Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 361
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Промивката е гадна, нали? Белла , късмет!

# 91
Не е толкова зле промивката, не боли, просто малко неприятно е от тази металната "човка".

# 92
Вече така съм претръпнала... през ден на магарето, преди това и снимката... но днес вече ми е гадно, боли ме коремът  Sad и вече броя часовете до пункцията - та ще се радвам и на промивка и на клизма....

# 93
  • София
Birenka ,аз съм и с гел на ноктите и си ходя с лак.Първият път бях си взела с мен лакочистител,ако ме накарат да махна лака/нищо не ми казаха,даже ми се радваха на маникюра  Grinning/,после все пак гледах да съм с френски,че да се вижда част от нокътя.
Успех  Peace

# 94
chares, на ръцете го махнах, и без това беше за смяна  Wink, но на краката тъкмо бях ходила да ме правят, а тъмно червен и вади очи  Simple Smile ... затова реших да поразпитам.
сега съм си спокойна, изпих си и розовото хапче, пей сърце  Laughing

# 95
Момичета,сега разбирам за лака за нокти,както и за  промивки и клизма  newsm61 . .Представях си нещата не точно така.Ох,лелелел.Има ли оше такива изненади   smile3514

# 96
  • София
ZVEZDA , интересно ми е как си го представяше  Rolling Eyes
Пък и за да ти каже някой за изненадите трябва да е запознат с представите ти, за да посочи разликите  Mr. Green

# 97
ZVEZDA *, мисля, че това е всичко, освен, че инжекцията за трансфера е малко болезнена....
И аз реагирах като теб, затова реших да разпитам запознатите за изненади Simple Smile

# 98
  • София
Да ви кажа не я мислете толкова промивката, в този момент когато ще ви промиват най-вероятно анестезиолога ще ви разпитва някакви неща, а сестрта ще ви подръпва да ви накучили апарата за кръвното и т.н. с две думи няма да има време за шашкане  Mr. Green
Аз на първата пункция бях много смешна обяснявах на акушерката как ми се вие свят по стълбите и че няма да стигна операционната, миналия месец, когато ми беше последната операция влязох с усмивка в операционата и сестрите ми викат "ооо ти си първата дето толкова усмихната влиза тука" , а аз - "че те тука страшно няма вие ще ме приспите и ще ми е добре"  Mr. Green
Звезда това все пак е болница няма как да не се почувстваш поне за малко че си в такава  Rolling Eyes

# 99
ZVEZDA, не искам да те плаша, но баш изненадите са след пункцията. На мен някои екстри ми бяха спестени (клизма), а промивката е нищо (и я усетих само на трансфера), на пункцията първо ме приспаха, после не знам какво са правили. Ама приказки от сорта на: "в деня след пункцията може да се върнете на работа"  ooooh!, ми излезнаха през носа, защото от идиотизъм бях наредила един куп ангажименти за следващите дни. Работа ама друг път, аз до тоалетната не можех да се замъкна. Ама тук в Америка такова нещо, като време за възстановяване след медицински "приключения" няма, в България е малко по-различно  Wink.

# 100
Благодаря ви душичкииииииии,ами на някои може да съм изглеждала глупаво,ама наистина не бях чела за "екстрите" .То е ясно,че сме се хванали на хорото и ще го играеме.Ама е нормално когато си за първи опит да те е страх от неизвестното.Все пак има и индивидуални интервенции.То май е по-добре да незнаеш.Късмет и спокойствиеееее.  newsm51

# 101
Hristina21 стискам палци за хистероскопията ти в сряда,убедена съм,че всичко ще е наред Hug.Тимева ли ще ти я прави?

# 102
  • София
Деси,благодаря  Hug Да, Тимева-до тук, вървя по план  Mr. Green Ти мина ли на контролен?

# 103
Да,но не при нея,Александров ме прегледа пак,нали при него я правих мойта.Сега в сряда или четвъртък ще правя ЦС и с новата снимка при нея,ако всичко е наред да видим как ще се действа оттук натам Laughing

# 104
  • София
Стискам палци всичко да е наред и минавате към същността  Peace

Общи условия

Активация на акаунт