Случи ми се нещо странно VII

• 115 926
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Не знам колко е странно ,но от 3 дена всяка сутрин намирам кутиите /мюслита и подобни/ в шкафа наредени по съвсем различен начин от моя.Никой от домашните не ги е пипал или поне така твърдят.

прати го това подреждащото у нас  

Mr. Green Hug

# 541
Освен че взех да виждам бъдещето си, установих, че безгрешно определям по снимка кои хора са живи и кои починали. Shocked Ясно чувствам с ръката си топлина от живите (дори е горещо от някои) и студ от починали. newsm78

# 542
  • Русе
Малеееееее, сега чакай множество въпроси на лични.  Simple Smile

не от мен, де, шегувам се просто

# 543
Хора,просто не мога да ви опиша какъв ужас преживях днес.Който е от Пловдив се сеща за стадион пловдив как има под него подземия.И айде аз да се направя на интересна "не ме е страх не ме е страх"Слезнах директно през едно отворчее самичка.И тръгнах да се качвам,ама не мога.И едното момиче казва че по коридорчето в ляво има стълби.И те са осветени отвсякъде.Слънцето свети т.е. всичко се вижда.И аз се качвам по стълбите и стигам до първия етаж.Вървя наго почти до втория.Спирам и се обръщам към улицата да питам приятелката ми накъде да ходя.Тя казва "много си високо трябва да слезеш".И аз в същия момент поглеждам към стълбите водещи нагоре и почвам да крещя.Там имаше обесен човек.Обесен.Беше в гръб,но си личеше,че от лицето или от врата му капе кръв.Някои дядо е.С бяла коса и с тези кожени торби дето се движдат старите хора с тях.Аз глупачката още докато се качвах нагорее си имах предчуствие,че не трябва да се качвам.Казвам ви долу в мазетата на тъмно не ме беше страх толкова колкото , докато се качввах по стълбите.Извикаха полиция,но аз нямаше как да остана.После ми разказваха,че полицаите казали,че трупа е бил пресен и топъл и че буквално се е случило преди максимум един час.Казаха им,че убиеца (смятат че е бил убит защото бил целия пребит) е можело да е долу с мен в мазето.Казали са още,че мислят че е било убийство,защото е бил обесен на канап,а това просто не било взможно.Аз като го видях наистина краката му изглеждаха сякаш се е навдигнат на пръсти и се е подпрялл на парапета.Ама мухите около главата казваха друго...От вън не се вижда,за това се чудя ако не бях аз такава шматка,че да се набутам долу кога ли са щели да го открият ? 

И все пак това май не е измислица: http://podtepeto.com/article.php?id=7152.
Макар, че си спомням, че потребителката после уточняваше, че се е случило до стадион "Ботев", където се е играло и мач. newsm78
Казах стадион "Пловдив" където са играли ветерани от Ботев Simple Smile А човека е имал рани по лицето като от влачено и рана от остър предмет по главата ... Оказа се,че е сина на съсед на моя приятелка в селото й.Полицията го е казала и те са го казали на майка й която каза на мен.Едва ли хората ще си измислят ...

# 544
Много готина тема,запис с едно от най-странните неща,които ми се е случвало.Беше преди няколко години,по стечение на обстоятелствата живеех само с дядо ми.Една нощ го сънувах,как върви по някаква тясна пътека и на сантиметри от него се спуска огромна урва с река долу...после не знам как бяхме на едни скали,на морето,където се разбиваха вълни,той се държеше едва за една отвесна скала и плачеше,аз исках да го спася и също плачех....после се събудих.
Излезнах за изпит,прибрах се,прибра се и той,започна да ми разказва как е ходил с колелото на някакво място,с някаква тясна пътека и се бил стреснал много,защото едва се карало  по нея и за малко да се катурне,а било стръмно и долу имало някаква течаща вода....
Другото много странно нещо е детския ми сън-един и същи всеки път,кратък и ясен.Еднакъв.Сънувах го стотици пъти....

# 545
  • Балчик
Мине се не мине, пак някой нещо сънувал. И аз сънувах, страшно е, ама няма да ви кажа какво е. smile3533

# 546
Джемма,идеята ми не беше съня,а фактът че някак си предсказа реалността на следващия ден....

# 547
Напоследък, винаги като си легна вечер чувам шум - бучене или боботене. Не спира. Отначало си мислех, че  е нещо отвън, не е...защото като стана да проверя, или дори само като се изправя в леглото, шумът изчезва. Но легна ли - там си е. Няма аналог с познатите шумове, така че се чудя какво ли може да е newsm78

# 548
  • Tам през Атлантическия океан
Шум в главата  Whistling

Освен че взех да виждам бъдещето си, установих, че безгрешно определям по снимка кои хора са живи и кои починали. Shocked Ясно чувствам с ръката си топлина от живите (дори е горещо от някои) и студ от починали. newsm78
Peace Интуиция , тренирай я

Понякога и аз обичам да си я изпробвам за усета си към хора , предмети  Simple Smile ...снимки

# 549
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Напоследък, винаги като си легна вечер чувам шум - бучене или боботене. Не спира. Отначало си мислех, че  е нещо отвън, не е...защото като стана да проверя, или дори само като се изправя в леглото, шумът изчезва. Но легна ли - там си е. Няма аналог с познатите шумове, така че се чудя какво ли може да е newsm78

Между другото и на мен ми се случва напоследък, но го отдавам на метрото, което правят при нас  Rolling Eyes

# 550

Peace Интуиция , тренирай я

Понякога и аз обичам да си я изпробвам за усета си към хора , предмети  Simple Smile ...снимки

Не знам каква е тази интуиция, но почва да ме плаши. Тези дни видях още една смърт на близък човек. Shocked През зимата. Sick ooooh! Не искам да вярвам че може да се случи и не знам как да го предотвратя. Sad

# 551
Не знам каква е тази интуиция, но почва да ме плаши. Тези дни видях още една смърт на близък човек. Shocked През зимата. Sick ooooh! Не искам да вярвам че може да се случи и не знам как да го предотвратя. Sad

Разкажи го на много хора  Peace Сериозно, така се прави! И аз като теб имах период в живота си, в който виждах и знаех за разни неща. Но когато лошите започнаха да се сбъдват ужасно се натоварих. Потърсих помощ - намерих хора, които професионално се занимават с ясновидство и те ме посъветваха това - разсейваш енергията като я споделяш с много хора. И подейства. Пробвай и ти.

# 552
  • Балчик

А как си с кръвното и сърцето? Шумът може и да е от теб.

# 553
  • Sofia
Аз се извинявам, че ще говоря за сън, не ме четете, ако не ви е приятно.  Laughing
Сметнах, че мястото за споделяне е тук, защото се сетих за Мотмана по-рано. Та детето онзи ден ми каза, че 2 пъти сънувала кошмар - огромно черно нещо (като човек) в тъмнината, на което блестели 2 червени очи. Не знае дали има криле, защото било много тъмно. И нищо не й направило нещото, само я гледало.  Crazy

# 554
Пфф,извинете тогава,нямах представа,че това не се брои за странно, в смисъл аз не познавам хора,на които сънищата им предсказват,ама щом тук се смята за нормално,ок.За мен беше много силно и много странно изживяване,извинете ако съм досадила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт