Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 361
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И аз се чудя защо като звъня на мобилния ми дава, че е изключен, в интерес на истината и аз вчера брах ядове , и на мен ми казаха, че лекарката ми водила раждания  и няма как да се свържат с нея, можело от 2 до 4 когато ще е в кабинета , после звъннах в 2.15 и ми казаха, когато може ще се обади и вече към 3.30 след като се обадих наново и им повиших тон, че не знам какво да правя и дали хормоните са добре и въобще ще ми бият ли Прегнил, ме свързаха веднага.
Та сега да ви попитам, понеже инсеминацията ще е в четвъртък, а като съм чела преди някои момичета пускат утайка или нещо такова, но на мен лекарката нищо не ми каза да правя - само в 8.30 материала да е там и в 11 ч - инсеминация?

# 676
Преди инсеминация не са ми искали утайка - утайка пусках преди хидротубация и преди хистероскопия.

# 677
Мака, значи все пак инсеминация ще има. А материала от вкъщи ли ще е ?

# 678
  • София
Да, от вкъщи ще е, по-горе писах, че ембриоложката каза, ако толкова не може, да донесем от вкъщи максимум до 40 мин, сложен на топло до тялото /като при даване за спермограма/, но трябва мъжа лично да го предаде и да покаже лична карта.

# 679
  • София
преди някои момичета пускат утайка или нещо такова, но на мен лекарката нищо не ми каза да правя
Преди инсеминация не съм пускала утайка и кръвни. Те май са само,когато има упойки-пункция,хистеро или нещо подобно.

# 680
  • СОФИЯ
Аз съм правила 5 инсета и никога не са ми пускали утайка newsm78

# 681
  • София
Благодаря момичета, явно нещо съм се заблудила.

# 682
  • София
момичета да ви попитам някъде дали мога да намеря официална статистика за АРТ в клиниката- на сайта не можах да намеря. newsm78 newsm78

# 683
  • СОФИЯ
ivankaka не знам мила, но мисля, че няма каквато и да е статистика за клиниката. Много сме коментирали тази тема, но ако някой от момичетата все пак са успяли да намерят някаква информация ще е добре. И на мен ще ми е интересно, напоследък имам чувството, че нямаме много забременели или така аз си мисля newsm78 newsm78 newsm78

# 684
  • София
Амиии,то,статистиката,се оказва пълна мистерия за повечето клиники. Имаше статистика за 2009 или 2008,не мога да се сетя точно  newsm78....може би,ще я откриеш из архивите на сайта им,но, станаха ли масови процедурите,особено,когато се включи и Фондът,всичко се покри,за съжаление  Close

# 685
  • София
много странно, но не мога да намеря дори статистика от 2008-2009. Зарових се сега по другите сайтове и намерих големи разлики- в КИРМ Плевен 36%, което е доста, в клиника Надежда- 28%....8% разлика м/у двете не е малко, при половение, че средната успеваемост е 25-30%, та 36% си е доста- ако може да се вярва на тези данни от сайта... newsm78 newsm78 newsm78

# 686
  • София
Варна и Плевен са с доста голяма успеваемост,доста над средната,да,доколкото и аз четох преди време...на Надежда легендите са и в повечко,според мен....Само има една особеност-да гледаш процента за живородените бебета,защото и аз имам три положинелни теста в Щерев,но не съм в статистиката на "успелите"

# 687
  • София
да, този % цитирам- бременности завършили с успешно раждане. И ми стана интересно за Щерев. В кирм Плевен имат доста подробна статистика по възраст, докато в Надежда е общ 28% без никакви подробности newsm78 newsm78 newsm78
mierin a някъде имaше група на пациентки родили успешно на клиника Щерев, което си е обнадеждаващо за четене...

# 688
  • СОФИЯ
ivankaka къде е е тази група, да взема да прочета  newsm78 Че почвам да се притеснявам вече, да взема да ходя в Плевен ли ??  newsm78 или тук http://www.health.bg/10658/bylgarska-klinika-sys-svetovna-uspeva … vitro-procedurite

# 689
  • СОФИЯ
Олеееее, вижте пък това http://www.zdrave.net/Portal/News/?evntid=KPRJMxRYY5c%3D

Общи условия

Активация на акаунт