил фигурата.
А относно модата  Sick Sick таз година ще си ходя гордо демоде!  Wink

Селма, аз не харесвам футбол. Не бих водила Пресиян на такова нещо. Не че съм против, просто няма да си направя труда. Ако той прояви желание, естествено, няма да го спра! Но аз лично предпочитам плуване, волейбол или баскетбол. И скииии, ама това е друга тема. Wink

Норче, как е днес положението с циганора?  Rolling Eyes

Селма, давай сега по същество!!!!  Flutter Twisted Evil

# 658
  • София

Миналата година, докато им ремонтираха тоалетните, Симона беше разпределена в трета група в градината и се оказа, че там цялата група е записана на футбол, барабар с момичетата. Симона също ходи и беше много впечатлена. Преди това не ми беше хрумнало въобще да я пускам на футбол.

Като цяло мнението ми е, че в тази възраст е по-добре да наблягат на спорт и движение. И без това установих, че след цяла година ходене на английски, Симона знае 5 думи на кръст, а аз под формата на игра я научих на повече за един ден + да прави комбинации от две думи! Crossing Arms

Нашата родителска среща е утре, а на вратата е залепено някакво обявление за таекуондо (или подобен спорт, бъркам ги). Мислене ще падне, но ако трябва да избирам 2 от 3 неща, може и английският да отпадне този път.

# 659
  • София
Nim, адски гадна случка! ooooh! Дано не се повтаря повече, но ако имате много кучета в квартала - аз бих купила кучегон.

Дани миналата година ходи на футбол в ДГ, тази година ще видим дали футбол или английски. Зависи коя госпожа ще е с английския. Но определено много му харесваше да ходи, наблягаха на упражненията, научиха го да прави лицеви опори.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт