Професионални серии за коса - 21

• 44 316
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Преди няколко дни си взех елистайзера и ампулка цимент, като след нея мисля да сложа и маска, дали тази комбинация е добра за моята финна косица newsm78 или ще прекаля newsm78 newsm78

Не и при едно измиване. Еластисайзера ще ти хидратира косата и ще ти запълни порьозността на косата и отгоре цимента не знам колко ще има смисъл да е върху него. По-добре на едното измиване еластисайзъра и после маска, а на друго измиване ампулката вита цимент.

# 31
Люлякова, кое според теб е по добре да ползвам първо елистайзера или цимента  newsm78
След цимента да слагам ли маска ?

# 32
  • Варна
 Благодаря ви за бързите отговори   bouquet  bouquet    bouquet
Ако взема единия няма да имам мира да пробвам и другия продукт,затова като съм тръгнала ще ги поръчам и двата Wink

# 33
  • в 1001-та нощ
pipi554 - аз съм ползвала еластисайзер и с протеин и с фиберсютик и поне при мен - всяко си намира мястото   newsm78 не знам дали при всички коси ще е така  newsm78 също така  newsm78 не знам дали Люлякова   bouquet но тсподеля от опит или предполага, но аз бих ползвала на 1 измиване и еластисайзер и цимент  Peace

но ти можеш да пробваш различни варианти и да ш кое е по-добро за теб  Peace

# 34
Аз само преди циментова ампулка или спрея с кератин на Редкен не слагам никакъв пре-трийтмънт    bouquet

Правила съм един път чисто арганово масло преди измиване и ампула цимент след това, и естествено маслото остава по косата и ефекта на ампулката цимент се загубва.

Моята коса е от най-порьозните и при мен повече прилепват всякакви продукти.

Иначе преди фиберсютика или други ампулки, които са хидратиращи и за суха коса си слагам спокойно еластисайзър и съм повече от доволна.

pipi554, пробвай без маска след цимента. В салоните Керастаз никога не ми слагат маска след ампулка   bouquet

# 35
Здравейте,
В последните страници на предходната тема получих някои отговори , за което благодаря.
Ще се радвам и на още предложения на продукти за Обем и Плътност за къса, тънка и мазна коса.

# 36
  • Пловдив
Днес минах през рибката и си взех шампоана на Лакме за боядисвана коса(да видим дали ще ми хареса) и това...http://www.redken.com/products/haircare/time-reset/time-reset-at … e-porosity-filler. Няма го още в сайта им, до няколко дни ще го качат. Нямам търпение да го изпробвам smile3508

# 37
  • в 1001-та нощ
хе хе пуснаха интра-силан-а и в редкен - аналог на волюморфоз на керастаз и фиберсютик на лореал -  нали са в 1 група  Peace

# 38
  • Пловдив
хе хе пуснаха интра-силан-а и в редкен - аналог на волюморфоз на керастаз и фиберсютик на лореал -  нали са в 1 група  Peace
Да и аз за това се сетих Simple Smile. И понеже скоро си правих фиберсютик процедура, се чудя...да се клепам ли с това на редкен или да изчакам малко. От друга страна ще си правя пак кичури в края на седмицата, да сложа ли след боята редкена..или форс вектор или пък абсолют рип. newsm78?

# 39
  • в 1001-та нощ
изчакай и го сложи след боята, след това може и маската абс. рипеър

а форс вектор - ако имаш предвид маската - може и преди това в поредица измивания, както и след това  Peace

# 40
Момичета здравейте.

Влизам да похваля един шампоан.На Филип Кингсли  - extreme moisure.Радвам се ,че най-после си улучих нещо,само дето сега имам комплект Force vector  и pure resourse и нз какво ще ги правя...

Да ви питам тези от вас,които ползват пресите за терапия с какви ампули ги ползвате,ако може нещо което се купува от рибката да ми препоръчате...???

И само да кажа ,че с ампулите  "комплекс 5"  на Rene Furtener дават подарък шампоан,помня че някои ги беше споменал ,аз затова и ги купих...  Simple Smile

# 41
  • в 1001-та нощ
в аптека ли е промицията?  newsm78 newsm78

всичко можеш да ползваш с ултрасоник пресата - според нуждите на косата  Peace

какви комплекти имаш на форс вектор и пюър ризорс  newsm78 какво не ти харесват  newsm78

# 42
Хайде и аз да се похваля с опита си от най-силната протеинова терапия (по думите на Мисс Нели) - http://www.aphogee.com/Two-Step-Treatment.aspx. Комбинирах го с шампоана и маската на Редкен от серията Екстрийм http://www.feelunique.com/brands/redken/extreme (протеиновата).
ето и конкретните стъпки, които направих, прилагайки продукта:
1. Измих косата 2 пъти с шампоан
2. Налях протеина (той е в течно състояние) в шише с пулверизатор и започнах да пръскам обилно кичур по кичур, като акцентирах в предната част на главата - около челото, където косата ми по принцип е най-тънка и където се изтощава най-много от изрусяването. След това напръсках обилно и краищата на косата. Още докато мажех усетих втвърдяващият ефект, който не съм усещала при използване на ампулите на Редкен, нито цимента на Керастаз. Наистина миризмата не е от най-приятните, но не е и непоносима, просто аромат на химичен продукт, леко сладникава и лепкава.
3. След като намазах цялата коса започнах да нагрявам със сешоар цялата коса. Опитах се да спазвам инструкциите да не докосвам косата си, което ми беше невъзможно:)))) Най-важното е докато се суши да не се прави опит за разресване с пръсти, защото косата се циментира в най-буквалния смисъл!!!!! Когато я изсуших изцяло, косата ми беше се втвърдила и заела формата на "каска" - все едно буквално съм я обляла с цимент.
4. Отново влязох под душа и започнах внимателно, с хладка вода да отмивам протеина, докато не усетих косата си чиста и мека.
5. Завърших с обилно нанасяне на протеиновата маска на Редкен, която е достатъчно богата и маслена по моите разбирания и е създадена точно за завършване на протеинова терапия. В инструкциите на Афодии пише да се завършва с овлажнителя от тяхната серия, но аз не спазих това изискване. А и в чуждите форуми прочетох, че масово момичетата използват маска по тяхно усмотрение и не са очаровани от овлажняващия ефект на Афоджии.
6. Изсуших със сешоар без да използвам четка. Косата ми изглеждаше доста по-обемна, в смисъл гъста. Моя грешка беше, че не оформих с четка, за да я видя подредена. Ако го бях направила, смятам, че крайният резултат щеше още повече да ми се понрави. Цялостното ми впечатление, обаче, е от здрава коса, обемна, плътна.... Това, което ми липсва е специфичният блясък, който придава протеиновата ампула на Редкен. Но този блясък според мен идва от липидния комплекс, който е включен в ампулите. Афоджии си е чист протеин, чиято цел е да заздравява и лекува увредената коса.

# 43
в аптека ли е промицията?  newsm78 newsm78

всичко можеш да ползваш с ултрасоник пресата - според нуждите на косата  Peace

какви комплекти имаш на форс вектор и пюър ризорс  newsm78 какво не ти харесват  newsm78

Ами шампоан с балсам,форс в. ми утежнява,по бързо косата ми не изглежда добре и има нужда от миене,pure R. обратното ми изсушава косата.

Аз ги взех от аптеката в стария мол,но съм от Пловдив...

Тогава за пресата ще пробвам с фиберсютик,задължително ли да взимам подържащите продукти...???И ампулата за каква коса се препоръчва,моята е изсветлявана до тъмно русо/св.кафяво  ,но е в добро състояние,не цъфти ,не се къса...

Някой може ли да ми препоръча добра ултр. преса ,тази която ползвам е на приятелка.Ще ми донесат от Америка,но трябва дда си избера модел...

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 23:42 от Semele

# 44
Semele   Hug  Extreme Moisture си го знаем тук.   Heart Eyes  Аз също съм страшно доволна. Балсама също е точно попадение.   Peace
За Ултрасоника - продуктите ти трябва да са съобразени с целта. Мисля, че комбинацията й с Файбърсютик е чудесно решение. Аз, лично, останах повече от доволна(за жалост нямах възможност  да разкажа "пресни" спомени).
Моя близка в САЩ има тази преса:    От нея знам, че марката е предпочитана там.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт