Случи ми се нещо странно VII

• 114 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • I want it all and I want it now.
прашинка Интересно. Нали казват ,че децата виждат неща ,които ние не можем.

# 62
Да!Определено децата виждат неща,невидими за възрастните!Лично на мен нищо странно или особенно не ми се е случвало,като изклуча някои неща от ученическите години,които по-скоро смятам за съвпадение.Неща от рода на,минавайки покрай тротоара в близост до една къща,мислено  си представям как преспа сняг се стоварва отгоре (зимно време),мърдайки настрани наистина се случва и то на милиметри от главата ми,по-скоро е интуиция от колкото нещо необяснимо или странно.Друг случай,пътуваме със една приятелка в автобус,и в момента в който и споделих (по-скоро шегувайки се),че ще се обърнем,то взе че така стана след около минута,много се панирахме,от случилото се.

# 63
  • Русе
 Дейв, как е цъкането?
Пробва ли да изключиш тока от бушоните? Не ти ли хареса моята идея?

И за да не е спам, ще споделя една странна история от детството си. Загубих си часовника. Беше на бюрото ми между учебниците и просто изчезна. Много си го обичах - малък ръчен часовник, беше ми подарък. След многократно претърсване се отказах от него и го забравих. Две години по-късно се прибрах веднъж от училище и го видях да си лежи по средата на идеално празното ми бюро, подпрян в позата, в която го слагах като учех - подвивах каишката му под него. Много му се зарадвах - реших, че някой го е намерил докато ме няма и го е оставил на бюрото ми, за да ме изненада приятно. Само дето и майка ми и баща ми в един глас твърдяха, че не са го намирали и не знаят нищо по въпроса. Оттогава често ми се е случвало да търся старателно нещо и по-късно да го намирам на възможно най-видното място, точно там където съм го търсила и съм знаела, че съм го оставила.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 22:21 от Колди

# 64
  • Варна
Това ми се е случвало и на мен, понякога нещата сякаш "изчезват" за погледа и изведнъж се появяват на място, което съм гледала 100 пъти. Веднъж търсех едни патентни декларации в класьор с документи (знаете какви бяха - с яркочервен текст и малко по-широки от А4) - би трябвало да се набиват на очи. Прерових класьора няколко пъти и просто ги нямаше. Колежката ми също дойде да търси, разгръщахме лист по лист - няма ги и това е. Започнахме да търсим по други места, пак безуспешно. Реших да погледна отново в класьора - там си бяха и се виждаха от раз. Много странно как преди това не ги видяхме Confused
И един пръстен съм губила и намирала точно както теб - оставих го на рафта на секцията и изчезна. Появи се на същото място месеци по-късно.

# 65
Интересни истории

# 66
Сега се сетих,че като бях малка имаше една старица (всъщност още е жива жената),живееше на нашата улица,винаги съм имала страх от нея,и може би с повод.Баба ми работеше в църквата по онова време,и винаги я придружавах по празници и делници дори,когато е ходила да чисти.Та въпросната жена,винаги беше в църквата (само да спомена,че живеех в малък град и всички се знаем).Бях дете,но още тогава ми направи впечатление,че като се кръстеше и посягайки да целува дадена икона,тя буквално я плуеше.Баба ми ми беше казала,когато тя раздава нещо да не взимам от нея,така и правех.Мисълта ми е,че въпросната женица се занимаваше с магии,на всички ни беше ясно в квартала..мнозина са я виждали вечер да обикаля със запалени свещи.Странното беше,че като питах баба ми на колко е години тази жена,доста пъргава изглеждаше за възрастта си,баба ми винаги отговаряше,че не знае,че от както тя се помни винаги така си е изглеждала.И дам,на скоро я видях-същата..не е мръднала за последните петнадесетина години от как за последно я видях.Веднъж,играейки с мои дружки по нашата улица,зимно време беше,рано се стъмва-видяхме я,пак кръжеше със свещи запалени,беше в на едни комшии кошарата,възрастни бяха хората и си гледаха животни.Та както и да е.На сутринта,де що животно имаше в кошарата беше измряло.Много странни очи имаше тази жена,сиви на цвят..беше дребничка (все още си е,нз защо говоря в минало време за нея)винаги в черно облякана.Дядо ми,светла му памет,беше намерил нещо в двора ни и ослепя,лекарите не намираха обяснение,не страдаше от никаква болест,така си живя човека 6-7 години сляп.Доста хора се споминаха млади и зелени,все намирайки нещо в домовете си.Господ да ни пази от такива хора

# 67
  • България
Сега се сетих,че като бях малка имаше една старица (всъщност още е жива жената),живееше на нашата улица,винаги съм имала страх от нея,и може би с повод.Баба ми работеше в църквата по онова време,и винаги я придружавах по празници и делници дори,когато е ходила да чисти.Та въпросната жена,винаги беше в църквата (само да спомена,че живеех в малък град и всички се знаем).Бях дете,но още тогава ми направи впечатление,че като се кръстеше и посягайки да целува дадена икона,тя буквално я плуеше.Баба ми ми беше казала,когато тя раздава нещо да не взимам от нея,така и правех.Мисълта ми е,че въпросната женица се занимаваше с магии,на всички ни беше ясно в квартала..мнозина са я виждали вечер да обикаля със запалени свещи.Странното беше,че като питах баба ми на колко е години тази жена,доста пъргава изглеждаше за възрастта си,баба ми винаги отговаряше,че не знае,че от както тя се помни винаги така си е изглеждала.И дам,на скоро я видях-същата..не е мръднала за последните петнадесетина години от как за последно я видях.Веднъж,играейки с мои дружки по нашата улица,зимно време беше,рано се стъмва-видяхме я,пак кръжеше със свещи запалени,беше в на едни комшии кошарата,възрастни бяха хората и си гледаха животни.Та както и да е.На сутринта,де що животно имаше в кошарата беше измряло.Много странни очи имаше тази жена,сиви на цвят..беше дребничка (все още си е,нз защо говоря в минало време за нея)винаги в черно облякана.Дядо ми,светла му памет,беше намерил нещо в двора ни и ослепя,лекарите не намираха обяснение,не страдаше от никаква болест,така си живя човека 6-7 години сляп.Доста хора се споминаха млади и зелени,все намирайки нещо в домовете си.Господ да ни пази от такива хора
Тя тая жена е нещо като Дънкан Маклауд,ама в зловещ вариант!
Шегата настрана,но и аз имам една-две познати,от които откровенно ме побиват тръпки...

# 68
Не знам дали е много странно, или не, но аз определено си се изплаших.
Случи се преди около 1 - 2 години.
Почиствах барплота в кухнята, на който имаше едни много красиви стъклени свещници. Преместих ги.
Изчистих, след което отново ги върнах на мястото си ( в центъра на самата плоскост, наредени по същия начин, по който винаги са били - зелено, жълто, оранжево).
Угасвам лампата в кухнята и отивам да си лягам.
В момента, в който затварям вратата, чувам как нещо се чупи. Все едно някой е минал и нарочно го е бутнал. Отидох да се уверя с очите си - видях, че жълтият свещник е счупен и местата на другите два са разменени.
Убедена съм, че оставих всичко както трябва - зелено, жълто, оранжево; горе - долу в центъра на плоскостта.
До ден днешен, като разказвам тази история, всички ме гледат странно.

ПП: И на мен много често ми се случва да търся нещо, да не го намирам и най - накрая то да се оказва пред очите ми..

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 23:16 от Ulenceto

# 69
  • sf
Здравейте, отдавна чета, но не ми се пишеше.
Когато бях на 19г майка ми получи мозъчен кръвоизлив, оставиха я в болница, през нощта сънувах,че се прибира, обикаля от стая в стая и накрая седна пред прозореца в кухнята, гледайки навън. рано призори звъннаха на баща ми,че е починала. стана ми ясно,че е дошла да се сбогува. Оттогава минаха повече от 10години, но май само още веднъж съм я сънувала. А бих искала да ми се явява,но го приемам като вид наказание,защото не се разбирахме много с нея,за което сега много съжалявам  Confused Простете, нещо ми е тъжно.
Друго нещо,странност ли, съдба ли, не знам- на 10 годишнината от смъртта й, точно в същия ден почина леля ми, нейната сестра, тя беше на легло, болна и смъртта й не беше изненада, но пък датата  Shocked

# 70
  • Stavanger,Norway/ Varna
Относно губенето на вещи. Аз така като дете си загубих часовника и с месеци не го намирах. Една вечер сънувах точно къде е, вътре на дъното на раклата под завивките. Станах, бръкнах и го намерих. Незнам дали е странно всъщност, винаги съм си го обяснявала с това, че вероятно е бил на раклата и като съм я отваряла е паднал. Аз съм видяла и подсъзнателно регистрирала видяното, но забравила на момента. След време в съня си, просто съм си спомнила какво е станало  Thinking

Иначе, в хотела, в който работя, се чува, че има дух. Доста стара е сградата, на два пъти е горяла, както и един от гостите се е бесил там. Нощния рецепционист, който е пред пенсия и работи там дългио години, ми е казвал, че е виждал духа да стой и да гледа в него, но нищо повече. Както и че няколко пъти го е потупвал по рамото. Камериерките и те са ми разказвали, как в оправена стая, в която никой след тях не е влизал, виждат отпечатък от дупе на оправеното легло, все едно някой е седял там. Става въпрос за същата стая, в която се е обесил госта.
Аз лично съм нощувала в хотела и неможах цяла нощ да спя, но пък нищо странно не ми се случи  Rolling Eyes и по- добре  Crazy

# 71
Кой е този хотел ?  Shocked

# 72
И аз това се чудех,точно.Иначе аз напоследък не съм имала странни случки.С на Дейв цъкането,как е работи ли си още гадинката? Laughing Hug

# 73
  • по пътеката
я едно запис4е! има интересни попадения ,сродни с мои преживявания! викам да сверя други шматки имали като мене!духове и такива пришълци не са ме навестявали! но при търсенията на разни забравени, загубени неща и аз съм имала като,4е перде се вдига и се откриват нещата! благодаря на бога, де!и мисли спонатанно натрапени, които се сбъдват след определен период, както и такива, които ме карат да реагирам по особен на4ин , лошото е ,4е са поставяли в риск моя живот, но пък са спасявали 4ужд!

# 74
  • Stavanger,Norway/ Varna

www.hummeren.no този е  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт