Случи ми се нещо странно VII

• 114 640
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Умирал е - дядо ми. Ама не помня дали преди това или след това започна всичко.  newsm78
Не си ли се замисляла ,че може да чуваш него и той да ти дава знаци ,мира на праха му!?
                                                                                                                                                            Надали да е духът на дядо й. Та нали сестра й чува женско хъркане или пърхане или там какво беше!?

# 646
Женско дишане.

# 647
Поправих се, добавих адрес на снимката. Ани, благодаря ти, наистина не знаех как.  newsm78 Мир Simple Smile  bowuu   Иначе и при мен са идвали починали хора, и аз съм се вцепенявала, и съм сигурна, че не беше сън, очите ми бяха изцъклени направо.

Това за кръста на плочките, не е ли възможно при производството им още, това да е вид маркировка?
Другото, което си мисля, е, че всякакви хора има, и че съществуват магии.. Може някой "приятел" да го е сторил с някаква цел.. Иначе нямам обяснение. Аз обикновено си рисувам сърчица или цветленца с пръст, но кръст.. Странно е.

# 648
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

http://prikachi.com/images/152/4145152i.jpg

на тази чаша щях да ти кажа, че те чакат два пътя, единия даже извън страната  Wink  среща с непознат тъмноок и голяма радост по Никулден  Laughing
и да не си правиш планове, защото не си наясно със себе си и искаш обратното на онова, което наистина ти трябва  Hug

ooooh! не знам как си познала пианиста, сещам се за Пикасо и картината на човека, който го обрал на гарата ...  Laughing

# 649
Де го пианиста, бре? Аз виждам само утайка Rolling Eyes
Този кръст и аз съм го виждала в банята, нямаше никаква мистерия, просто оттам (зад облицовката) имаше тръби, които се кръстосват и в зависимост от температурните разлики от двете страни на стената се получаваше този ефект.

# 650

http://prikachi.com/images/152/4145152i.jpg

на тази чаша щях да ти кажа, че те чакат два пътя, единия даже извън страната  Wink  среща с непознат тъмноок и голяма радост по Никулден  Laughing
и да не си правиш планове, защото не си наясно със себе си и искаш обратното на онова, което наистина ти трябва  Hug

ooooh! не знам как си познала пианиста, сещам се за Пикасо и картината на човека, който го обрал на гарата ...  Laughing

Сериозно ли говориш?  Това за високият, тъмноок непознат ми хареса, а това за Никулден хич не го разбрах.  И честно казано не съм по рибата. Simple Smile
Това, че не съм наясно със себе си едва ли си го видял от чашата. То блика от всяка моя дума. ..Пиши ми, моля те! Това за Пикасо и картината почти го разбрах..И това ст. Добри ми е адски познато.
Извинявам се за спаменето.

Де го пианиста, бре? Аз виждам само утайка Rolling Eyes

Мортиша, как не го виждаш, то само той се вижда най-ясно. Simple Smile Не виждаш ли човек с перчем, който е седнал и предвид разположението на ръцете му, сякаш свири на пиано.  Whistling

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 03:01 от moonmoon

# 651
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Веднъж ми се случи да се събудя, т.е., умът ми да се събуди, а тялото ми да спи. Не можех да се събудя физически, опитвах се да размахам ръцете си, но сякаш махах призрачни ръце извън тялото си, а истинските ми оставаха неподвижни и тогава малко по малко, започнах полека да движа главата си, шията, докато успея и ръцете да раздвижа - така си влязох отново в тялото.

За сънна парализа не сте ли чували  Wink

Изпитвала съм го няколко пъти , много неприятно усещане бЪрррр ....

Цитат

Това е сънна парализа и е нормално състояние по време насън. В организма се отделят  вещества, които блокират движението на част от мускулите. Това е за да не се нарани тялото от неволни движения докато спи. Със събуждането мозъкът „отблокирва” въпросните мускули, но ако връщането в тялото е неочаквано, т.е. финото тяло е принудено от някаква причина да се завърне бързо, може да се получи  събуждане преди тялото да е готово за това...и  ако се смеси със съня може да се усети това чувство, че някой те притиска или души, защото все още не си напълно буден. Усещането за чуждо присъствие също  е нормалано. То е резултат на страха- плод на съзнанието е...защото с познатите неща се справяме по-лесно.
Ако се съпротивляваш,когато усетиш тежест и се опитваш с всички сили да помръднеш, усещането може да е по-гадно. Следващият път просто изчакай спокойни да отмине това състояние, а то минава от самосебе си.

Възможно е това състояние да е резултат от стрес или потискан гняв. В следствие на стреса се отделя много адреналин и свръхдозата му причинява тези усещания в тялото.

# 652
За кръста в банята, това на Мортиша звучи логично, друго, което аз бих поредположила е, че някой преди доста време е драснал на стената и сега го виждаш от парата, на нас на колата ни, като се запотят стъклата, още се вижда едно н+т=внл, което написах с пръст преди няколко месеца  Laughing
Пианиста и аз го виждам и то супер ясно Simple Smile
Шумове и стъпки в къщата ни на село и аз бях започнала да чувам след като почина баба ми, с времето отминаха.

# 653
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
.. Сериозно ли говориш?  Това за високият, тъмноок непознат ми хареса, а това за Никулден хич не го разбрах.  И честно казано не съм по рибата. Simple Smile
Това, че не съм наясно със себе си едва ли си го видял от чашата. То блика от всяка моя дума. ..Пиши ми, моля те! Това за Пикасо и картината почти го разбрах..И това ст. Добри ми е адски познато.
Извинявам се за спаменето.

високият тъмнокос(тъмноок) непознат, пътуването/известията от далеч/чужбина и още много други са постоянен реквизит при гледането на кафе  Laughing
никулден, защото цялатъа фигура на дъното ми заприлича на риба, а "пианистът" оформя хрилете, окото и устата на шарана  Peace
Пикасо бил обран на някаква гара, подал официалнио оплакване и пнеже декларирал, че е художник го накарали вместо описание на извършителя да нарисува портрета му. по нарисуваното от него били арестувани две жени, трима мъже, един кон и два паркинг метъра  Laughing

нищо не съм видяла, от женски пол съм Laughing просто не приемам гледането на кафе като нещо сериозно, забавно е на моменти, добро начало на женска сбирка и толкова  Hug
не вярвам, че животът на човек зависи от това как са паднали частици недосмляна субстанция, листа от билки или някакви други части от растителен или животински произход  Hug

# 654
  • Кьолн
Здравейте! Постоянно чета темата и понякога разказвам моите истории. И днес искам да ви разкажа нещо. Във вторник сутринта се събуждам от стъпки в стаята и с периферното си зрение виждам тъмна фигура която се отправя към вратата.Помислих си ,че е дъщеря ми тинейджърка, която понякога тръгва за училище без да ме събуди. И продължих да спя. След около час се събудих и видях ,че дъщеря ми не е тръгнала и все още си спи. През целия ден си мислих кой може да е бил в стаята ми тъй като в момента съм сама с децата. И вечерта към 8 часа ми се обаждат ,че е починал любимия ми дядо. Забравих да спомена,че попитах дъщеря ми дали е ставала.А тя ми отговори,че въобще не се е събуждала. Не знам на вас дали ви се струва странно,но не спирам да мисля за това.

# 655
Пияниста и аз го видях  Laughing интересно е и забавно, като видиш нещо такова.
Добри историята за Пикасо ме уби от смях!  Laughing Виц ли е или си е истинска история?
Точно гледах в една книга илюстрация на Пабло Пикасо, в коят имаше ... мисля, че три коня  Laughing

А за странни, които да са ми се случвали.. хм... не знам, ако е странно това, че си сънувам в последно време само кошмари и то предимно един, който аз си описвам като сериал, започна една нощ и си продължава с развитие и продължение в другите нощи  Laughing чак започнах да свиквам с ужаса, който изпитвам от него  Laughing

но това май не е много странно, не знам  Laughing
дайте да пораздвижим темата, че ми липсват страховитите исотрии, ще взема да зачета всички теми от начало, така или иначе съм попропуснала някои неща  Laughing

mozila лека му пръст на дядо ти, едно голямо гуш от мен  Hug

# 656
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И аз видях пианиста  Simple Smile Гледането на кафе винаги ми е било интересно, ама мен ме е страх да дам някой да ми гледа на мен...Не знам защо...може би не искам да чуя нещо лошо. Само 1 път си позволих да попитам една приятелка за утайката ми, защото виждах ясно бебе в креватче. Ами тя не ми каза директно, че това може да е знак за бебе, ами, че е по-скоро нещо, което силно желая. Е, след 1 година се появи наистина моя син, но не знам дали има нещо общо с кафето.

# 657
Това за кръста на плочките, не е ли възможно при производството им още, това да е вид маркировка?
Другото, което си мисля, е, че всякакви хора има, и че съществуват магии.. Може някой "приятел" да го е сторил с някаква цел.. Иначе нямам обяснение. Аз обикновено си рисувам сърчица или цветленца с пръст, но кръст.. Странно е.
Не е върху плочките - на стената,точно където плочките свършват е. Не знам вече и аз.на тая баня сме правили ремонт няколко пъти откакто живеем тук.И аз си мислех да не би нещо майсторите да са си отбелязвали и сега да излиза, но пък защо след толкова време и така изведнъж...

# 658
  • Кьолн
Натали-Хонг,много ти благодаря! Той ми беше повече от баща и ми е страшно мъчно!

# 659
Това за сънната парализа не го знаех. Беше много интересна и полезна информация. Desss, благодаря ти.   bouquet

А за сънищата аз често сънувам кошмари, понякога са като филм, даже гледам надписите накрая.  Laughing Много често сънувам убийства, а снощи сънувах как аз и един приятел убихме един мъж и една жена и ги закопахме в двора на някаква къща и после зациментирахме отгоре.  ooooh!
Плюс това насън си бях загубила паметта и този приятел взе да ме убеждава, че с него сме семейство и бебето ми е от него.  ooooh! А аз със него никога не съм правила секс, но насън се чудех дали не е прав.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт