Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 359
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • Малта
Биренка,
- аз си бях с лака на краката (но нямах на ръцете, просто не слагам)
- клизмата ти я прави някоя от сестрите, както си се прави клизма  Wink
- преди пункцията ...  Thinking хммм не помня да са ме преглаждали, но може и да греша
- трансфера, ако всичко е наред е най-приятната процедура, нищо не се усеща, аз не рзбрах кога доки свърши...
- и допълнително д ати кажа и преди пункция и преди трансфер сестрите ти правят и вагинална промивка, която за мен е леко неприятна, но е не болка за умиране  (слагат ти онази железнатат "човка" и с една марля и шипци бъркът и обтриват отвътре и те поливат с топла водичка отгоре.)

та туй То! защо си се шашнала и двете процедури минават и се забравят ... после чакането е мъка

# 76
medimed, благодаря за инфото  Hug
аз като знам какво ме чака, колкото и страшно да е, го приемам лесно, но неизвестното.... как ще издържа после 10 дни не знам  Rolling Eyes

# 77
  • София
Birenka,Меди е била много изчерпателна,само да добавя какво ми обясниха за лака-по принцип, е стандартно изискване,защото,ако,не дай си Боже нещо се обърка при упойката и операцията,така гледали дали посиняват ноктите.В нашия случай мисля,че е по-скоро формалност,защото самата процедура трае 5-10 минути и няма какво да се обърка  Peace
На мен са ми правили преглед преди пункцията,когато са били по-малко фукита. При 20,направо ме приготвят.
За клизмата има специална стаичка в приземието,там те сваля една от акушерките и после се връщаш в стаята и,отвисваш в тоалетната. Няма от какво да се притесняваш,защото,не застъпват момичета с еднакъв час и с този "лукс"към момента,си само ти в стаята. В банята има и душче,ако искаш,можеш и него да ползваш,като свършиш  Wink
Трансферите при нас не са на пълен мехур,напротив,пращат те в тоалетната преди това. Той не е на гладно и жадно,дори  е хубаво да хапнеш,за да не ти стане гадно от отпускащите инжекции

# 78
hristina21, точно тези детайли покрай ползването на тоалетна, освежаване и т.н. ми бяха мъгляви.
сега остава да си дундуркам фолукилчетата до петък  Wink

# 79
  • София
Спокойно  Peace Даже ще ти хареса,ама,гледай да не повтаряш  Wink

# 80
Momicheta,sega si injektirah ovitrela,no neshto stana kato ohapano ot komar. Da ne bi prekaleno plitko da sum postavila iglata i sega da ne podeistva lekarstvoto? Kak mojah da se izdunq sled domashnata stimulaciq,koqto bez problem pravih !

# 81
May be, понякога се получава този ефект на "комара", на твoе място не бих се притеснявала. А утре сутрин, ако държши да се убедиш, че всичко е харед направи един тест за бременност и би трябвало да видиш две черти.
Birenka, на мен ми забраниха също лак за нокти за пункцията, но само на ръцете, на краката нямаше проблем. Твърдят, че можел да попречи на меренето на кислорода в кръвта (нали се прави с една щипка на ноктите). А за трансфера при мен искаха на пълен мехур  newsm78 - давал по-добър контраст да следят с ултразвука катетъра.
Успех  Hug

# 82
Благодаря на всички Simple Smile
May be - споко, аз Цитротида все така го слагах и се подуваше за около 30 мин пък явно си е действал Wink
ще се видим в петък да ядем Морени  Joy

# 83
Мо-ре-ни ! Това ще са най-заслужените вафли, които сме хапвали.  Flutter

# 84
Блазе ви, а аз като съм алергична към фъстъчки в неделя след пункцията получих само вода - 3 чашки. Laughing

# 85
bella555, не е честно. няма ли Мури за такива като теб?

# 86
На първия опит една акушерка ми донесе бонбони от изписването на едно бебенце. На втория - обикновени бисквити по заповед на лекарката. Но тази неделя беше лудница - 4 пункции, 3 трансфера и бременни с контракции - та си замълчах, да не притеснявам акушерките допълнително.

Не съм сигурна,че ви подавам нова информация, но вчера след трансфера в стаята ни посети психоложката. Остана повече от час, много приятна жена! В стаята бях с едно момиче в 18-та седмица, дошло за амнеоцентеза. То също беше възхитено от жената.

# 87
  • София
Ха,това с психоложката е ново  Crazy Аз,последно правих юни и нямаше такава екстра

# 88
bella555, скоро ще споделя и при нас как е било  Wink на теб стискам палци за  baby_neutral

# 89
На мен сега ми предстой 5 опит и психоложката е идвала да ме види само първия път.Може би е избирателно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт