Случи ми се нещо странно VII

• 114 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Преди два дни. Сняг, студ...аз щастлива, че сбъднах една мечта, която имах от много време насам. Иска ми се да празнувам, но нямам никакви пари, следователно ще си ходя вкъщи. Вървя и си мисля, колко хубаво би било, да намеря някакви пари отнякъде и прочие.
И намерих. На земята. Вярно, че бяха само 10 ст., но за мене това си е знак, че желанията се материализират. Другия път, когато съм по-силна, ще си материализирам повече пари. Laughing

Много мило ми стана от твоя пост, макар да ме разсмя. Не знам дали може да се праща положителна енергия, но ще се опитам да ти пратя такава. Ако не успея, да знаеш поне, че съм искала много Sunglasses. Надявам се да станеш по-силна и да успееш наистина да си материализираш повече парички. И да не забравиш да се похвалиш  Wink Sunglasses Аз ще ти открадна идеята и ще се опитам да си материализирам здраве, ако мислиш, че е възможно, стисни един палец за подкрепа. Не е зле някой позитивен и ведър човек да ми прати подкрепа. Май си подходяща Grinning Peace

# 721
Аз преди няколко години ходих на майтап, така, да пия кафе при една гледачка. Опитвах се да прекратя една връзка, която беше трудна за прекратяване, исках да специализирам, обаче бяха нулеви години. И тя ми каза, че ще се разделя, няма да е лесно, но и това ще мине, ще отпуснат бройки, ще се класирам и ще специализирам това, което искам; ще срещна мъж, който има бизнес, свързан с транспорта, с 10-11 години по-голям от мен, голям патриот и вярващ, че ще имам три деца и няколко места за живеене. Не вярвам на гледачки, може и да е съвпадение, но до сега всичко това стана, с изключение на това, че към момента имам едно дете.
Mr. Green Ред е за близнаци.
Вярно последните постове са мн положителни!
Успех на всички желая!  Hug
Аз също вярвам, че като иска нещо мн силно човек, дори на моменти да му се струва невъзможно, то става, за мен е така.
Вярвам и в сбъдване на желанията с/у Еньовден (май тогава беше, традицията повеляваше да се излезе на зелена трева и в полунощ да си пожелаеш нещо ... последните години все си казвам, че пак ще се пробвам и все забравях  ooooh! сега поне се сетих има-няма още 4м и ако не пропусна пак ще се възползвам Wink ).

# 722
Аз преди няколко години ходих на майтап, така, да пия кафе при една гледачка. Опитвах се да прекратя една връзка, която беше трудна за прекратяване, исках да специализирам, обаче бяха нулеви години. И тя ми каза, че ще се разделя, няма да е лесно, но и това ще мине, ще отпуснат бройки, ще се класирам и ще специализирам това, което искам; ще срещна мъж, който има бизнес, свързан с транспорта, с 10-11 години по-голям от мен, голям патриот и вярващ, че ще имам три деца и няколко места за живеене. Не вярвам на гледачки, може и да е съвпадение, но до сега всичко това стана, с изключение на това, че към момента имам едно дете.
Mr. Green Ред е за близнаци.
Вярно последните постове са мн положителни!
Успех на всички желая!  Hug
Аз също вярвам, че като иска нещо мн силно човек, дори на моменти да му се струва невъзможно, то става, за мен е така.
Вярвам и в сбъдване на желанията с/у Еньовден (май тогава беше, традицията повеляваше да се излезе на зелена трева и в полунощ да си пожелаеш нещо ... последните години все си казвам, че пак ще се пробвам и все забравях  ooooh! сега поне се сетих има-няма още 4м и ако не пропусна пак ще се възползвам Wink ).
През ноща на Еньовден или ноща срещу него?

# 723
Ванилия, с/у, значи 23ти 12ч през нощта и посрещаш 24ти боса, стъпнала в/у зелена трева, дори и мъничко да е, но да има тревичка  Hug

# 724
Ванилия, с/у, значи 23ти 12ч през нощта и посрещаш 24ти боса, стъпнала в/у зелена трева, дори и мъничко да е, но да има тревичка  Hug
Благодаря Hug ! Ще потъпча райграса тогава  Mr. Green .

# 725
unadaptable, вярвам че нещата се случват и сега съм си нарочила едно чудо за сбъдване. Всъщност две. До края на март. Дано да се случат!

# 726
unadaptable, вярвам че нещата се случват и сега съм си нарочила едно чудо за сбъдване. Всъщност две. До края на март. Дано да се случат!

Дано си права, дано....Аз искам само едно. И обещавам да е само то. Иска ми се да научавам, когато на друг му се случват хубави чудеса. Така ще знам, че и за мен има надежда Simple Smile

# 727
В живота ми са се случвали много чудеса, ако започна да пиша за всяко едно, може би ще трябва да си отворя отделна тема.Всяко едно ми е от Бог, каквото и да съм поискала, всичко се е сбъдвало с прецизна точност и без  пропуск!!!

# 728
В живота ми са се случвали много чудеса, ако започна да пиша за всяко едно, може би ще трябва да си отворя отделна тема.Всяко едно ми е от Бог, каквото и да съм поискала, всичко се е сбъдвало с прецизна точност и без  пропуск!!!

Е, ти мина, обясни, че имаш толкова много да кажеш, че нищо няма да напишеш и изчезна  Joy

Не позволявайте готината тема да изчезна съвсем.
При мен чудеса и странности - нъц.  Tired

# 729
Ох, само да ми се случат, ще пропищя интернетЯ  Laughing
Случвали са се при мен. И ще се случат! Peace

# 730

Е, ти мина, обясни, че имаш толкова много да кажеш, че нищо няма да напишеш и изчезна  Joy

Не позволявайте готината тема да изчезна съвсем.
При мен чудеса и странности - нъц.  Tired
Не се реших да пиша, понеже има друга тема ,,Чудесата в моя живот", но от друга гледна точка, всяко едно чудо е вид странност , така че замислям да пиша...

# 731
Цитат
но майка ми казва, че имам много развинтено ваображение понеже съм скорпион.Аз вярвам в свръхестественото и паранормалното.Е аз съм една много лудо дете.  Благодаря ви че сте направили такава тема!  bouquet

Е, сега ако кажеш, че си и мнителна и не лесно доверчива  , както и, че се бориш за истината  , ще призная, че си скорпион.
Ами да вярно е   Grinning Grinning Grinning Hug

# 732
(Поне) пет поста празни приказки.Все отварям да прочета нещо ново и интересно и все нищо по темата...

# 733
На мен пък снощи ми се случи нещо странно, без обаче да го отдавам да свръхестествени сили.
Снощи, както си будувам късно вечерта сама с мислите си (домочадието спи, разберете ме  Mr. Green - само тогава чувам някаква мисъл в главата си Laughing) та, както си седя в 12.30, да речем, ми звъни аларма на телефона - за 04.23, която НЕ съм нагласяла и липсва в самия регистър на алармите... Поглеждам самия телефон - показва различен час и дата 06.01.2012 (а вече беше 24.02.2012). Телефона не съм пипала, настройки не съм сменяла, децата не са го ровичкали (поне така казват  Wink)
Дайте разумно обяснение, моля  Grinning

# 734
Ако преди това е падал, или си му вадила батерията. На мен често ми се случва да ми показва стари аларми и напомняния. Може и дух да ти го е нагласил, знам ли  hahaha
Аз онази вечер букбално да направя беля в гащите, кгато котката изведнъж скочи от леглото, започна да зяпа в един от ъглите / до тавана/  на стаята и да гледа нещо... Е никакви насекоми нямаше, аз станах да видя, да не е муха, или друго, но не. Празен ъгъл. Е цяла нощ вися това животно там...  Ужас... Завих се през глава и цяяяла нощ не спах. Толкова страхлива съм станала  smile3511 Rage

Общи условия

Активация на акаунт