По назад в тема номер 6 има разказ за ясновидка,при която са ходили,а после се оказва ,че в селото няма никаква ясновидка,на мястото на къщата,в която са ходили имало поляна и всички от селото казват ,че винаги си било поляна. Тази не е ходила сама ,ами е имала свидетели...
ЕТО РАЗКАЗА ОТ ПРЕДИШНАТА ТЕМА :
Здравейте. Искам и аз да ви споделя една странна и необяснима история. Случила се е на най-добрата приятелка на майка ми - жена, която познавам буквално, откакто се помня. Израстнах покрай нея и мама. Жена, която е - или поне е била - пълен атеист. Жена, която е абсолютен реалист и ... никога не би се замислила дори, че може да й се случи нещо подобно. Случката е станала докато е била студентка по медицина. Един ден бягат от лекции с нейна приятелка и сядат на кафе, близо до едно от тепетата в Пловдив. Тези от вас, които са от Пловдив го знаят - тепето до ресторант Даяна, до главната. Та пият си двете кафе и си говорят и към тях се приближава жена, която е била облечена доста старомодно за тогавашното време и цялата в черно облечена. Стига до масата им и ги пита, дали може да седне при тях. При все, че те са единствените в кафето и всички други маси са свободни. Приятелката на мама се учудила, но й позволили да седне. Жената си поръчва "Облак" - някакво питие, което по онова време одавна никой не пиел или поне - много рядко. И жената казала на приятелката на майка ми: "Мога ли да ви кажа нещо?" Тя малко се стреснала първоначално, а и нали е пълен атеист и в нищо не вярва... но се съгласила. Жената й казала следното: "Вие живеете сама, родителтие ви са извън България,далеч, много далеч. На скоро баща ви е бил ухапан от някакво животно. Положението е било на живот и смърт, но вече е по-добре, ще се оправи. Вашите не са искали да ви кажат, за да не ви тревожат, но са пратили писмо на леля ви, тя знае всичко. Вие сте сега с мъж до себе си, но няма да е това мъжът до вас. Ще се омъжите за човек, чието име започва с М, както и градът, от който ще бъде той. Ще имате син, който като малък ще преживее много тежка травма, но ще оцелее, ще живее." Чула всичко това приятелката на майка ми и първоначално изобщо не го взела на сериозно. Жената на тръгване й казала, че се казва Нели, че е агроном и живее в еди кое си село близо до Пловдив. Ако искат да я потърсят отново, да идат там и да питат за Нели, всички я знаели. Родителите на приятелката на майка ми по това време живеят и работят в Куба - първо съвпадение. Тя все пак решава да се обади на леля си и да я пита как е баща й, дали всичко е наред, дали не крият нещо. Леля й се разплаква и казва, че баща й е бил ухапан от някакво насекомо и е получил отравяне на кръвта, бил е на косъм, но се възстнавява и ще се оправи. Не й казали, за да не се тревожи - второ съвпадение. След няколко месеца тя се разделя с приятеля си и се запознава с бъдещия си съпруг - Маргарит от гр. Марица. Трето съвпадение. И чак тогава си спомня за тази Нели. Междувременно брат й има сериозни проблеми и тя решава да го заведе при Нели. Отиват в селото , намират къщата по описанието, срещат се с Нели. Приятелката на майка ми в детайли си спомня къде е била разположена къщата, как са стигнали до там, къде ги е приела и т.н. Минава година. Ражда се детето й -момче. На 3 месеца, когато е, бабата, без да иска го залива с вряла вода и получава много тежки изгаряния. Точно както е казала Нели. Приятелката на майка ми изпада в паника и иска отново да се срещне с Нели, за да я попита какво ще стане. Отиват в селото , отиват до къщата - няма я. Обикалят, търсят - нищо. Поляна на това място. Питат хората от селото къде е Нели, агрономката - те казват, че такава Нели няма там, никога не е имало. А знаете как е по селата - всеки знае всеки, че и рода му до 9-то коляно. След цял ден обикаляне и разпитване, се отказват. Детенцето се оправя, както е казала Нели още преди години... В общи линии всичко звучи адски паранормално, но разказано от точно тази жена - просто и за миг не мога да се съмнявам. И до ден днешен не мога да си обясня какво е било това...
Та възможно е наистина да е била на място,което не съществува,т.е. заведението изобщо да не е работело,но да е била там,мистериозно но реално...