Случи ми се нещо странно VII

• 115 320
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • България
Вписвам се,че едва ви изчитам!

# 286
  • в кукувиче гнездо
Аз имам некръщавано дете, ако товаима нещо общо със случай, но не ми се вява. То е много малко още. По-скоо явно попадам на някакви други честоти, в друго измерение, някакъв паралелен свят, така си го обяснявам. Много е странно. Имах усещане, че детето е до мен, русо с къдрици и че си играе с нещо.. Жалко, че не помня нищо от песента, беше вълшебна..

# 287
  • София
Хайде и аз да се разпиша  Hug

Покрай децата, темата за прераждането все повече ме заинтригува.

Големият ми син /7 г./проговори трудно и късно, на около три години. На български, де  Mr. Green В периода след годинката, само  бръщолевеше нещо но с интонация на "японски". Постепенно взе да научава и родния си /БГ/ език, но и до ден днешен, при действие което означава включване на кабел в контакт, щепсел, разклонител и пр. - казва "икибуш", след което бързичко се поправя. До 4-5 годинки, на въпроса как се казва - отговаряше Мико! А пропусната буквичка "Т", безпроблемно и на място я използваше във всички останали думички и словосъчетания.

Дъщеричката ми скоро навърши 4г. и има речник на който би завидял и възрастен. Често използва думи и изрази /съвсем на място/, за които съм сигурна, че няма къде да ги е чула. Не стига, че понякога водим диалози като зрели хора, но и често така затапва словестно /не само мен/, че думи нямам - буквално.
Всъщност повода да се разпиша в темата е тя. Снощи беше много уморена, не спа на обяд и като всяко нормално дете, се изнерви. Смях през плач, груби закачки с баткото и така до 22.30 ч. Гушнах я, казах и да се успокоИ и че ако заспи бързо, утре ще има награда. Тя си засмука палчето /за жалост така и не намерихме подходящ начин да я отучим и изчакваме да го израсте/, след  5 минутки, тъкмо мислех че е заспала и пак се разлудя. Скарах и се и казах, че няма да има никаква изненада/награда, ако не се кротне и заспи ВЕДНАГА! И тогава тотално ме смая -  легна по гръб, вдигна си ръцете пред очите, сключи палеца и показалеца, разпери другите пръсти /като знака за 6/ОК/ и започна да вика: "Оооомммммммммммммммм....."  Аз  Shocked И след близо минутка  я питам какво прави, тя ми отговаря, че това е начина да се успокоИ, за да заспи  Shocked Питах я това във филмче ли го е виждала /кога и къде, като сме нон-стоп заедно/, а тя ми се присмя и ме закопа с въпроса, как може да не знам, че човек така се успокоява и му става  хубаво и после спи добре  Shocked  Не мога да си обясня, от къде да знае за тази будистка техника за медитация, аз я знам от обща култура, никога не съм я практикувала, нито някой в средата ни и не помня филм да сме гледали заедно по темата. Поне не в близката година, а тя толкова естествено го направи, ей така, изведнъж. Днес цял ден я подпитвам, някой показвал ли го е, видяла ли го е? Тя само се смее и казва, че така се прави и си го знаела "отпреди"...

# 288
Дани нали казват ,че децата попнят неща от предишния си живот  Thinking
Не знам до колко е вярно ,обаче  Whistling Интересна история Simple Smile

# 289
Аз бях писала в предишните страници как телефона на дъщеря ми(абонат на Мтел) изпращаше празни смс-и на номера на майка ми. Видяхх го с очите си,като ух в 3ч посреднощ мелодия за доставен смс. И майка потвърди,че полуава празни съобщения. От Мтел очаквам всичко !

Това може да е от заял бутон на телефона или мръсотия по платката. Провери дали може с натискане на един и същ бутон да пратиш СМС. С моя може, но 5-6 пъти натискаш горния ляв бутон  Peace

# 290
Много интересна темичка  Peace
На мен много често ми се случва да сънувам нещо и примерно след месец то да ми се случи,но всичко да е 1:1 както в сънят - хората,мястото,думито,дори дрехите на хората.Винаги ми се е виждало,че е много странно  newsm78

# 291
... легна по гръб, вдигна си ръцете пред очите, сключи палеца и показалеца, разпери другите пръсти /като знака за 6/ОК/ и започна да вика: "Оооомммммммммммммммм....." 

По повод на "будистките практики" ще споделя, че моят син също прави така понякога, но мистерията бързо се разсея - видял го е в някакъв анимационен филм.

Иначе и аз имам една странна случка (вероятно дължаща се на технологичен проблем). Алармата на телефона ми е настроена за 6:45. Преди около месец беше, когато алармата се включи, аз погледнах и за мой ужас телефонът показваше вече 7:25. Панически сръгах "милуту" в ребрата да става. Той отвори сънливи очи и изръмжа, че още е тъмно, но се надигна, поброди насам-натам и отново се тръшна в леглото, заявявайки, че е едва 3 през нощта. През целия ден после телефонът ми показваше странна часова разлика, друга дата и въобще тотално беше излудял на тема точно време. Да уточня, че не е изтърван, мокрен, намагнетизиран и не е престарял.

# 292
  • Балчик
Много интересна темичка  Peace
На мен много често ми се случва да сънувам нещо и примерно след месец то да ми се случи,но всичко да е 1:1 както в сънят - хората,мястото,думито,дори дрехите на хората.Винаги ми се е виждало,че е много странно  newsm78

Помниш съня си или ти се струва, че си го сънувала. Защото много прилича на дежавю. Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 15:27 от Джемма

# 293
Джемма,да помня сънят си.Наистина се получава нещо като дежавю  Peace

# 294
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... легна по гръб, вдигна си ръцете пред очите, сключи палеца и показалеца, разпери другите пръсти /като знака за 6/ОК/ и започна да вика: "Оооомммммммммммммммм....." 

По повод на "будистките практики" ще споделя, че моят син също прави така понякога, но мистерията бързо се разсея - видял го е в някакъв анимационен филм.

....

отбор Уми Зуми Wink маймунката беше много ядосана и се успокои с тази техника Wink

# 295
Дами,мисля,че не съм се оплаквала в темата за това.Така.От както си взех нов телефон (някъде март месец) получавам странни обаждания от скрит номер.Като вдигна само се мълчи.И така един-два пъти месечно.Последните пъти вече се ядосвах.Но открих каква е причината.Нали знаете за опцията "фълшиво повикване",е при моя телефон тя се активира при четири натискания на копчет за надолу,дори и ако телефона е заключен.Понеже не съм записала глас за "фълшивото" повикване се мълчи. Joy Колко време съм се плашела и чудела кой може да е това,а то когато е в джоба ми просто са се натискали клавишите. LaughingНякоя майка по горе спомена,че дъщеря й медетирала.Според мен го е видяла в някое филмче и е изпробвала.А същата майка е писала и за сина й който мен ме очудва повече.Много странно.Питала ли си го защо използва такива думички? А това,че децата помнят от предишните си животи е вярно.МОже в предишния си живот да се е казвал Мико и да е бил от Япония или Китай.Нищо не се знае.Дейв май го отвлече цъкащото чудовище,а?  Laughing

# 296
Искам и аз да споделя нещо. Или съм вече съвсем   Stuck Out Tongue Winking Eye tongue , или наистина нещо става. Бях писала по-горе даже, че живеем в апартамента на дядото на мъжо, който почина преди година и няколко месеца, тук, в спалнята (сега е стая на котката и склад  Mr. Green ) и то почина пред очите ми  Shocked bishop newsm43
Признавам, че доста си ме е страх, когато съм сама. А аз нали не работя, предимно домакинствам и съм по цял ден самичка  Rage
Все очаквам някой дух да изкочи и се оглеждам като шугава.
Та по същество... С мъжо спим в хола, който е огромен (2 стаи с преход), почти винаги той зарвя томахавката преди мен и заспива, а аз си цъкам до 2, 3 през нощта. Котката спи или в краката ни, или на една табуретка до нас. Вече две поредни вечери чувам как скърца паркета, в другата част на хола, не там където спим, сякаш някой ходи. Ставам, светвам лапмата цялата паникьосана и за мой още по-голям ужас виждам котката как спи на табуретката   Shocked  Заклевам се, акъла ми изхвръква някъде далеч, много ме е страх. Казах на мъжо, той каза, че може и да е някой дух. И аз вече  smile3544
Няма да ви описвам как докато ида до  smile3550 светвам 5 лампи, в антретата, хола, и т.н.... И като си легна- през глава ! Ужасна история, вече тръпки взеха да ме побиват.
А паркета е стар, дървен, не го сменихме него с ламинат за да си мисля, че уляга нещо, та не знам. Само дано не видя някой дух, че със сигурност ще получа удар !
Онзи ден мислех, че ми се е причуло, но след като и снощи чух стъпки, значи има нещо. Довечера ще държа мъжо буден, въпреки, че го знам, че е по-голямо шубе и от мен. СТискайте ми палци да не направя беля в леглото  hahaha

# 297
Преди около 10 години ми се случи нещо според мен странно,щом още го помня си е такова.Сънувах един телефонен номер,някой ми го продиктува.Ставаме сутринта и брат ми се чуди къде бил записан на Данчо номера,казвам му аз номера той малко недоумяваше от къде го знам  newsm78.Набра и се оказа на Данчо номера  Grinning.

# 298
  • Варна
Щом котката спи спокойно, не бих се тревожила Grinning

# 299
Хайде и аз да се разпиша  Hug

Покрай децата, темата за прераждането все повече ме заинтригува.

Големият ми син /7 г./проговори трудно и късно, на около три години. На български, де  Mr. Green В периода след годинката, само  бръщолевеше нещо но с интонация на "японски". Постепенно взе да научава и родния си /БГ/ език, но и до ден днешен, при действие което означава включване на кабел в контакт, щепсел, разклонител и пр. - казва "икибуш", след което бързичко се поправя. До 4-5 годинки, на въпроса как се казва - отговаряше Мико! А пропусната буквичка "Т", безпроблемно и на място я използваше във всички останали думички и словосъчетания.

Дъщеричката ми скоро навърши 4г. и има речник на който би завидял и възрастен. Често използва думи и изрази /съвсем на място/, за които съм сигурна, че няма къде да ги е чула. Не стига, че понякога водим диалози като зрели хора, но и често така затапва словестно /не само мен/, че думи нямам - буквално.
Всъщност повода да се разпиша в темата е тя. Снощи беше много уморена, не спа на обяд и като всяко нормално дете, се изнерви. Смях през плач, груби закачки с баткото и така до 22.30 ч. Гушнах я, казах и да се успокоИ и че ако заспи бързо, утре ще има награда. Тя си засмука палчето /за жалост така и не намерихме подходящ начин да я отучим и изчакваме да го израсте/, след  5 минутки, тъкмо мислех че е заспала и пак се разлудя. Скарах и се и казах, че няма да има никаква изненада/награда, ако не се кротне и заспи ВЕДНАГА! И тогава тотално ме смая -  легна по гръб, вдигна си ръцете пред очите, сключи палеца и показалеца, разпери другите пръсти /като знака за 6/ОК/ и започна да вика: "Оооомммммммммммммммм....."  Аз  Shocked И след близо минутка  я питам какво прави, тя ми отговаря, че това е начина да се успокоИ, за да заспи  Shocked Питах я това във филмче ли го е виждала /кога и къде, като сме нон-стоп заедно/, а тя ми се присмя и ме закопа с въпроса, как може да не знам, че човек така се успокоява и му става  хубаво и после спи добре  Shocked  Не мога да си обясня, от къде да знае за тази будистка техника за медитация, аз я знам от обща култура, никога не съм я практикувала, нито някой в средата ни и не помня филм да сме гледали заедно по темата. Поне не в близката година, а тя толкова естествено го направи, ей така, изведнъж. Днес цял ден я подпитвам, някой показвал ли го е, видяла ли го е? Тя само се смее и казва, че така се прави и си го знаела "отпреди"...

Дъщеря ми(4г.) от скоро прави абсолютно същото, каза че го е видяла в детско филмче Peace

Общи условия

Активация на акаунт