Професионални серии за коса - 21

• 44 382
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Първото  Peace

# 91
Здравейте на всички в темата Laughing Четох доста и от старите  теми и научих много полезни за мен неща, приложих и някои продукти и съм доволна от резултата.... но винаги може и още по-добре. Естествения цвят на косата ми е някъде към 5 или 6. От много години я изрусявам само с боя,като се старая  да я поддържам в добър вид. Вече 2 пъти се подстригвам с гореща ножица и като че ли косата ми не цъфти толкова, но забелязвам че напоследък краищата ми се поизсушиха и започнаха да се чупят. В търсене на нови продукти за моя проблем попаднах на това http://www.kleral.bg/ и ме заинтригува кератиновата терапия. Ползвал ли е някой тази козметика и какви са впечатленията ви. Така като чета изглеждат като че ли са подходящи за моята коса, но все пак ако някой ги е ползвал ще се радвам да сподели. Благодаря предварително

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 11:34 от Golden_Rose

# 92
  • в 1001-та нощ
Мамаден - сигурно всякакви варианти са добри   bouquet , но моята стратегия би била - първо редкен или друга протеинова - да инжектира протеин, след това абс. рипеър - ако не ти се свиди втора ампула - вда запечата косъма - ще го изглади и после може и малко кондицонираща маска за общ разкош  Peace - защото не знам ампулите колко ще стигнат навсякъде  Peace

сподели резултата  Peace

# 93
  • Варна
 Знае ли някой от къде във Варна мога да си купя продукти на Joiko, или да си поръчам от сайт,но да е български? newsm78

# 94
  • Пловдив
Никъде в Бг не съм срещала продукти на Джойко. Поръчай от фийл юник  Peace

# 95
Аз пак ще се включа с питане.  Embarassed Напоследък забелязвам на много места : кератинова терапия за коса. Някой случайно да го е пробвал? Едни фризьори ми казват - това е полезно за косата, косъма става пълен и затова се изправя. Другите - това е вредно, в някои страни е забранено, защото някой съставки били канцерогенни, също така изгаряло косата, както къдрина....  Thinking Вече много се обърках  ooooh! Какво ще кажете от личен опит?

# 96
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Saphir-флуид-със-силна-фиксация-200ml.html#
Сдобих се с това. Уплътнява ми много добре косата.  Heart Eyes

Ефасор-ът само с вода би ли имал минимален ефект? На мен точно такъв ми и трябва, а в описанието това и пише. Някой има ли опит? Rolling Eyes

# 97
  • в 1001-та нощ
Аз пак ще се включа с питане.  Embarassed Напоследък забелязвам на много места : кератинова терапия за коса. Някой случайно да го е пробвал? Едни фризьори ми казват - това е полезно за косата, косъма става пълен и затова се изправя. Другите - това е вредно, в някои страни е забранено, защото някой съставки били канцерогенни, също така изгаряло косата, както къдрина....  Thinking Вече много се обърках  ooooh! Какво ще кажете от личен опит?

Hug  горе долу  newsm78 всичко, което са ти казали е вярно  Peace зависи от гл.т

ти с каква цел се интересуваш  newsm78

# 98
  • Пловдив
*dreamer* мерси за отговорa;)
Мисля направо да си поръчам целия комплект http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=231&products_id=2727
Дано остана очарована  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 19:12 от SilviyaN

# 99
  • Бургас
*dreamer* , аз не харесах  този крем Supreme Smooth, точно поради причината, поради която други пък са го харесали, дава усещане за плътност наистина, не е чак толкова върховна мекота каквато искам.
Бива ли да сте толкова зли и да похвалите новото олио на Лореал! Толкова харесвам олио за след. Усещам, ще съгреша! Laughing
Похвала от мен за Керастас ш-н Хрома рич. Точно каквито ги уважавам, мазен, съвсем слабо пенещ се. После оставя така косата, сякаш може да се мине и без нищо друго.  Heart Eyes

# 100
Вече за 3-ти път си правя процедурата файбърсютик и наистина се усеща плътност.  Peace
Идва време да си махам крайчета, вече не съм се подстригвала от 2 месеца. Искам да попитам Golden_Rose къде се подстрига с тази ножица и за колко пари? Също дали някой се е подстригвал чрез брюлаж, мисля че така се казваше, увиване на кичури и махане само на цфтежа нещо такова... Съжалявам, че е мало извън темата.  Blush

# 101

Похвала от мен за Керастас ш-н Хрома рич. Точно каквито ги уважавам, мазен, съвсем слабо пенещ се. После оставя така косата, сякаш може да се мине и без нищо друго.  Heart Eyes
Подкрепям напълно, абсолютния ми фаворит  Heart Eyes Heart Eyes + маската Simple Smile
Ползвала съм и серума, но за сравнение серума Олео релакс е по добър, също и термокрема Рефлекшън, не ми допадна, много ми е воднист, на тънка, фина косичка не много суха би паснал страхотно, но аз харесвам по мазничкия Нектар

# 102
Еластайзера в малки разфасофки от къде мога да го купя ..гледах в Рибката не можах да го намеря newsm78

# 103
# 104
  • Бургас
Сигурно сте го предъвквали много пъти, но кой от двата е по-добър? Екстрийм предполагам? И тези 20 мл. за колко пъти горе-долу могат да се използват на късо каре? Чудя се дали ще ми стигнат за два пъти?
И още нещо. Какво ще кажете за продуктите на GOLDWELL ? Как са като качество, някой пробвал ли ги е?

Общи условия

Активация на акаунт