Случи ми се нещо странно VII

• 115 375
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Само да кажа и няма да нахълтвам вече така спамаджийски!  Mr. Green
Филмът, който много прилича на историята на Фил е "The Mothman Prophecies" - подсказаха ми в друга тема.

# 166
O Фил, това е УЖАСНО, не мога да повярвам, в потрес съм .... - пушиш в леглото!!!  Flutter

Тааа като един виден зоолог, или по-точно като една видна кукумявака висяща по терасата в тъмна доба ще ви подсетя че наближава септември. Не че сте го забравили, но от моята тераска вече няколко пъти виждам връщащите се сови, кацнали на боровете отсреща. Всяка година май месец те помет на някъде и от края на август до октомври се връщат. Преграсни, огромни и безшумни прелитат между блоковете. Дали някоя от тях не е пикира покрай прозореца на Фил?  newsm78

# 167
Вярно е, на страха очите са големи, само че аз нямах време да се уплаша, за да изкривя впечатлението си. Освен ако тая сова не е двуметрова, с триъгълни крила и с дълга опашка... Аз поне не съм виждал такава сова дори и в гугъл. Совите не са това, което са...

Mothman е описван като човекоподобна фигура, с крила ангелски тип с всичката им перушина, Mothman, не триъгълни долепени до тялото, тип птеродактилски. Сигурно е било птеродактил, видял съм го през някакъв пробив в тъканта на времепространството.

Същото обяснение си мисля и за прословутия вече случай с ресторанта на оназ мацка. Нищо чудно наистина да е вечеряла там, но в съседната паралелна вселена. ("Fringe", някой?)

# 168
Мотман беше онази твар от филма с Ричърд Гиър, нали? Много ми е злокобен, макар и да не вярвам на 'по истински случай'.

По въпроса с шибаното цъкане, идвам да доложа само, че не съм спал в апартамента от деетина дни може би, така че няма развитие. До няколко дни ще се наложи да ида, така че ще разказвам  Laughing
Цъкането го няма другаде, това са всички дето ме имат са луд Simple Smile

# 169
Дейв, я дай да се съберем на бири с тебе бе, ше си слушкаме цъкльото и ше бройкаме птеродактилчета

# 170
Събрахте се Laughing

Фил, заради теб нощес (към 3 ) ставах да зяпам през прозореца. Шубето е голям страх Laughing

# 171
Съществуват черни щъркели,но никога не съм виждал. Това ако ме питате е работа на демон.
Същото е и с ресторанта.Сега се убеждавам колко са мощни те. Sad

# 172
Съществуват черни щъркели,но никога не съм виждал. Това ако ме питате е работа на демон.
Същото е и с ресторанта.Сега се убеждавам колко са мощни те. Sad

Има,да.Но и белите и черните не летят нощем.

# 173
Не ме притеснява много това, че е демон. Не ме притеснява много и това колко е мощен. Притеснява ме факта, че не се стеснява да се покаже... Явно нещо се случва, което не знаем.

# 174
Преди години бях на Кръстова гора.Вечерта (не помня часа,но беше тъмно) се загледах в далечината и на мястото където е големия кръст (до който се отива по една дълга пътека) се виждаха няколко светлини подредени така,че образуваха две страни на равнобедрен триъгълник,без основата.Светлините бяха като кълбета и по едно време започнаха да си разменят местата.Видя ги и майка ми,после още една жена сподели,че ги е видяла.Не мисля,че може да са били кандила,защото щяха да са едва блещукащи.Не вярвам в чудеса и все си мисля,че човек ги е местил тези светлини.Интересно ми е дали и други са ги виждали и какво предполагат,че са.

# 175
  • От липите до сините камъни
запис,аз съм виждала черен щъркел  Peace

# 176
Интересни неща пишете тук newsm10

# 177
Олеле ... трябваха ми няколко месеца за да спра да се озъртам за страховити кучета по прозорците (тази история с червените същества ме побърка от ужас). Сега ще има да проверявам и за летящи твари  Crazy  Crazy  Crazy
Уф ... сега, когато мъжо отсъства от вкъщи, кой ще се занимава с охраната ми?! Вече няма да излизам сама на двора за среднощна цигара.
Фил, вярвам ти, видял си нещо ... меко казано шантаво. Но по-страшното е, че то е позволило да бъде видяно. Какво ли е всъщност? Умирам от любопитство, но и от страх. Чак не съм сигурна дали искам да знам ...

# 178
Вече няма да излизам сама на двора за среднощна цигара.
Не бой се! Wink Mr. Green На тия, които ги е страх не им се явяват...защитни механизми. Пуши си на воля.

# 179
Да, пуши си на воля. Аз снощи си пуших на балкона съвсем спокойно, никой не прелетя и не ме грабна оттам. Това че съм мернал нещо съвсем не означава че аз съм цел, нали?

Общи условия

Активация на акаунт