Случи ми се нещо странно VII

• 115 359
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • България
Казвали са ми, че като малка съм си "разговаряла" с някакви духове. Не знам колко е истина, но когато съм питала майка ми, тя ми е разказвала, че съм виждала нещо. Сега, не знам със сигурност дали съм виждала или съм си въобразявала, но когато са ме питали за тях, съм ги посочвала - едната била на стола, другата на дивана, даже са си имали странни имена и са били от различни държави. А какво точно е било, никой не може да каже.  newsm78
Не ми се рови назад в темата,но ако ти е интересно прочети историята с детето ми.
Не ме учудва "умението ти" като малка,децата знаят повече,отколкото можем да си представим...

# 226
Преди десетина години, когато бях ученичка в гимназията, ...........

.........Не зная дали историята е истина, или Николай просто е гледал филма и се е "вдъхновил".

Би било добре да си спомниш дали са десет години, дали повече или по-малко. Филма е от 2002г. Ако това се е случило преди 10, това прави 2001, тоест не може да е гледал филма и да се е вдъхновил.

# 227
 Ще ми се смеете, но аз да си кажа!
 Изчезнаха ми всички малки лъжички от къщата! Shocked

# 228
Ще ми се смеете, но аз да си кажа!
 Изчезнаха ми всички малки лъжички от къщата! Shocked

Сложила си ги някъде или мъж, деца се бъзикат с теб  Joy

# 229
  • Балчик
И на мен редовно ми изчезват- знам, че отиват в боклука между други неща понякога. Twisted Evil А като бяха малки децата, периодично намирах по 3-4 лъжички зад ъгловото в кухнята. Laughing

# 230
Абсолютна мистярия е.  Shocked Никой не се бъзика с мен.
Или някой ми е направил магия  Mr. Green

# 231
  • Балчик
О, само магия ще е , няма какво да е друго. hahaha

# 232
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Спокойнооо  Laughing И на мен от време на време ми изчезва по някой чорап, ама хванах мистериозната виновница  smile3508

# 233
Има смисъл,много случки от темата са на познати,ами не лични.
Хубаво тогава, но ще разказвам една по една, когато се сетя за някоя. Сега ще разкажа една случка от преди 2-3 години. Бяхме на рожден ден на най-добрата ми приятелка в къщата на баба й. Бяхме няколко момичета, останалите гости още не бяха дошли и две момичета останаха на втория етаж да се дооправят. През това време ние останалите три, слязохме на първия на терасата. А то там е, как да го обясня.. от двора по едни стълби се качваш на терасата и там е входната врата, т.е. няма друг вход в къщата, дано ме разбрахте. И си пушим там нали, рожденичката беше отишла до тяхната къща, която е отсреща. След малко момичетата слизат от втория етаж и ни питат "Кой беше това?" #Crazy И обясняват, че като били горе, от стълбите в коридора някаква жена крещяла истерично "Защо не си вдигна телефона" и някакви такива newsm78 Та те си помислили, че майката или бабата на рожденичката са дошли за нещо, но ние бяхме буквално пред входната врата, никой не е влизал, в къщата бяхме само ние петте. newsm78
 Същата къща, на следващия ден. Приятелката ми отива там да чисти, оставя си якето на закачалката в коридора. Изчиства, тръгва си вече, и какво да види - якето го няма на закачалката Shocked Тук яке-там яке, няма го... Почва да търси из къщата, няма го, качва се на втория етаж. На масата, която преди малко е изчистила вижда някакво червено лепкаво петно. Тя естествено се изплашила и си тръгнала да си ходи, а на слизане видяла якето си, което се мъдрело на закачалката Sick Излишно е да казвам как съм се оглеждала, когато сме ходили да спим там newsm43

# 234
сигурно ще си умра от страх, но чакам с нетърпение снимката с въпросната жена newsm43

# 235
сигурно ще си умра от страх, но чакам с нетърпение снимката с въпросната жена newsm43
Спокойно, и аз така си мислех Hug Сама по себе си на вид снимката не е нещо особено, но като си помисля, че е трудно да хванеш на снимка толкова ясно отражение  в прозореца, и че в действителност тази жена не е там - ето от това мен ме побиват тръпки ooooh!

# 236

Спокойнооо  Laughing И на мен от време на време ми изчезва по някой чорап, ама хванах мистериозната виновница  smile3508

Пералнята?  Mr. Green

# 237
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Пералнята?  Mr. Green

Тази малка мръсница...  Laughing

# 238
Аз съм завършила гимназията 2001г. Така че, дори и да случката с човека-птица да е от същата година, излиза, че момчето няма как да е гледало филма.

# 239
Арвен,ще чакам с нетърпение да видя снимката Peace

Понякога ние ,хората, искаме да видим или усетим нещо свръх естествено,но когато това се случи май не сме готови за него...

Общи условия

Активация на акаунт