Черноморец 2011, част 2

• 42 838
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Бяхме хванали и златната рибка,но не се споразумяхме.
Казва-кажете какво искате?
А ние-пари.
Тя-кредит или лизинг?
Ние-тиган или фритюрник?
И докато си лафим,я изтървахме.

# 241

Има още,но след като поемете щафетата. Wink

# 242
И ние бяхме 3 дни в Черноморец, благодаря за съдействието на Джоджо  bouquet
Бяхме в семеен хотел "Ния" на ул. Оборище. Много сме доволни. Хотелчето е съвсем ново, обзаведено с вкус. В дворчето има люлки. Ходихме на плаж на "Градина" - много ни хареса. И в Черноморец бяхме на централния плаж, водата добре, ама на плажа място няма кракът си да преместиш.
 На заведение - 2 пъти сядахме на "Морски бриз" на ул. Странджа, това по идея на момиче, което беше споменало в темата за хубавия детски кът  bouquet

# 243
Eто изглед от к-г Черноморец към острова  Wink

# 244
http://kvartira.bg/vila-shopovi-chernomorec.htm  Е да се похваля и аз бяхме в тази вила мн е хубава и мн добри и любезни хазяй

# 245
собственичката на семеен хотел -Деби, Петя аптекарката е злобна и проста селянка #Cussing out

# 246
  • Стара Загора
И аз да дам отчет ,след като никой не е писал за комплекса „Свети Никола” Бяхме 7 дни в „Свети Никола” ,комплекса е страхотен ,прекрасно място ,излъчващо спокойствие.Апартамента ни беше на 50 м от плажа,със страхотна гледка,времето беше супер за септември месец,плажа спокоен .
Най-голямо впечатление ми направи чистотата поддържана в комплекса,което в рядко срещано тук в БГ и разкошните градинки .ето и една снимка на една част от комплекса

# 247
Къде се загубихте приятели?Нима няма какво да пишем вече?

# 248
Предполагам всички са тук, но само надничат Grinning Сезона мина и вече няма въпроси и вълнения относно предстоящи пътувания.

Черноморец е все така обаятелен, но вече навсякъде се чуват включените машини за рязане на дърва и ... мирише на есен  Grinning

# 249
  • София
И аз да дам отчет ,след като никой не е писал за комплекса „Свети Никола” Бяхме 7 дни в „Свети Никола” ,комплекса е страхотен ,прекрасно място ,излъчващо спокойствие.Апартамента ни беше на 50 м от плажа,със страхотна гледка,времето беше супер за септември месец,плажа спокоен .
Най-голямо впечатление ми направи чистотата поддържана в комплекса,което в рядко срещано тук в БГ и разкошните градинки .ето и една снимка на една част от комплекса

Свети Никола на 50м от плажа на къмпинг Градина ли се намира? В цената на апартамента включено ли е някакво изхранване и ако може подробности за храната  chef? В комплекса има ли ресторант, магазин и какви са цените ориентировъчно?  bouquet

# 250
  • Стара Загора

Свети Никола на 50м от плажа на къмпинг Градина ли се намира? В цената на апартамента включено ли е някакво изхранване и ако може подробности за храната  chef? В комплекса има ли ресторант, магазин и какви са цените ориентировъчно?  bouquet
да съвсем до плажа е,цената сега в края на сезона беше доста намалена ,но невлизаше храната .
Има ресторант ,кухнята е много добра ,но в края на сезона ограничават асортимента .Хотел комплекс Св. Никола ес 4 звезди ,и цените в ресторанта са малко по-високи отговарящи на даден клас.В комплекса има хранителен магазин ,на сравнително нормални цени .Самите апартаменти са оборудвани с хладилник ,фурна,стъклокерамичен плот,посуда ,всеки има избор и сам си преценява къде ще обядва или вечеря  Simple Smileимам в предвид може в ресторанта ,може сам да си приготви трапезата ,или да прискочи набързо с Черноморец или Созопол които са на няколко минутки път.
Лично за мен комплекса е страхотен и догодина мисля пак септември месец да прекарам там . Grinning

тук има повече инфо
http://www.bghotelier.com/complex-sveti-nikola

# 251
  • густо майна Филибето
Почивахме в Черноморец, плажувахме на Градина и Вромос (приятелка, чиито родители имат вила там, ме увери, че според последните замервания радиоактивността е под нормата). В края на сезона магазините не зареждат добре, в неделя едва намерихме някакъв хляб с маслини, друго нямаше. Сладоледите също са много ограничен асортимент. Но като цяло прекарахме добре.

# 252
http://kvartira.bg/vila-shopovi-chernomorec.htm  Е да се похваля и аз бяхме в тази вила мн е хубава и мн добри и любезни хазяй
А да знаете цената на апартаментите?
Нощувката във вилата колко е?
Разглеждах това лято офертата,но това видео наблюдение нещо не ми харесва. Wink
Това да не е банков трезор?
Все едно да ме подслушват и гледат какво правя из двора ,а дали и вътре има камери не знам. Sunglasses

Какво стана със снимките момичета?

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 11:17 от PINOKIO

# 253
Момичета,лятото свърши.Бях писала,че за второ поредно лято ,бяхме на Черноморец.Доволни сме много.Доволни сме от спокойствието  и уютната атмосфера.От плажа на градина.От това,че на плажа,не е толкова пренаселено и никой не ти диша във врата.Харесва ми спокойствието,но преди време не би ми харесало.Обичах шумните места,кампании,купони.Но всичко с времето си.До година живот и здраве,пак сме в Черноморец.

# 254
Привет от прашен Сливен.
Само как ми липсва шума на вълните и скърцането на истински пясък.
Давайте снимки за добро настроение Hug

Общи условия

Активация на акаунт