Случи ми се нещо странно VII

• 114 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Vidin
Записвам се, че ми стана нтересно.

# 76
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

И аз да съм дух и аз ще се разхождам из тези стаи  Simple Smile Много са готини  Crazy

На мен рядко ми се случват странни неща...или поне аз не ги намирам за странни. Единственото, което се случва по-често е така нареченото дежа вю. Дадена случка, ситуация и прочие се повтарят няколко пъти или се случват поне два пъти - имам чувството, че и преди съм била еди къде си и съм правила същото еди кога си  Laughing
Другото, което ми се беше случило преди много време - както си лежах и усетих в гръб студено присъствие, все едно имаше някой зад мен. Мома на 20 години да видите как не смее да се обърне от страх  Simple Smile Че и почти през глава се завих  Embarassed

# 77
Katenceto, аз съм на 24 и все съм се завила  newsm43  В по предна страница може и да съм казала, не помня  Blush , но преди няколко седмици гонех котката и имам навика да я наричам с всякакви имена, когато се лигавим. И взех да я гоня и да й викам Ленче, Ленче къде се скри  Shocked tongue smile3555 И по едно време се сещам, че бабата на мъжо е живяла в апартамента, в който живеем сега ние, не знам дали е починала тук, било е отдавна, но се е казвала Елена. Мале като се усетих какво говоря  #Crazy И като ме хвана страх, че ще изкочи духът й отнякъде, направо щях да направя беля от страх. Веднага влязох в хола, взех котката, затворих вратата и хоп на леглото с компа. Оглеждах се като мишка   nnnuu  Беше ужасно... Винаги съм смятала, че ако викаш някой дух, ще се появи. Не знам откъде този страх  smile3506 newsm03

# 78
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Винаги съм смятала, че ако викаш някой дух, ще се появи. Не знам откъде този страх  smile3506 newsm03

Може би, защото като малки викахме Кенди Мен и Дама Пика  Wink

# 79
Да, може и заради това да е, плюс десетките филми за паранормални явления, които съм изгледла, хаха   Hug

# 80
Какво става хора,как са странностите?Нещо замря темата. Tired С на Дейв цъкането какво е положението?  Joy Някой да сподели нови странности? Hug

# 81
  • София
И на мен ми се случи нещо, за което нямам логично обяснение. Миналата седмица ходих с мой познат в едно ресторантче, което обичам да посещавам, вечеряхме и т.н. До тук нищо странно. Прибирам се вкъщи и казвам на майка ми къде съм вечеряла, тя ми казва - това не е възможно, днес минах покрай този ресторант и беше затворен и в ремонт (тоест, минала е същия ден, но по-рано през деня). Аз не й обърнах внимание тогава, но днес реших да отида пак. И наистина се оказа, че ресторантът от доста време е затворен за ремонт. Тогава как е възможно да съм била там? Пътуване във времето?

# 82
  • В Космоса
Говори ли с познатия си? Дали изобщо сте вечеряли заедно? Confused Mr. Green

# 83
  • България
И на мен ми се случи нещо, за което нямам логично обяснение. Миналата седмица ходих с мой познат в едно ресторантче, което обичам да посещавам, вечеряхме и т.н. До тук нищо странно. Прибирам се вкъщи и казвам на майка ми къде съм вечеряла, тя ми казва - това не е възможно, днес минах покрай този ресторант и беше затворен и в ремонт (тоест, минала е същия ден, но по-рано през деня). Аз не й обърнах внимание тогава, но днес реших да отида пак. И наистина се оказа, че ресторантът от доста време е затворен за ремонт. Тогава как е възможно да съм била там? Пътуване във времето?
Shocked
Вярно трябва да говориш по най-бързия начин с твоя познат Flutter
Ще чакам с нетърпение отговора ти!

# 84
  • I want it all and I want it now.
Какво става хора,как са странностите?Нещо замря темата. Tired С на Дейв цъкането какво е положението?  Joy Някой да сподели нови странности? Hug
Е и на мен ми е интересно при Дейв ,какво е развитието.  hahaha hahaha hahaha Ама ,май се обиди и не иска да ни информира повече.

Serpentine Нищо ,чудно след като сте яли да са затворили за ремонт. А ,майка ти да е объркала времето при ,което е минала от там.

# 85

Shocked Спомни си подробности- персонал,храна, други клиенти...  Thinking Говори ли вече с приятеля?
Наистина разпитай кога точно са затворили- може да е било на следващия ден.

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 16:00 от елиас

# 86
Здравейте.
Много е интересна темата,аз винаги съм се интересувал от такива неща и сега намерих вашата тема и я чета от няколко часа,писали сте доста,цели 6 огромни теми.

Не знаех за тази тема. Им много хора,които се интересуват от това и им показах темата,за да разкажат своите странни истории.
Някакъв потребител във вбокс ми разказа много страшна история.

Във мойто семейство се случиха също странни неща.

Ще разкажа две истории...

Едната е свързана с баба ми по бащина линия,която почина

Тя е майка на баща ми,баща ми има сестра /димитрина или тина/ която живее в съседен квартал,която ми е леля.
Та баба ми беше болна и вече я чакахме да умира,защото беше много зле.Та една нощ тя почина към 10 часа май.
По това време леля ми и мъжът и спят.
След като почина ние им се обадихме да ги събудим ,за да пристигне леля ми при починалата си майка.
Но точно преди да им се обадим,без да знаят,че е починала,мъжът на леля ми сънува баба ми,която му казва "Аз дйдох да ви кажа довиждане,ама тинчето спи,не я буди,предай и ,аз тръгвам"...

Втората е свързана със прабаба ми,която е починала преди 20 години...
Тя е починала през месец май.В едната стая на апартамента баба ми пускаше секвартиранти. Те винаги са се оплаквали от странни шумове и стъпки,баба ми също ги е чувала,също и много хора.
Веднъж едно шишенце за хапчета,без никой да го пипа се завъртя на една страна като пумпал,без изобщо да се докосва.
А веднъж баба ми ходи в апратамента на баща си,който лятото си живее на село,за да записват някакви топломери.
Той нали е на село и няма кой да отвори за да запишат топломерите. И тя баба ми е сама в апартамента и изведнъж завесите започват да се местят,всеедно някой ги дърпа.Обаче нищо нее било отворенао,че да е от вятъра...

# 87
Прочетох и тади тема.
Много ми стана интересно за жената с магиите,дето е виждала прашинка.
Можеш ли да я снимаш да я видиме как изглежда тази. Това със свещите е потресаващо.

# 88
  • Балчик

Това сценарий от филм на ужасите ли е? Не е възможно, освен ако...

# 89
  • София
Това си е направо "Играта на ангела" на Сафон, звучи като тази книга. Не вярвам на тази история.

Общи условия

Активация на акаунт