Случи ми се нещо странно VII

• 115 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Арвен,ще чакам с нетърпение да видя снимката Peace

Понякога ние ,хората, искаме да видим или усетим нещо свръх естествено,но когато това се случи май не сме готови за него...
Мда, има нещо такова...
Аз пък не искам да виждам и усещам нищо такова, страх ме е, и чак разни фрапиращи неща и близки срещи не са ми се случвали.. Както каза някой по-напред, страхът бил защитен механизъм - е, надявам се да е така Mr. Green

# 241

Здравейте , много интересни неща сте споделили тук  Peace
Ако разбирате английски тук има над 1000 интересни случаи на хора , които са комуникирали
по някакъв начин с мъртвите- after-death communication
http://www.adcrf.org/ADC%20Stories.htm

# 242
По повод човека с крилата ,скоро попаднах на една статия ,която много ми напомня за вашия случай.Ето част от нея:Драконианците са много голяма на ръст рептилианска раса и са познати още и като „Драко”. Има кралска линия на рептилианската раса позната като Циакар. Те варират от 14 до 22 фута на височина (4-7 метра) и могат да тежат до 1800 паунда (816 килограма). Те имат придатъци като криле и са изключителни същества. Те са невероятно проницателни и изключително умни, а могат да бъдат и много зловещи [45].
Статията описва извънзенми които посещават земята,както и с какво се занимават.
http://www.parallelreality-bg.com/statii/izvanzemen/64-2011-01-23-12-18-17.htm

# 243
Вчера даваха нови епизоди на интересното предаване Случки с духове по дискавъри.
Може би и днес ще дават,трябва да видиме към 8 или 9...
Ето видео със епизод от предаването
http://www.youtube.com/watch?v=cx1Wc70JgPA&feature=related

Ужасяващо е,защото го дават по тъмно..

Вчера даваха епизода САМЪРУИНД...
http://www.youtube.com/watch?v=5LWah37U7eY
Самъруинд е имение ,за което се говори,че е обитавано от духове.
След няколко месеца от нанасянето в къщата започват странни неща,а мъжът на жената,която разказва историята си пред предаването откача-той губи работата си,започва да се държи странно и става зъл,крещи и по цяла нощ свири на органа демонични мелодии,след това съвсем спира да говори...Беше ужасяващо...Жената не издържа и напуска къщата и оставя съпруга си...После не чува нищо за него...

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 12:38 от MALIJI

# 244
Ще ми се смеете, но аз да си кажа!
 Изчезнаха ми всички малки лъжички от къщата! Shocked
Аз преди време се усетих, че хвърлям често по някоя лъжичка с празните кофички от кисело мляко. Изяждам си млякото /примерно докато правя и нещо друго/, оставям машинално лъжичката вътре, затварям капачето, а после хвърлям кофичката. Тъпо.
Та, да те попитам - хапваш ли често кисело мляко? Simple Smile))

# 245
Ще ми се смеете, но аз да си кажа!
 Изчезнаха ми всички малки лъжички от къщата! Shocked
Смейте си се вие:). Мисля, че и аз преди време съм споделяла тук за изчезнали лъжици и вилици.
И което е още по-странно-на появили се незнайно откъде чужди( не с моята шарка) прибори.
И нещо още по странно-в ново жилище, в което сме купили съвсем нови прибори и съм сигурна, че не е влизал никакъв чужд човек освен ние с мъжът ми, пак намерих различни по форма лъжици и вилици. Нямам обяснение и се старая да не го мисля, че се вкарвам в едни филми... Rolling Eyes

# 246

Аз мога да спомена само за нещо, което ми беше направило впечатление преди няколко години, когато бяхме на почивка в Кушадасъ и посетихме Къщата на Дева Мария в Ефес. Та, там , месец преди ние да отидем, беше големият пожар точно в тази местност, спомних си, че даже бяхме пращали наши пожарникари да помагат в потушаването на огъня при съседите. Гледката беше наистина фрапантна - всичко беше изгоряло, почерняло, тук таме  останали някакви сухи треви. Около Къщата на Дева Мария също. Но буквално на 5 метра преди огъня да обхване и самата къща, вятърът се обръща  в противоположната посока и пожарът е потушен, а по къщата няма никакви поражения. От горната й страна цялата растителност беше изгоряла .
Всички там разправяха, че това е било истинско чудо, като се има предвид огромната територия над 1000 хектара, обхваната от пожара.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 21:53 от Tatti

# 247
Страшно ми е интересно и на мен тук. Изчетох само последната тема на един дъх и се връщам да чета предишните! Дано Арвен публикува снимката за която писа. Много съм любопитна! Извинете, че засега нямам някаква интересна история и само се вмъквам при вас. Преди години имах един сън, когато почина баба ми, аз бях дете и я сънувах как идва и присяда на леглото ми, усмихваше се. На сутринта знаех, че е починала. Чак по-късно ми казаха родителите ми за това. Но мисля, че и на други във форума се е случвало да имат такива сънища и не е толкова интересно това.

# 248
..Но мисля, че и на други във форума се е случвало да имат такива сънища и не е толкова интересно това.
Не, не е това, просто доколкото си спомням и знам във Форума има отделна тема за Сънищата! Peace

# 249
Но буквално на 5 метра преди огъня да обхване и самата къща, вятърът се обръща  в противоположната посока и пожарът е потушен, а по къщата няма никакви поражения. От горната й страна цялата растителност беше изгоряла .
Всички там разправяха, че това е било истинско чудо, като се има предвид огромната територия над 1000 хектара, обхваната от пожара.
Това е наистина много интересно - не съм го чувала, направо ме побиха тръпки.

# 250
Ето я темата за сънищата, но тя е за разтълкуване: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549071.450, а не за споделяне на сън, който странно как се сбъдва.
Два дни преди мача на нашите с Англия, сънувах, че падаме с 3:0. Споделих го с мъжа ми, защото той си прави залози в няколко сайта и му казах да заложи на точен резултат (по-късно разбрах, че не ме е послушал, за което съжаляваше).
 Е, в крайна сметка нашите още на полувремето падаха точно с 3:0 и мъжа ми започна да ме бъзика, че съм сънувала само първото полувреме , а след второто резултатът можеше да е много по-впечатляващ. Но наистина крайния резултат излезе точно 3:0. Сега миличкия ми е поръчал да сънувам числата от тотото  Mr. Green

# 251
Ето я темата за сънищата, но тя е за разтълкуване: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549071.450, а не за споделяне на сън, който странно как се сбъдва.

Ами, не знам, когато тук започнат да се споделят сънища, все се намира някой да насочи към темата за Сънищата и знам, че там си споделят точно това, затова и казах по горе на milittana, че има и такава тема, защото тя сподели, че може би, защото се е случвало на повече хора не е толкова интересно споделеното от нея, а то не, че не е интересно, даже напротив, но вероятно в съответната тема има доста повече такива споделени съновидения. Peace

Ако питате мен обаче, щом някаква случка ни се струва странна, то тя е за тук, сън или реалност...няма значение, а и кой може да каже колко съня е сън и реалността реалност... Wink

# 252
Ако питате мен обаче, щом някаква случка ни се струва странна, то тя е за тук, сън или реалност...няма значение, а и кой може да каже колко съня е сън и реалността реалност... Wink
И аз така мисля. Например съм чувала, че като сънуваш сватба, значи някой ще умре. Една сутрин към 7:00 часа се сънувах в бяла сватбена рокля с черни рози по нея Shocked След това изведнъж си избирах рокля за погребение. Събудих се и разказах на приятеля ми, притесних се, защото тогава баща ми беше в болница. Малко след това телефона звънна. Беше починала майката на един приятел на семейството на мъжо. Странно ми е, защото аз никога не съм я виждала newsm78

# 253
Такаааа... След неколкократно писане на лични с една съфорумка(   bouquet) установихме, че света по принцип е малък (България още по-малка) и на всичкото отгоре в един Бургаски блок са се случвали доста странни неща. Искам да вметна, че съвпадението беше наистина голямо, а случките са ставали в различни семейства. Не знам на какво се дължи, но са прекалени съвпаденията.  Crazy Crazy Crazy Очевидно има нещо....

# 254
Подробности?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт