Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 359
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • СОФИЯ
Пък и днес е хубав ден  nuts nuts nuts Hands Clap Hands Clap Hands Clap петък 13, за да започнем нова тема  newsm78

# 721
  • София, Бургас
mierin4e, естествено, че е най-добре да си положително настроена и много да вярваш..Андреева ми беше на късмет , дано и при теб да е така и да откриете най-правилния път към бебчо Laughing От мен съвет - от сега започвай да правиш коремни преси и ги прави до пункцията..така кръвообращението на яйчниците се подобрявало и отговорът им на лекарствата бил по-добър..поне моята док ми каза така, след първата процедура и втория път имах по-добър резултат..ако не друго поне е полезно малко движение Laughing

# 722
  • София
това за коремните преси е супер. Аз много обичам да правя,а сега ще ги увелича Simple Smile

# 723
За лекарите още не мога да кажа, но искам да кажа, че ембриоложката в Щерев - Любослава ми прави страхотно впечатление - страшно организирана, отзивчива. Не знам как прави процедурите, но е супер съвестен човек и доста се раздава.

# 724
Някои се отчайват при 2-3 неуспешен опит,а какво да ви кажа аз - вече станаха 5.Лошото е ,че чак сега ме накараха да си пусна генетичните изследвания,а за имунологичните твърдят че съм ги правила.Аз обаче не си спомням такова нещо.А и като пишете,че струват към 400 лева бих се сетила ,ако съм дала толкова пари за изследване.

Не трябва да мислите негативно.Вярно,че и аз съм мислила да се отказвам,но това е ставало след неуспех.После след няколко дни пак се мобилизирам и решавам да продължа.Вярно,че парите са много и е трудно да се съберат бързо ,за да почнем веднага следващият опит.Трябва търпение и вяра.Или по скоро късмет.За мен вече всичко е късмет.Оказа се ,че ходенето по църкви и манастири не ми помогна досега LaughingЩе се пробвам пак през следващите месеци и дано ме сполети щастието Praynig

Пожелавам успех на всички и горе главата.Рано или късно ще успеем и ще се радваме на нашите бебчета. Hug

# 725
  • София
Incredible,аз пък минах 6  Tired  и продължавам към 7. С имунологични,с генетични,с вливания,без вливания,с всякакви превантивни терапии и без никакъв проблем ...те са по-скоро за успокоение,че не бездействаме в почивките между два опита...определено, и за мен е 90 % въпрос на късмет  Thinking

# 726

hristina21аз се надявам да не стигам до 7 опит Laughing,но знае ли човек.Ти при кой лекар си?Моята лекарка ми казва ,че това сме и най-трудните пациенти(след 4 опит).Мен ме е яд защо по рано не са ми поискали тези изследвания.При някои е след 3 неуспех.

# 727
  • София
Ооо,със сигурност ти го пожелавам и аз-да спреш на 6-ти  Grinning При Тимева съм и,предполагам,че само като й внесат за пореден път досието ми,й идва да избяга от кабинета  Mr. Green,затова и вече съм решила да не  я"тормозя" повече и това ми беше последният опит в Щерев ,въпреки че много си харесвам лекарката Tired

# 728
  • София
hristina 21 към коя клиника си се насочила newsm78

# 729
  • София
Мемориал-в Истанбул-не смятам да сменям Щерев с друга тук

# 730
Hristina, много късмет ти желая там! Общо взето явно това е едно от основните неща.

# 731
  • София
hristina 21, дано това, което пропускат в Щерев- да го открият в мемориал и да стигнеш до дълго-чокония успех!! Стискам ти палци!!

# 732
  • София
Благодаря,силно се надявам...поне,в частта с ембрионите да е така  Praynig

# 733
Днес ми излезе и утайката - 14, така че живот и здраве следващата седмица ще съм на инсеминация ако и тръбите са ok, както се предполага. На инжекции с мерионал съм, засега нямам никакви странични действия, но те са 3 инжекции по 150 през ден, така че явно и дозите не са много високи. Ще пиша пак като мина хидротубацията.
Само за улеснение на момичета, които им предстои инсеминация - на мен като начало ми изискаха полови хормони, микробиология, цитонамазка, утайка и хидротубация ( макар че аз имам едно естествено забременяване преди няколко месеца завършило с мисед и съм с мъжки фактор и замразен материал)

# 734
  • Малта
ivankaka, само да ти кажа за сравнение, на мен също не са ми правили имунологични и генетични, само хормоните и ЯР, (даже и цветна снимка пропуснахме, но пък имах епикриза от лапаро).

Така че назначаването на изследвания е по преценка на лекаря (стига да му имаш доверие), и в моя случай наистина не се и наложи. Това са скъпи изследвания и понякога ненужно се хвърлят пари за тях. Така че смятам зависи какъв е проблема .... е Да ако е неизяснен стерилитет, предполагам са наложителни ...

Стискам палци да успеете на индния опит Praynig

Общи условия

Активация на акаунт