Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 130 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Незнам Албенка дали си си намерила материал,но и аз да помогна ...ето моя принос:
благодаря

# 676
Metchopooh показвай снимки на замъка, интересно ми е да го видя. Аз ще го правя в сряда, последно реших да е тортата с рула на Leo , украсата също съм я измислила вече, ще показвам после.

# 677
  • Бургас/Пз
Момичета, помогнете ми какво да напиша в гугъл, за да намеря тортички, които са с наредени пурички от страни и вързани с панделка??

# 678
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет, момичета!

Пак съм изостанала много с материала и имам много за четене и гледане.

Дарилка, пак прекрасно произведение!   bouquet
Дарлинка, много си е хубава пеперудката!  Peace И розовата торта много ми харесва. Струва ми се че с по-добро тесто/фондан ще постигнеш значително по-добри резултати. Това стои някак поресто според мен. Не съм го ползвала де..... Другите ти торти, ме накараха да точа лиги тук........  Crossing Arms
Дитсан, браво! Много добре е станал пулта! А тази кошница ми харесва най-много от всичките ти кошници. Много ми харесва!
Ангелова, страхотни сладки! УАУ!
Албенкааа, на теб може ли нещо да ти каже човек. Ти си от друга класа!  Peace
Петя, според мен рисуваната торта е сууупер!
Ог-чееееее......... Пак приказна!  Hug Идеята за много книги ужасно ме кефи! Моята госпожица е луда на тема книжки също. Може някоой ден да се възползвам от идеята!  Hug
Донята, айде бе - къде ходиш!   bouquet
Маним, адски много ми харесват твоите торти. Супер са! Котенцето на втората е жестоко!
Свещичкееееееееееее, Свещичкееееееее! Направо ме убиваш бе! Сватбената торта е приказкааааааа! И другите са супер, но сватбената  Crazy #Shocked  Heart Eyes
NellyDi, супер е котака!
ani_d дано това помага!  Peace
Ето нещо и от мен

# 679
Свещичка,благодаря ти мила.Вярно вече май като на изуст ги правя.
Тортите ти са самата прелест,и короната и Блум.Но виж сватбената е друго нещо.Много интересно съчетание на техники ,изискано и същевременно изчистено.Цветята за пръв път ги чувам като имена но са прекрасни.На горният етаж,преплитането на драпериите ме впечатли и ми напомня малко /поне така си мисля дано не греша/на една твоя друга торта.С ТРИ думи ПРЕЛЕСТ,ИЗИСКАНОСТ И СТИЛ.
Дарлинка[/b хубави тортички.

Нели Ди,котето е страхотно.
Албенка,за теб просто нямам вече думи.Всички торти са върха.
Татит,благодаря ти.И твоята тортичка е супер.
Лек ден!

# 680
Moмичета, благодаря за хубавите думи. Имам много фаворити сред вас и ви се възхищавам безкрайно!

ani_d, ето още една: http://mka900.blogspot.com/2010/03/birthday-tiramisu.html

# 681
Честит Рожден Ден Галя-(Фотка)!Да си много здрава, обичана и уважавана!
Искаме торта, искаме торта......!
 newsm51  party023
Момичета отдавна не съм писала в темичката и ми е невъзможно да коментирам всички, но редовно ви следя. Виждам все-повече нови "зарибени"-крастата е заразна.
Патрияни ни залива отвреме навреме с куп красиви торти-мотора е жесток! Дано малката сладурана да е оздравяла!
Дитсан и ти не се спираш, ама кошниците ти са много красиви, дръжката на последната много ми хареса как се е получила!
Свещичке, лельо Ог-вашите творения са мехлем за окото!
Петя тая- нощния залез направо ми взе акъла, какво си недоволна-прекрасна е, и лъвчетата също!
Албенка и ти си неуморна-твоите шоколадови изкушения много са ми насърце, особено последната с тези нежни бели цветчета на куполче! А триетажната е красота!
Нели ди страхотен котак-докарала си го, какво му се цупиш, направо си е върха!
Доня коприва добре завърнала се-много страховита мечка!
Татит защо така ти се  получило покриването, да не би маслото да те е предало? Иначе тортата за мама е красива!

Момичета аз имам 4- 5 тортета за показване, но не знам кога ще е .

# 682
  • София
Darlinka, МаринаД, ditsan, Atalanta, Sveshti4ka, metchopooh, NellyDi, Албена, Tatitt, colova, много ви благодаря! Аз си имам своите резерви, но се радвам, за комплиментите ви. Иначе и на мен втората ми е празна, мислех поне пясък да направя между кактусите, но с това 40мин по-ранно идване, не стана нищо. Иначе колите много си ги харесвам.  Grinning

Леля Ог, много сладки торти и сладки, а и калинки!
Доня, мечката най- ми харесва, направо е страшна!
Патри, знаеш коя ми е слабост.  Laughing Всички са супер!
kukita, много апетитни парчета!
Atalanta, разкошна торта! Много ми хареса! Давай сега и рецептата за тази най-вкусна еклерова торта.  Simple Smile А тия сладки хич не ми ги пробутвай сега и тиган трябва да си купя.  Laughing
manim, много стилни торти! Тази с рисуваните цветя много ми хареса, много хубаво си ги нарисувала!
ditsanчудесна кошница! Само не ми харесват тичинките на розовите цветя, би трябвало да са по-обемни, не така равни.
Sveshti4ka, теб вече съм те коментирала, невероятни торти!
NellyDi, много сладко коте е това! Чудесно си се справила!
Албенка, хем много, хем хубаво!  Simple Smile
Tatitt, много сладка тортичка, само покритието нещо те е предало.

Fotka, Да си ни жива и здрава! Много успехи ти желая!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 14:48 от petia_tag

# 683
Фоте,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!Много,радост,щастие,късмет и любов да бъдат неотлъчно със теб .  bouquet  bouquet  bouquetИ аз чакам тортата!

colova ,благодаря ти мила.Ами последната кошница имаш предвид розовата,дръжката е от тел облепена със хартиено тиксо и отгоре лента навивана малко по диагонал.
Петя Таг,права си за тичинките така е.Но правих цветята на бегом във промеждутъците между работа , торти и погачи .А и споделих със вас че нещо нещата със кошниците някак ми вървят като на конвеир и правя нещата някак по инерция.А и като я гледам на живо не си виждам грешките,чак като кача снимките вече виждам нещата ясно и кое трябва да променя но във повечето случаи вече е късно.

Редактирам се да ви попитам,от къде мога да си поръчам телчета и тичинки.И как стоят  със тях нещата,имат ли някакви размери-дебелина и такива разни неща.Не съм взимала досега искам да си поръчам а незнам какви.

# 684
Здравейте, момичета! Тези дни не ми остана време за темата, но сега започвам да чета.
Виждам, че имаме рожденник. Фотка, честито! Да си жива, здрава, обичана и да правиш още много, много торти!
Tatitt, харесва ми тортата ти, покритието май те е предало от едната страна, но пък цялостната визия на тортата е много хубава.
Албенче, винаги се представяш на ниво, толкова са ти хубави всички торти, а тази по идея на Бубето е страхотна. Много харесвам и шоколадовите ти торти, направо се чудя как успяваш да залееш толкова хубаво тортите отстрани по борда.
NellyDi, котето е страхотно, а цветовете са много хубави. Как са направени ушите!
Darlinka, много са хубави тортите ти, особено ми харесва рисуваната с цветя, а също и пеперудата, браво!
sVeshti4ka, страхотни торти! Много стилна и елегантна сватбена торта! А и тези с  Уинкс и короната са просто уникални! Аплодисменти!
ditsan, голям майстор си ти на кошниците с цветя, коя от коя по-хубави!
manim, хубави торти, на мен особено ми харесва рисуваната, другите също са на много високо ниво!
Atalanta, интересни десерти си показала, а тази еклерова торта е просто чудесна! Много хубаво цвете и листенца!
kukita83, тези разрези на торти предизвикват обилно слюнкоотделяне, така да знаеш! Изключително апетитни са!
patriyani, този бял мотор е направо страхотен!  Харесвам Кити, винаги са перфектни, а също и колите, абе майстор си ти!
доня КОПРИВА, тая мечка вярно е много страшна, толкова реалистично си я направила!
Леля Ог, да ти е жива и здрава дъщеричката! Страхотна торта си и направила! Тази с короната също е супер, а сладките и бонбонките ти са ненадминати!
petia_tag, според мен с рисуването си се справила повече от успешно, просто трябва сама да си повярваш, защото нещата ти се получават много добре!
Прекъсвам до тук, че се налага малко да поработя и ще се върна при първа възможност.

# 685
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Фотка  Hug Честит рожден ден! Желая ти мнооооооооого, много усмивки, радост и успехи! И най-вече здраве!

За моето покритие - едно че е несъхнеща Ирида (исках вече да я махна от главата си) едно, че малката дама от аватара ми я нащипа в момента, в който се обърнах за фотоапарата. Учудвам се как няма и дупка  Rolling Eyes Mr. Green . А и не съм много майстор май  Rolling Eyes

# 686
Фотка,бъди жива и здрава и нека бог да те закриля ,теб и твоето семейство smile3510
Татит,много интересен декор на тортата.С украсата си направила и надписа ,хареса ми.
Благодаря на всички ви за милите думи относно моите торти Embarassed

# 687
Привет  Hug
Специални благодарности на всички, които оцениха тортеното ми завръщане Wink
Мина, невъзможно красиви са тортите, но на мен судокуто ми е толкова любимо, че често се връщам да го гледам, а Лего-то е невероятно!
МаринаД, много е симпатично човечето. Има си излъчване
FRESA, обожавам розовото и все още нямам шанс да направя нещо в розово. Страхотна е
betina33, на човек му се иска да се топне. Корабът е много сполучлив
kk38, зъбчето е страхотно. Аз малко да си призная, изпадам в потрес стане ли дума за зъби, но ти се е получило супер - щастливо зъбче, без кариеси Simple Smile
van444eto, и на мен бързата ти с цветята ми е истински фаворит!
Албена, не мога да повярвам, че някой може да си забрави сватбената торта  Shocked И то толкова красива! Графилд ми е любимец
lightblue, аз да си призная, като видях тортата на National geografic, направо занемях! Изобщо не си представях, че това може да се създаде със сладкарски бои! Поздравления от сърце! Розовата също ми пълни душата
nalika, бързо възстановяване! Много хубаво синьо! Както би казала Валерия - подложката се бие с тортата, но иначе е много хубава
laskova, тортата за принцесата ми е любима, много хубави цветове. Особено ми харесват цветовете на чантата
Дарилка, изглежда вкусно, освен че е красиво!
Darlinka, може да е припаднала пеперудата, но е с чудесно цветове. Тортата също изглежда страхотно! Лесно ли се моделира такова тесто? Струва ми се трудоемко, вероятно бързо съхне
tina.21, много реалистична четка за заъби Wink
ditsan, Д-джейската е жестока! Сигурна съм, че на живо е още по-добре!
r.i.angelova , сладките са страхотни! Много пипкава работа си е това!
petia_tag, как рисувате така тези торти!!! С какви бои и как се получава това преливане на цветовете! Просто е невероятно!
Леля Ог , за теб ми е трудно да напиша каквото и да било! Да е жива и здрава дъщеря ти!
доня КОПРИВА , животните ти са като истински
patriyani , моторът е веднъж!
Аталанта, страхотно цвете
manim , страхотно завръщане. Имам слабост към рисуваните торти!
ditsan, в кошниците си ненадмината!
sVeshti4ka, ти си паднала от планетата на Валерия!
NellyDi, не давай на котката да спи върху подложка за торти, ще останат косми Wink
Tatitt, имаш добри умения в правенето на цветя! Крий тортите далече от малките пръстчета!
И Честит празник на Фотка!!!

Простете за дългия пост Wink

# 688
Здравейте момичета!
Поздравявам Ви за прекрасните творения,от дълго време следя темичката и не мога да се нагледам на тортите,които правите.Аз съм от скоро запалена и имам няколко торти,които ще ви покажа,но които не могат по никакъв начин да се доближат до вашите творби.

Трансфер правих за първи път  Mr. Green ,надявям се следващият път да е по-успешен  Crazy

А сега искам да ви попитам от къде мога да си поръчам шоколад,сладкарска боя и подложки за торта?Видях магазините в библиотеката,но никъде не намерих сайт с доставка,понеже най-близките магазини са ми на 130км.

# 689
Момичета, благодаря за коментарите за моите тортета, мечката и аз много си я харесвам, трябваше да е много страховита и така се получи. Детенце беше супер щастливо като я видя.

Тигърът, нещо не си прецених размериите и мащабите торта - подложка и не ми остана място за лапите. Затов ги смъцафръцах така... Blush

Албенче, козината на мечката е шоколадово тесто през  накрайник за трева. Голямо цвъркане падна. правих я поне 2-3 часа, ръцете ми се бяха схванали след това. Опитах първо с машинката за спагети, но ставаха много груби и си плюх на ръцете и с малката спринцовка. Crazy Crazy Crazy

Аз подготвям една торта за утре, само дето заради Катунските драми не мога да си стигна до вкъщи за да я сглобя. А трябва и да декорирам. Утре в 16.00 тр да е готова, как ще успея, незнам.

Общи условия

Активация на акаунт