Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 359
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
А за неделните дни трябва ли да запазим час или направо да отиваме? Аз се чух с моята лекарка, тя е в неделя следобед, но забравих да я питам да пазя ли час или направо да отивам. ..

# 61
  • София
Мейби, Направо отиваш в неделя следобед, няма нужда от час

# 62
Благодаря !

А я кажете в нашата клиника как процедират с инжекцията за блокажа преди пункция - подкожна или мускулна поставят?

# 63
  • София
Овитрелът е подкожно (ако си по Фонда, ще си с този препарат), иначе Прегнилът е мускулно.
Овитрелът е готова инжекция и можеш да си я биеш сама, лесна е, няма нужда да ходиш до клиниката.

# 64
Не съм по фонда. А каква е разликата с него или сама като си плащам?  Ако сама си поискам подкожно, дали ще ме огрее.  Flutter

# 65
  • София
Събота и неделя не се записват часове, или поне на  мен за две  години и половина все са ми отказвали да ми запишат час Wink когато вашия лекар отсъства се насочвате към лекаря към който ви е казал, ако и него го няма към дежурен лекар, ако тези две опции не ви устройват се налага да се отложат нещата и да си изчакате лекаря който желаете Simple Smile
Май би разликата е в цената овитрела е 3-4 пъти по-скъп. Блокаж не се слага преди пункция е се слага, когато стимулацията е по-дълъг протокол, цикъла преди стимулирания.

# 66
А, ето те и теб.  Simple Smile Благодаря , но не можах да разбера последното изречение.  Embarassed
Аз съм на лимитиран?  Thinking
Нищо, ще я преживея тази разлика само да не ми слагат мускулна инжекция.

# 67
  • София
Овитрела е подкожна и е по-скъпия препарат Simple Smile не го мисли последното изречение, успех ти желая Simple Smile

# 68
Благодаря ти.
Спирам с въпросите, че много взе да ми личи ...  Crazy

# 69
  • гр. София
May be, Прегнил се слага мускулно в ханша (над д-то) и ИЗОБЩО не боли. Ако имаш притеснения заради това, успокой се  Grinning

# 70
  • Малта
мей би и аз бях на лимитиран и ми сложеха Овитрел, а Лайла май имаше предвид че блокаж се прави само на дълъг протокол при лимитирания няма. Овитрела и Прегнила са ЧХГ препарати и мисле че се слагат 36 часа преди пункция за да (не) се спукат фукитата ... ама за кое от двете беше ... Blush от бременността много се изглупява

# 71
  • София
Ето момичета тука има за лекарствата и протоколите http://www.ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content& … 62&Itemid=141 . Лимитирания цикъл го няма де, аз мисля че само в клиниката на Щерев го практикуват в БГ.

# 72
Здравейте,момичета  :bouquet:1
Имам въпрос към тези,които са правили оперативна хистероскопия,след колко време ви дойде цикъла?Трябва да направя наново цветна снимка,док.иска да види доколко сме се справили с проблема,че май може да се наложи повторна хистероскопия за съжаление .
На всички момичета,които са в процедура успех и стискам палци!

# 73
Здравйте и от мен.
Записвам се във вашата тема като бъдещ пациент на клиника Щерев. С моя приятел бебеправим от около година, но без резултат. Времето не е много, но пък и двамата не сме безпроблемни за съжаление.
Записах часове в клиниката и за мен и за него и се надявам да открием кои точно са основните проблеми, да работим за отстраняването им и скоро да мога да се похваля с плачещ резултат  Peace

# 74
Момичета, някой може ли да разкаже как протича подготовката за пункция?
за лексотана и яденето и пиенето след 22 часа предната вечер ясно. Но... защо се маха лака от ноктите? хич не ми се ще да развалям и краката...
кой и как прави клизмата там? (може и на лични   Blush)
преди старта има ли преглед? може и да изпускам нещо друго съществено...
А сега за трансфера - само дизепама ли е за упойка? четох, че може да е болезнен, но това не е добре. При обърната матка (което е често срещано, но не пречи) може ли да се очаква, че ще е по-сложно.
някъде четох и за пълен мехур, но при положение, че от вечерта не се поемат течности....

Общи условия

Активация на акаунт