Случи ми се нещо странно VII

• 115 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Сетих се нещо за тоя случай,дето заведението било в ремонт.
По назад в тема номер 6 има разказ за ясновидка,при която са ходили,а после се оказва ,че в селото няма никаква ясновидка,на мястото на къщата,в която са ходили имало поляна и всички от селото казват ,че винаги си било поляна. Тази не е ходила сама ,ами е имала свидетели...

ЕТО РАЗКАЗА ОТ ПРЕДИШНАТА ТЕМА :

Здравейте. Искам и аз да ви споделя една странна и необяснима история. Случила се е на най-добрата приятелка на майка ми - жена, която познавам буквално, откакто се помня. Израстнах покрай нея и мама. Жена, която е  - или поне е била - пълен атеист. Жена, която е абсолютен реалист и ... никога не би се замислила дори, че може да й се случи нещо подобно. Случката е станала докато е била студентка по медицина. Един ден бягат от лекции с нейна приятелка и сядат на кафе, близо до едно от тепетата в Пловдив. Тези от вас, които са от Пловдив го знаят - тепето до ресторант Даяна, до главната. Та пият си двете кафе и си говорят и към тях се приближава жена, която е била облечена доста старомодно за тогавашното време и цялата в черно облечена. Стига до масата им и ги пита, дали може да седне при тях. При все, че те са единствените в кафето и всички други маси са свободни. Приятелката на мама се учудила, но й позволили да седне. Жената си поръчва "Облак" - някакво питие, което по онова време одавна никой не пиел или поне - много рядко. И жената казала на приятелката на майка ми: "Мога ли да ви кажа нещо?" Тя малко се стреснала първоначално, а и нали е пълен атеист и в нищо не вярва... но се съгласила. Жената й казала следното: "Вие живеете сама, родителтие ви са извън България,далеч, много далеч. На скоро баща ви е бил ухапан от някакво животно. Положението е било на живот и смърт, но вече е по-добре, ще се оправи. Вашите не са искали да ви кажат, за да не ви тревожат, но са пратили писмо на леля ви, тя знае всичко. Вие сте сега с мъж до себе си, но няма да е това мъжът до вас. Ще се омъжите за човек, чието име започва с М, както и градът, от който ще бъде той. Ще имате син, който като малък ще преживее много тежка травма, но ще оцелее, ще живее." Чула всичко това приятелката на майка ми и първоначално изобщо не го взела на сериозно. Жената на тръгване й казала, че се казва Нели, че е агроном и живее в еди кое си село близо до Пловдив. Ако искат да я потърсят отново, да идат там и да питат за Нели, всички я знаели. Родителите на приятелката на майка ми по това време живеят и работят в Куба - първо съвпадение. Тя все пак решава да се обади на леля си и да я пита как е баща й, дали всичко е наред, дали не крият нещо. Леля й се разплаква и казва, че баща й е бил ухапан от някакво насекомо и е получил отравяне на кръвта, бил е на косъм, но се възстнавява и ще се оправи. Не й казали, за да не се тревожи - второ съвпадение. След няколко месеца тя се разделя с приятеля си и се запознава с бъдещия си съпруг - Маргарит от гр. Марица. Трето съвпадение. И чак тогава си спомня за тази Нели. Междувременно брат й има сериозни проблеми и тя решава да го заведе при Нели. Отиват в селото , намират къщата по описанието, срещат се с Нели. Приятелката на майка ми в детайли си спомня къде е била разположена къщата, как са стигнали до там, къде ги е приела и т.н. Минава година. Ражда се детето й -момче. На 3 месеца, когато е, бабата, без да иска го залива с вряла вода и получава много тежки изгаряния. Точно както е казала Нели. Приятелката на майка ми изпада в паника и иска отново да се срещне с Нели, за да я попита какво ще стане. Отиват в селото , отиват до къщата - няма я. Обикалят, търсят - нищо. Поляна на това място. Питат хората от селото къде е Нели, агрономката - те казват, че такава Нели няма там, никога не е имало. А знаете как е по селата - всеки знае всеки, че и рода му до 9-то коляно. След цял ден обикаляне и разпитване, се отказват. Детенцето се оправя, както е казала Нели още преди години... В общи линии всичко звучи адски паранормално, но разказано от точно тази жена - просто и за миг не мога да се съмнявам. И до ден днешен не мога да си обясня какво е било това...

Та възможно е наистина да е била на място,което не съществува,т.е. заведението изобщо да не е работело,но да е била там,мистериозно но реално...

# 121
Вчера се върнах от едно село бях на гости, и ми се случи нещо странно.Бях на гости на едно семейство трябваше да отида до тоалетна и тъй като вътрешната беше заета реших да отида в външната на двора,някъде към 12 през но ща е преди да стигна до тоалетната виждам до плевнята там където събират сеното огън висок повече от самата плевня на три пъти излез на и в самият огън видях силует на жена после изчезна всичко много бързо.Аз естествено не отидох до тоалетна върнах се от страх,казах на хората какво съм видяла те отидоха но нищо не видяха.Сега се питам какво ли беше това.

# 122
Това с отиването някъде,а после се оказва-няма такова място-е като дупка във време-пространството,според мен напълно възможно,колкото и невероятно да звучи. Flutter

# 123
  • София
Писах до заведението дали са работили на тази дата, но още не са ми отговорили. Проверих кога майка ми е минала оттам, по едни касови бележки, и е било на същия ден, следобед. Спомням си всички детайли от посещението в ресторанта, нищо не съм сънувала. И аз се сетих за разказа с агрономката Нели.

# 124
Попадна ми един ритуал... да молиш слънцето за помощ със съответния санскрит. И аз си поисках нещо.
Онова, което исках, ми се даде още същия ден, което си беше чудо, предвид обстоятелствата.
Просто да речем, не бях готова да го получа...знаех си го, но си казах: "само да го получа, другото е моя работа" Tired
Загубих го по най- брутален начин, доста бързо след това Tired сякаш сам Бог беше организирал събитията тогава. И сам той ми го взе. Tired

Извинявай за любопитството, но за материална придобивка ли става въпрос?
Не се ядосвай - може би когато си готова, ще ти се върне.

# 125
И на мен ми се случи нещо, за което нямам логично обяснение. Миналата седмица ходих с мой познат в едно ресторантче, което обичам да посещавам, вечеряхме и т.н. До тук нищо странно. Прибирам се вкъщи и казвам на майка ми къде съм вечеряла, тя ми казва - това не е възможно, днес минах покрай този ресторант и беше затворен и в ремонт (тоест, минала е същия ден, но по-рано през деня). Аз не й обърнах внимание тогава, но днес реших да отида пак. И наистина се оказа, че ресторантът от доста време е затворен за ремонт. Тогава как е възможно да съм била там? Пътуване във времето?
Хм това е възможно ,да си се озовала на същото място ,но в друга жизнена линия .Разкажи повече ,много интересно .Възможно е преплитане на жизнените линии в пространството на варианти.

# 126
Ще разкажа една интересна история.Педи три седмици братовчедка ми беше на гости за няколко дни и донесе  стъклена топка, такава с която се предсказва бъдещето.Купила е от разпродажба в интернет.Ние нямаме опит в гледането ,никога не сме гледали в такава топка ,аз за първи път виждах на живо кристална топка за предсказване .Виждала съм такива само по филмите.Вечерта решихме да гледаме в топката.Подложихме черна кърпа и запалихме една свещ.Указанията намерихме в нета.Аз братовчедка ми и дъщеря ми се загледахме в топката.Загасихме лампите светлината идваше само от запалената свещ,не ставаше течение ,беше тихо.След половин часово съзерцание в топката започнаха да се движат малки бели точки,топката избледня ,точките се движеха нагоре, усещането беше ,че се случва нещо магично.Преживяването за мен беше странно и едновременно страшно.Тези бели точки започнаха да излизат извън топката ,да хвърчат нагоре и свещта започна да пука .Приличаха на запален бенгалски огън с искри които излизат ,но не от огън а от топката.Аз бях най-притеснена и запалих осветлението. Прекъснах това което наблюдавахме.Тези искри ги видяхме аз и дъщеря  ми.Братовчедка ми която стоеше на срещуположната на нас страна каза, че е видяла ,главите на няколко странни същества ,тя ги оприличаваше ,на тези с издължени тъмни очи и без нос,които всички сме гледали по филмите за извънземни.Така наречените "Сиви".Помислих ,че си измисля.След това прочетохме в интернет ,че и други които са гледали в такава кристална топка са попадали на тези извън земни "Включвали се в този канал",каквото и да означава това.Вече бях склонна да и повярвам.На следващия ден бяхме на вечеря, в ресторанта имаше прощално парти за група чужденци, с много фойерверки, може би това бяхме видели в кълбото!
много интересно ,напоследък историите с извънземни зачестяват ,ако сме техен продукт ,може би трябва да се въздържаме от подобни ритуали ,с които влияят на съзнанието ни ,може би затова в библията е описано да не се практикуват такива ритуали ....ако приемем ,че този извънзвемен разум ,който ни е създал иска да ни предпази от сивите......тоест злите.....

# 127
Попадна ми един ритуал... да молиш слънцето за помощ със съответния санскрит. И аз си поисках нещо.
Онова, което исках, ми се даде още същия ден, което си беше чудо, предвид обстоятелствата.
Просто да речем, не бях готова да го получа...знаех си го, но си казах: "само да го получа, другото е моя работа" Tired
Загубих го по най- брутален начин, доста бързо след това Tired сякаш сам Бог беше организирал събитията тогава. И сам той ми го взе. Tired

Да ,обикновено така става и в приказките ........получаваш приказен замък ,който после изчезва

# 128
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Като чета, всичко ми се струва толкова невероятно...Ако наистина стават такива неща, по-добре да са далеч от мен, защото ще се побъркам  Tired Това с отиването някъде и после все едно нищо не е било на мястото си, ми е толкова странно и трудно за възприемане Thinking 

# 129

Хм...не ми се навлиза много - много в детайли.
Но помня денят - карах си колелото, беше по залез, слънцето светеше в очите ми. Знаех този ритуал, но никога не съм искала такова нещо, никога.
Още същата вечер си получих "нещото", по действително невероятен начин, без да го плащам, като подарък един вид, и без онзи, който ми го даде, да знае, че това е моя мечта.
След 4 или 5 дни ми беше откраднато.  Нещо повече, оня, дето ми го даде, си го поиска пак, оказа се, нямал намерение да ми го подарява.
Не се ядосвам, знам си вече - няма да лапам лъжици, които ми са големи.

# 130
# 131
Стана ми интересно какъв е този ритуал. Не съм чувала до сега за подобен  newsm78

# 132
И на мен ми стана интересно какъв е ритуала,макар,че при този разказ,бих се стахувала да си поискам нещо,за да не ми го вземе после живота с гръм и трясък.Само материални неща ли може да си поискаш?

# 133
  • 42.016399,23.101179
Подобен случай имаше и с моя приятелка /ритуала само че е с луната/. Отива на гости на съквартирантка в някакво си село, излизат на дискотека. Пълнолуние е, не знам точно какво друго се прави, но помня че 3 пъти се казва това което искаш. Та приятелкатами казва "Мотор, мотор, мотор". По късно през ноща, бивш затворник си я харесва в дискотеката, прави опит да я отвлече с мотор и по пътя катастрофират. За щастие се отърва само със счупен крак.
Та от тогава и аз вярвам в израза "Внимавай какво си пожелаваш". Laughing

# 134
Снощи сервирах масата за вечеря. Много добре си спомням как сложих хляба и пликчето с хлебчета, от тези малките, които се продават в Лидл, погледнах в пликчето и имаше 3 цели хлебчета. После отидох в хола при приятеля ми. Подчертавам, че нямаше никой друг в къщи, освен нас двамата и през това време той не е ходил в кухнята. След половин час отиваме да вечеряме и виждам, че едното хлебче е извън пликчето и отхапано до половината, а до него един отчупен залък. Е какво е това питам се аз newsm78 Преди 2 дни беше годишнина от смъртта на баща му, ама малко невероятно ми се струва това да има връзка. Нямаме домашни любимци newsm78

Общи условия

Активация на акаунт