Случи ми се нещо странно VII

• 115 217
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • в кукувиче гнездо
Пръстите на момичето са си там, и средния се вижда, дори  и нокътят му. Не е лошо човек да се смнява, ама темата е за необясними и необикновени неща, не е нужно да доказваме нищо. Иначе се губи смисъл. Сложена е снимка с нещо интересно на нея. Колко истории може да има тук, които не са истински, а са измислица, кой ще каже или по-скоро докаже?! Така че не се взирайте толкова!

# 601
lechugitka съгласна съм с теб, но тук в случая, момичето пита, какво според нас е това. Всеки има гледна точка и отговаря според нея. За мен също снимката не е странна и има логично обяснение. Да спомена, че аз вярвам в почети всичко и съм доста наивна относно всички истории за странни и необясними неща Blush

# 602
  • в кукувиче гнездо
Да, де, но се има предвид, че тя пита конкретно за това което се е появило на снимката, а не за нокътя на средния пръст на приятелката й.

# 603
Момичета, някоя от вас може ли да направи контури на този "мулат в профил", че аз да бъда откровена, явно не го виждам така, ето какво стана, като изсветлих и поизчистих с някои програмки

но не съм сигурна  какво виждам, много искам да очертаете това лице на мулат в профил, което виждате.

# 604
  • bulgaria
И аз го виждам ясно. Само че не е мулат, а момче с чип нос, заострена брадичка и коса подстригана на нещо като "паница", но по-дълга.

# 605
  • I want it all and I want it now.
Преди имаше едни моливи и там където е гумичката имаше поставени едни човечета с буйна коса. Косата ,беше в различни цветове. Човечетата приличаха на гномчета. Струва ми се ,че момичето държи точно такъв молив, химикал в ръката си.  LaughingНищо,чудно да си прави майтап с теб.

# 606
  • в кукувиче гнездо
Момичето държи слушалките, вижа се дори и кабела.

# 607
не държи химикал 100%

# 608
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета, някоя от вас може ли да направи контури на този "мулат в профил", че аз да бъда откровена, явно не го виждам така, ето какво стана, като изсветлих и поизчистих с някои програмки

но не съм сигурна  какво виждам, много искам да очертаете това лице на мулат в профил, което виждате.

Сега и аз видоХ  Wink има и фибичка и обици и е синеоко   Flutter Tinker Bell  Peace

# 609
Като гледам снимката изсветлена все едно около главата му има нещо като на фараоните /не знам как се нарича/. Оградих го на пейнт, за да ви покажа за кое говоря, но не ми се получи :Д

# 610
От всичко най са ми ясни и двете му очи. Носа е размазан, устата и тя...Нито в анфас, нито в профил...заел е някакво средно положение. Но все едно няма врат или врата ми е странично продължение на главата....

В началото си помислих, че е нещо от стаята, което под влиянието на светлината от лап топа и камерата е заприличало на нещо. И на мен ми се е случвало, да объркам или да се стресна от нещо, но в последсвие се оказва някакъв предмет от стаята.

Но щом момичето казва, че са светвали и оглеждали и е нямало  нищо подобно....значиииии да се надявам, че е фотошош  Mr. Green

# 611
За пореден път НЕ Е ФОТОШОП !

# 612
И аз изсветлих картината и се оказа, че на "главата" на "момчето" има някакво друго "животинче"... Thinking    Иначе, на мен "нещото" ми напомня за...Шрек  

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 17:24 от FreakOnALeash

# 613
  • в кукувиче гнездо
С толкова изсветляване и приближаване дори на най-оикновенна снимка кой нае кво ще излезе. Айде стига вече доказателства! Не това имаше предвид момичето.

# 614
С толкова изсветляване и приближаване дори на най-оикновенна снимка кой нае кво ще излезе. Айде стига вече доказателства! Не това имаше предвид момичето.
А какво имаше точно предвид момичето??? "Авторката" каза, че е сложила тук снимката именно, за да коментираме какво виждаме на нея. Не разбирам какво те дразни.

Общи условия

Активация на акаунт