Случи ми се нещо странно VII

• 114 584
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не помня дали съм ви разказвала как една дуралексова чаша се разпадна на хиляди частици, както си седеше до мен на масата. Имаше парчета из целия хол. В началото ми стана зловещо. После се зачетох, че при дуралекса се получава понякога така от някои шумове и вибрации - определена честота го прави на кристалчета буквално.

# 706
  • Балчик
Не помня дали съм ви разказвала как една дуралексова чаша се разпадна на хиляди частици, както си седеше до мен на масата. Имаше парчета из целия хол. В началото ми стана зловещо. После се зачетох, че при дуралекса се получава понякога така от някои шумове и вибрации - определена честота го прави на кристалчета буквално.

НА сестрата на мъжа ми така във витрината на секцията се беше пръснала на малки кристалчета дуралексвоа чаша. няма нищо свръхестествено в това, да.

# 707
  • I want it all and I want it now.
Точно дуралексова чаша, ми показа в къщи мъжа ми ,която е цялата като напукана. Като я вдигнеш към светлината се вижда.  Peace Обяснявам си го ,че се е получило от миялната машина. Пускахме я на висока температура.

# 708
  • USA, Steak State
Видеоклиповете, които бяха обобщени под един общ малко по-назад в темата...
Оказа се, че са фейк. Намерих едно друго клипче в което авторът е успял едно към едно да изфабрикува този звук.
Ако това не е шега, имам съмнението, че го правят нарочно и е твърде възможно да е премиера на някакъв филм за извънземни. Вече какво ли не измислят за реклами.  ooooh!

# 709
  • Tам през Атлантическия океан
Видеоклиповете, които бяха обобщени под един общ малко по-назад в темата...
Оказа се, че са фейк. Намерих едно друго клипче в което авторът е успял едно към едно да изфабрикува този звук.
Ако това не е шега, имам съмнението, че го правят нарочно и е твърде възможно да е премиера на някакъв филм за извънземни. Вече какво ли не измислят за реклами.  ooooh!
Peace

но дори и да не е  Rolling Eyes какво от това ако има нещо ще се види с времето  Wink
Ей ги на житните кръгове от десетилетия си се появяват  Wink са никои за фейк , за други не  Thinking  лично за мен са странни природни феномени/явления  Peace

# 710
  • USA, Steak State
Аз съм човек с отворено съзнание и в никакъв случай не вярвам, че сме сами във цялата Вселена.
Житните кръгове могат да се изфабрикуват, но това не значи, че първата им поява не е човешка.

Като цяло съм човек, който допуска и другото. Но винаги първо търся научно или природно обяснение.

# 711
Това с дуралексовите чаши и на мене ми изглежда странно. Счупи се както стои, без да я е пипал някой.

# 712
Здравейте,първо темата ви е супер интересна. Аз мога да ви разкажа за "способностите" така да ги нарека на баба ми
тя може да гледа на кафе и боб и познава някои неща и също когато ще има силна буря колената я болят. Баба ми не е нито суеверна и не вярва в Бог за разлика от мен и майка ми, аз сам много страхлива и се плаша от всичко,но майка ми казва, че имам много развинтено ваображение понеже съм скорпион.Аз вярвам в свръхестественото и паранормалното.Е аз съм една много лудо дете. #Crazy Благодаря ви че сте направили такава тема!  bouquet

# 713
  • Балчик
 Laughing

# 714
но майка ми казва, че имам много развинтено ваображение понеже съм скорпион.Аз вярвам в свръхестественото и паранормалното.Е аз съм една много лудо дете. #Crazy Благодаря ви че сте направили такава тема!  bouquet

Е, сега ако кажеш, че си и мнителна и не лесно доверчива  newsm53, както и, че се бориш за истината  #2gunfire, ще призная, че си скорпион. Laughing

# 715
Не съм отваряла темата повече от месец. И заради поста по напред в темата се сетих защо.  doh

# 716
Една интересна историйка от мен: В момента съм бременна 4 месеца и не съм споделяла с роднини и приятели, само с родителите и брат ми, но и аз живея далеч и роднините няма как да разберат ако не им кажа. По Коледа казахме на нашите и те естествено бяха много щастливи, от години се лекувам от безплодие и имах едно неуспешно инвитро миналата година. Ходили на гости при една леля на баща ми и тя още от вратата ги посрещнала с усмивка и казала: Дъщера ви ще има бебе. Майка ми останала потресена и питала кой й е казал. Въпросната леля сънувала майка си, която е починала години преди да се родя, та тя й казала, даже по име ме нарекла.
Е това е много странно, за мен поне.

# 717
  • Балчик
Онзи ден за втори път кучето ми лаеше по някой невидим. Първият път гледаше към въздуха нагоре, но този път лаеше на някой, който сякаш е седнал на дивана. След известно време започна да измества погледа си нагоре, продължавайки да лае. И кога спря да вижда нещото и да го лае, отиде до мястото на дивана и го душеше. След известно време периодично поглеждаше към него и нагоре, но вече успокоена, без да лае.  Бяхме с детето (което веднага каза- дух Simple Smile, напоследък се е зарибил по страшни филми) и беше късно вечерта. Не вярвам особено в духове, или поне ако вярвам ми се иска да е някой роднина, посетил ни, за да ни види. Преди ден беше годишнина от смъртта на една роднина- сестра на дядо ми, която много ме е чакала да се родя, самата тя е нямала деца. Плела ми е разни нещица в очакване, но е починала  дни преди да се родя. Иска ми се да е била тя, всяка година правя нещо тестяно или сладко на този ден в нейна памет. 
Вярвам или не, кучето нещо видя и подуши. Лаеше като на човек. 

# 718
Аз преди няколко години ходих на майтап, така, да пия кафе при една гледачка. Опитвах се да прекратя една връзка, която беше трудна за прекратяване, исках да специализирам, обаче бяха нулеви години. И тя ми каза, че ще се разделя, няма да е лесно, но и това ще мине, ще отпуснат бройки, ще се класирам и ще специализирам това, което искам; ще срещна мъж, който има бизнес, свързан с транспорта, с 10-11 години по-голям от мен, голям патриот и вярващ, че ще имам три деца и няколко места за живеене. Не вярвам на гледачки, може и да е съвпадение, но до сега всичко това стана, с изключение на това, че към момента имам едно дете.

# 719
Преди два дни. Сняг, студ...аз щастлива, че сбъднах една мечта, която имах от много време насам. Иска ми се да празнувам, но нямам никакви пари, следователно ще си ходя вкъщи. Вървя и си мисля, колко хубаво би било, да намеря някакви пари отнякъде и прочие.
И намерих. На земята. Вярно, че бяха само 10 ст., но за мене това си е знак, че желанията се материализират. Другия път, когато съм по-силна, ще си материализирам повече пари. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт