Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 370
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
А на мен ми се случва за 3-ти път и затова вече писах да ви споделя.

# 136
  • София
На мен също не ми се е случвало. Аз се опитах да се обадя във понеделник следобед, никой не ми вдигна - аз реших че е заради почивните дни. Миналата седмица си оставих тел и лекаря, при който ходих на преглед, за първи път, понеже моята я няма ми се обади да ми обясни какво се случва. А иначче вчера беше голяма навалица Sad

# 137
Lailiah,извини ме,ако нещо бъркам но мисля,че в предишни твой постове беше споделяла,че си правила оперативна хистероскопия в клиниката?

# 138
  • София
Lailiah,извини ме,ако нещо бъркам но мисля,че в предишни твой постове беше споделяла,че си правила оперативна хистероскопия в клиниката?
Не бъркаш, само че беше диагностична хистероскопията  Simple Smile

# 139
Почти уцелих Laughing,в другата тема видях,че скоро пак ти предстои операция,имаш много стиснати палци от мен Hug

# 140
  • София
Мерси  Hug

# 141
Момичета,някоя от вас скоро пускала ли е ФСХ,ЛХ и Естрадиол в клиниката,каква е цената на изследването и дали има проблем да се направи в събота и неделя?  bouquet

# 142
Лабораторията  работи и в събота и неделя, но мисля че са до обяд Simple Smile Що се отнася до цените на хормоните, нямам точен спомен за цената, но мисле че някъде около 20тина лева за всеки...

# 143
  • София, Бургас
desi_aia, мисля, че работят събота и неделя..аз съм си пускала хормони през почивните дни..даже тази седмица ще ходя в неделя..а за хормоните със сигурност LH + Estradiol  е 35 лева, защото го правя често..ФСХ предполагам, че е около 17 лв... Rolling Eyes

# 144
Vanessssa,много ти благодаря за бързия отговор Hug!
Kateto_85 и на теб, fingerscrossedот мен за в неделя,на мен също ми се очертава ходене в неделя Laughing,а за колко време стават резултатите?

# 145
  • София, Бургас
Еми, зависи колко хора има в клиниката..обикновено хормоните стават за около час и половина - два..аз обикновено ги пускам към 8:15 и към 9:30 - 10:00 са готови..но мисля, че в почивните дни лабораторията е до 14:00, така, че отиди сутринта за по-сигурно  Simple Smile

# 146
Мерси много и успешна процедура ти желая от сърце Hug

# 147
V sabota I nedelq laboratoriqta e do 12 chasa, a rezultatite do 14 na registraturata

# 148
  • София, Бургас
Мерси много и успешна процедура ти желая от сърце Hug

Благодаря..успех и на теб  Laughing

# 149
на мен трита хормона ми излезнаха 67 лева,до час два излезнаха резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт