Случи ми се нещо странно VII

• 115 299
  • 743
  •   1
Отговори
# 270

Аз мога да спомена само за нещо, което ми беше направило впечатление преди няколко години, когато бяхме на почивка в Кушадасъ и посетихме Къщата на Дева Мария в Ефес. Та, там , месец преди ние да отидем, беше големият пожар точно в тази местност, спомних си, че даже бяхме пращали наши пожарникари да помагат в потушаването на огъня при съседите. Гледката беше наистина фрапантна - всичко беше изгоряло, почерняло, тук таме  останали някакви сухи треви. Около Къщата на Дева Мария също. Но буквално на 5 метра преди огъня да обхване и самата къща, вятърът се обръща  в противоположната посока и пожарът е потушен, а по къщата няма никакви поражения. От горната й страна цялата растителност беше изгоряла .
Всички там разправяха, че това е било истинско чудо, като се има предвид огромната територия над 1000 хектара, обхваната от пожара.

Това и на нас ни го разказаха, като бяхме там ,но на следващата година.
Има много интересни подобни разкази за незасегнати свети места ,било от природни бетствия,било по време на война или други опити за човешка намеса. И не са  легенди, защото са придружени от снимков материал и веществени доказателства,а не само от разкази на свидетели.

Говори се,че когато комунистите са решили да бутат църквата св.Петка  и са изпратили хора,тез,които са били накарани да работят по разрушаването в предишната нощ всички са сънували един и същ сън.В съня им казвали "На това място можеш само да сложиш,а не да събориш камък".
После накарали други хора да я срутят и когато единия насочил кирката към църквата точно преди да я докосне се сковал като че е от камък и едвам го размърдали.Тялото му било сковано и много тежко,като бетон.Друг пък се качил на покрива и паднал и умрял.Това е спряло комунистите да бутнат стария средновековен храм.

# 271
... Обаче, това са летящи хартиени фенери, ...
Трябва това да е било, има и 2 ресторанта възможни от тази посока.

Аз ви гарантирам, че са хартиени фенери. Тук по морето са адски актуални това лято. А утре вечер, дори има организирано мероприятие на плажа в Бургас ще се пускат такива "фенери на желанията". Ето линк за събитието http://www.facebook.com/event.php?eid=270479802962104  Във Варна също имаше. 

# 272
... Обаче, това са летящи хартиени фенери, ...
Трябва това да е било, има и 2 ресторанта възможни от тази посока.

Аз ви гарантирам, че са хартиени фенери. Тук по морето са адски актуални това лято. А утре вечер, дори има организирано мероприятие на плажа в Бургас ще се пускат такива "фенери на желанията". Ето линк за събитието http://www.facebook.com/event.php?eid=270479802962104  Във Варна също имаше. 
Снощи се разтърсих за клипчета с тия фенери и много приличаха. Само че в клиповете се пускаха стотици от тях, а онези в събота се точеха един след друг и разбира се бяха по-малко. Но трябва това да е било.

# 273
  • Sofia
evanescence,
ние пускахме в събота фенери - всеки се държи от 2-3 човека и трябва време, докато литнат. Затова са ви се точели. Wink

# 274
И мъжът ми е видял такова кълбо, но беше на 31 вечерта, когато имаше светкавици. Беше само 1, над един блок се е реело. Решихме, че е прекалено малко да са извънземни и предположихме че е кълбовидна мълния (предвид светкавиците), макар че никога не сме виждали такова чудо. Обаче фенери не са били със сигурност.
Много ме е яд, че и аз не съм го видяла...

# 275
  • In The Middle Of Nowhere
Наскоро ми се случи нещо, което и  друг път ми се е случвало, но с малко по-различни окраски. За какво иде реч. Когато реша да спя следобед много често попадам в някакво друго ниво, което е между будното състояние и дълбокия сън. Но в никакъв случай това не е сън. Искам да уточня, че не става въпрос да съм заспала и да сънувам. Напълно в съзнание съм. В началото, като си затворя очите и усещам след малко тежест, след това сякаш минава вълна през цялото ми тяло и сякаш духът напуска обвивката... После усещам, че летя, рея се, но не смея да се отпусна, страхувам се. Съзнанието ми е будно, но никога не искам да се отпусна напълно, за да видя ккакво има около мен. Последният път обаче се отпуснах. Беше пълно с хора около мен. Чувах много гласове, но не различавах думите. Изведнъж чух ангелско детско пеене. Едно русо момченце на около три-четири години седеше и пееше някаква прекрасна детска песничка. Чувах я цялата. Детето пееше песен, която никога преди това не съм чувала, за да я възпроизвежда по някакъв начин съзнанието. Изслушах цялата песен, беше божествена. Но в мига, когато свърши пожелах да се върна и сякаш се стреснах. Беше невероятно... Сякаш попаднах в някакъв различен, може би паралелен свят.

Първото, за което се сещам е астрално преживяване или нещо от сорта, а другото е което съм чела и преди в тези теми за някакъв ангелски хор или песни такива какви описваш, че някои хора можели да чуват.
Моите следобедни сънища са много кофти:)

# 276
Ангелски хорове не бяха ли когато детето не е кръщавано newsm78

# 277
Наскоро ми се случи нещо, което и  друг път ми се е случвало, но с малко по-различни окраски. За какво иде реч. Когато реша да спя следобед много често попадам в някакво друго ниво, което е между будното състояние и дълбокия сън. Но в никакъв случай това не е сън. Искам да уточня, че не става въпрос да съм заспала и да сънувам. Напълно в съзнание съм. В началото, като си затворя очите и усещам след малко тежест, след това сякаш минава вълна през цялото ми тяло и сякаш духът напуска обвивката... После усещам, че летя, рея се, но не смея да се отпусна, страхувам се. Съзнанието ми е будно, но никога не искам да се отпусна напълно, за да видя ккакво има около мен. Последният път обаче се отпуснах. Беше пълно с хора около мен. Чувах много гласове, но не различавах думите. Изведнъж чух ангелско детско пеене. Едно русо момченце на около три-четири години седеше и пееше някаква прекрасна детска песничка. Чувах я цялата. Детето пееше песен, която никога преди това не съм чувала, за да я възпроизвежда по някакъв начин съзнанието. Изслушах цялата песен, беше божествена. Но в мига, когато свърши пожелах да се върна и сякаш се стреснах. Беше невероятно... Сякаш попаднах в някакъв различен, може би паралелен свят.

Първото, за което се сещам е астрално преживяване или нещо от сорта, а другото е което съм чела и преди в тези теми за някакъв ангелски хор или песни такива какви описваш, че някои хора можели да чуват.
Моите следобедни сънища са много кофти:)
Отпусни се и ни разкажи още подробности.Може някакво сила да се опитва да каже нещо.Мястото красиво ли беше,необикновено и светло?

# 278

Долното го написах в друга тема , но май-тук му е по правилното място  Laughing

Ще ви разкажа случай от 2ра ръка.На едно погребение всички присъстващи са били
свидетели на спонтанно летене на 2 свещи.Първо излетяла едната от свещника ,а после
и втората.Хората са били в пълен шах, но свидетелите са много.
Интересно е каква е била силата ,която ги е движила. Shocked

# 279
И на мен ми се случи нещо изключително странно.

Имам два телефона. Един мтелски и друг-глобулски.

На Мтел съм от години. А Глобулския си го взех наскоро, единствено и само, за да си говоря с една приятелка, самия телефон е стар. Не си знам номера на изуст, също така единствения запаметен номер е нейния. Звъняла съм само на нея.

В Мтелския си телефон, нямам запаметен глобулския номер и никога не съм звъняла или презвъняла на нито един от двата.

Та това което ми се случи е, че някакъв непознат номер ми презвъня. И аз от любопитство се обадих. И като набрах номера, започна да ми звъни глобулския  Shocked И двата си седят в чантата ми, никой не ги е човъркал, а да не говорим колко трудно се отключват, особено глобулския.
Не знам как е възможно да стане това.

# 280
  • In The Middle Of Nowhere
Джия, всъщност ти не си успяла да се обадиш на мтелския, след което си набрала номера и се е включил глобулския, но той е с друг номер, правилно ли разбирам?   Thinking

# 281
  • Балчик
Няма нищо странно, техника, дава грешки. Преди време мъжът ми набира приятеля си, а звъни моя телефон. Гледам аз кой ме търси- мъжът ми, показах му, а той ми показа неговия телефон, на чийто дисплей си изписваше, че набира номера на приятеля си. И техниката не е безгрешна. За някои е странно, за  други нормално. Simple Smile

Освен това винаги съм се чудила могат ли ръчно да управляват тези позвънявания от операторите, не си ли вдигат така изкуствено сметките за няма и нищо. Няма да се учудя и на това. Оьобено след като познат, който е на Прима, получи факрута със сметка 20 лв. hahaha

# 282
Няма нищо странно, техника, дава грешки. Преди време мъжът ми набира приятеля си, а звъни моя телефон. Гледам аз кой ме търси- мъжът ми, показах му, а той ми показа неговия телефон, на чийто дисплей си изписваше, че набира номера на приятеля си. И техниката не е безгрешна. За някои е странно, за  други нормално. Simple Smile

Освен това винаги съм се чудила могат ли ръчно да управляват тези позвънявания от операторите, не си ли вдигат така изкуствено сметките за няма и нищо. Няма да се учудя и на това. Оьобено след като познат, който е на Прима, получи факрута със сметка 20 лв. hahaha
е в това вече няма нищо паранормално, а и от мтел правят постоянно въртели

# 283
Аз бях писала в предишните страници как телефона на дъщеря ми(абонат на Мтел) изпращаше празни смс-и на номера на майка ми. Видяхх го с очите си,като ух в 3ч посреднощ мелодия за доставен смс. И майка потвърди,че полуава празни съобщения. От Мтел очаквам всичко !

# 284
  • Балчик
е в това вече няма нищо паранормално, а и от мтел правят постоянно въртели

Не съм казала, че има Laughing,  дадох като пример, че операторите си играят с нас. Едва ли са само М тел, и аз и мъжът ми сме с карти на Глобул. Wink

Общи условия

Активация на акаунт