Случи ми се нещо странно VII

• 115 928
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
При мен виждам малко разминаване в дребни детайли между спомените ми и настоящето. Чудя се...какво ще се случи ако умишлено променя някакъв по-съществен детайл...дали няма да се измени и цялото бъдеще след това? Ако въобще е възможно да променям нещо по-съществено. newsm78

# 526
  • Балчик
Аз се въздържам да употребявам думи като "предопределеност" и "паралелни светове". По-скоро мисля, че има вариант времето да не тече линейно както на нас ни се струва.

A , това и на мен повече ми допада. Peace

# 527
Хора,просто не мога да ви опиша какъв ужас преживях днес.Който е от Пловдив се сеща за стадион пловдив как има под него подземия.И айде аз да се направя на интересна "не ме е страх не ме е страх"Слезнах директно през едно отворчее самичка.И тръгнах да се качвам,ама не мога.И едното момиче казва че по коридорчето в ляво има стълби.И те са осветени отвсякъде.Слънцето свети т.е. всичко се вижда.И аз се качвам по стълбите и стигам до първия етаж.Вървя наго почти до втория.Спирам и се обръщам към улицата да питам приятелката ми накъде да ходя.Тя казва "много си високо трябва да слезеш".И аз в същия момент поглеждам към стълбите водещи нагоре и почвам да крещя.Там имаше обесен човек.Обесен.Беше в гръб,но си личеше,че от лицето или от врата му капе кръв.Някои дядо е.С бяла коса и с тези кожени торби дето се движдат старите хора с тях.Аз глупачката още докато се качвах нагорее си имах предчуствие,че не трябва да се качвам.Казвам ви долу в мазетата на тъмно не ме беше страх толкова колкото , докато се качввах по стълбите.Извикаха полиция,но аз нямаше как да остана.После ми разказваха,че полицаите казали,че трупа е бил пресен и топъл и че буквално се е случило преди максимум един час.Казаха им,че убиеца (смятат че е бил убит защото бил целия пребит) е можело да е долу с мен в мазето.Казали са още,че мислят че е било убийство,защото е бил обесен на канап,а това просто не било взможно.Аз като го видях наистина краката му изглеждаха сякаш се е навдигнат на пръсти и се е подпрялл на парапета.Ама мухите около главата казваха друго...От вън не се вижда,за това се чудя ако не бях аз такава шматка,че да се набутам долу кога ли са щели да го открият ? 

И все пак това май не е измислица: http://podtepeto.com/article.php?id=7152.
Макар, че си спомням, че потребителката после уточняваше, че се е случило до стадион "Ботев", където се е играло и мач. newsm78

# 528
  • Варна
Да, ама в материала пише, че няма следи от насилие, докато в поста - точно обратното. Може и да има истина в случката, но авторката си е поразвинтила въображението.

# 529
Да, ама в материала пише, че няма следи от насилие, докато в поста - точно обратното. Може и да има истина в случката, но авторката си е поразвинтила въображението.

Май полицаите или журналистите са си поразвинтили въображението. Най-малкото до някой си стадион е странно място за да си слагаш край на живота нали?

Не ми е ясно защо всеки криминален случай трябва да излиза в медиите и защо смятате че не може да бъде ако не е писано по вестници? Shocked

# 530
  • Варна
Не, не, няма значение писано ли е, или не. Не това ни накара да се усъмним.

# 531
Най-малкото до някой си стадион е странно място за да си слагаш край на живота нали?

Да, иначе си е съвсем нормално да се обесиш, стига да не е до стадион, че става много странно  ooooh!

Що се отнася до мойте странности - обещавам да не е досадно като цъкането, но си изкарах акъла снощи.
Взел съм за 2 седмици смешното кученце на един приятел, докато той си почива по никое време Simple Smile
Чуден пес, обаче аз не съм свикнал на животинка и малко ме напряга понякога. Та снощи сме измили лапи и там всички части както съм инструктиран и пускам горката животинка при мен. И без това сигурно е стресиран, викам си, поне да усеща, че още някой го е грижа за него. Хубаво, ама на тва му се играе. Поиграхме, легнах си, а онзи се разскимтя да го пусна в кухнята да яде. Отварям вратата и го пускам и вече спокоен, отново се унасям. И след няма и 5 мин. - БАМ отгоре ми  Shocked Кучето се метна от нищото буквално отгоре ми, а съм абсолютно сигурен, че затворих вратата след него.  Поглеждам вратата - стои си затворена. Не разбрах как го направи този фокус тва куче (няма просто начин да си отвори само, че и да си затвори и да не се чуе, а с очите си видях как отпраши към кухнята), но си е странно. И най-важното, просто ме стресна зверски, знаете как е като се унася човек и е сигурен, че е сам в стаята Simple Smile

# 532
  • В Космоса
Може в унеса си да си му отворил вратата и да мислиш, че и реално си го направил.

# 533
  • I want it all and I want it now.
Промъкнал се е покрай теб ,когато си затварял вратата на кухнята. Моето ,върви плътно до краката ми. Много ,често не го виждам ,но е бързо и не иска да седи само.  Laughing

# 534
Вероятно така е направила гадинката Simple Smile
Странно бе, че не бях заспал и мога да се закълна, че наблюдавах как задника му се полюшва към кухнята, докато затварях вратата  Shocked  Laughing

Но, годинките напредват, знае ли човек, явно съм изкукал съвсем. Или кучето има заложби Laughing Чакам да стане по-нормално време да звънна на екскурзианта и да го питам друг път неговия сладур преодолявал ли е затворени врати и стени по страннен начин.  Laughing

# 535
Не знам колко е странно ,но от 3 дена всяка сутрин намирам кутиите /мюслита и подобни/ в шкафа наредени по съвсем различен начин от моя.Никой от домашните не ги е пипал или поне така твърдят.

# 536
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ох, Дейв, добре, че не живея при теб. Досега да съм пометнала от странности  Flutter

# 537
 smile3537
пак вА налазиха лудите!
То, човек да не ви даде тон за песен и сте запяли на 3 гласа newsm19

# 538
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам колко е странно ,но от 3 дена всяка сутрин намирам кутиите /мюслита и подобни/ в шкафа наредени по съвсем различен начин от моя.Никой от домашните не ги е пипал или поне така твърдят.

прати го това подреждащото у нас  

# 539
  • Балчик
smile3537
пак вА налазиха лудите!
То, човек да не ви даде тон за песен и сте запяли на 3 гласа newsm19
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт