Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 131 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
velma -нито снимките се виждат,нито линка се отваря.

# 481
Шемет благодаря ти  Hug точно това ми трябваше.

# 482
Етоооо,успях! качих снимките!
 Може да коментирате смело - знам,че изобщо не са кой знае какво ,но пак да кажа - от сърце са !!!!

# 483
Здравейте момичета!

Невероятна красота има в тази темичка! Поздравления, страхотни майсторки сте!
Ще надничам много често тук, запленила съм се от красивите ви тортички, искам да правя и аз  smile3521, направо съм се разболяла, само гледам, гледам и пълня очи с разкошнотии.

Решила съм да пробвам декорация на торта с ММ на Пикко и тук вече имам въпросче -
Има ли желаещи да си разделим една кофа ММ на Пикко?
Или ако някой има възможност да ми продаде 1-2 кг. от неговата?

Просто ми трябва по-малко количество, като за начален опит, да видя как ще мога да работя ММ. Ако някой има интерес може да ми пише и на лични.

Намерени мами, с които ще си разделя ММ!

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 17:00 от korali

# 484
Здравейте момичета, прекрасни торти сте показали - за сватбените просто нямам думи, да му се прииска на човек пак да се ожени.   bouquet   bouquet   bouquet
Албенче, много хубава новина за теб и цялото Ви семейство!  Hug
 Дойде време и аз да се разпиша в темичката, с малко закъснение да обявя че вече от 30.08 си имаме принцеса на име Кристина - 2950гр и 48см. Надяваме се да е жива и здрава и да оставя на майка си време за тортоправене.  baby_neutral

# 485
Мария искам първа да те поздравя!!! Да ти е жива и здрава малката Кристина! Много, много да Ви радва! Пожелавам Ви хиляди незабравими моменти!!!  bouquet  bouquet  bouquet Поздрави на тате!!!

# 486
  • у дома
Maria Ilva, честита принцеса  Hug Бъдете живи и здрави, много усмивки и слънце!   bouquet

извинете ме, че не коментирам тортите, но все още не съм  влезнала в нормален ритъм и не ми остава време за писане
Crazy

# 487
  • София
Maria Ilva-Честита дъщеричка-да е жива и здрава,много щастлива и късметлийка в живота.Само радост да Ви носи..Поздрави и на таткото-много се радвам за Вас.

# 488
Maria Ilva поздравления за Кристина и от мен,да е здрава и засмяна и да има незабравимо и безгрижно детство.

# 489
  • гр. София
Maria Ilva, честито бебче! Малката Криси да е жива и здрава, гордост на мама,тати и кака!!

Момичета,след първоначалният ми неуспешен опит за еклерова торта(крем Брюлето се разтече от тортеният ринг)  искам пак да опитам .По молба на мъжът ми- поръча си метълска ,еклерова торта за рождения си ден Laughing Дайте съветчета или успешна рецепта,моля!! Praynig

# 490
  • Vaudreuil Canada
Мария Илва Честита ви дъщеричка! Да е здрава, усмихната и късметлийка малката принцеса.

# 491
Оооо Мария!!! Честита дъщеричка - да бъде много здрава, талантлива и много щастие и късмет в живота й желая.

Тъкмо на време да се включа и аз веднъж.

Скоро торти с фондан от мен няма да видите явно - умишлено се съпротивлявам и това си е. Щях да правя за един малчуган - провалиха ми се плановете, за себе си щях да правя - и там не успях.

Пускам една торта Египет да не е гол запис, Ванче пекат се блатовете Simple Smile

торта Египет by Dani Dineva, on Flickr

Торта за моя РД Simple Smile by Dani Dineva, on Flickr

Корали, ще ти пиша на ЛС. Имам ММ на Пик-Ко.

# 492
  • в семейството
Maria Ilva ,честита радост! Бъдете усмихнати и щастливи   bouquet !

# 493
ditsan- много добре се специализираш във правенето на фигурки ,аз още не смея да опитвам,много добре ти се получават,тези в басейна са като истински.nalika-идеална е.Михаела73-особено ми харесва астерикс и смърфовете.МаринаД-наистина много шоколадВанилияМадагаскарска-страхотни са цветята,много ми харесват.patriyani-саксофона е жестокvelma-това е най-важно,да са от сърцеДарилка-вкусно изглежда
Мария-честито на цялото семейство,да сте живи и здрави всички,само хубави моменти

Дано не пропуснах някого,аз имам една, торта но ще я покажа по късно ,че не е качена

За малко да забравяМарая скоро правих еклерова торта с брюле и също като я извадих леко се отпусна ,мисля си ,че ако и се сложи отстрани блат за борд само тогава може да се пробва да се облече,но крема си тежи и пак няма гаранция ,май брюлето не е за обличане ,иначе беше вкусотия

# 494
  • София
Марийче, честита Ви малка кукла! Да я отгледате с много любов и много да ви радва

Общи условия

Активация на акаунт