Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 131 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Patio,аз оцветявам със тези на прах освен чевено и черно другите цветове се получават много добре.За чевено и черно просто минавам и отгоре за да се получи добре.Имам и гелови но със тях някак се получават по-бледи цветове тях използвам за по-нежно оцветяване.

ditsan, благодаря за помоща, с прахообразните се получи, вече ще си подготвям предварително цветовете Simple Smile))

# 466
Благодаря Татяна.
Но да попитам не е ли доста скъпо 250гр.-39,12лв.Аз имам едно бурканче 50гр,което свърши и ми беше подарък и сега немога да се ориентирам добре ли е като цена.
За Бг е добра цена , излиза 6$ за 50гр , което е Ок , понеже 55 гр Тайлоза е около 3-4 $, доставка  ще имаш поне още 3 $ ...затова цената е ОК . Колко фино е СМС-то на Скуеър Китчън обаче не знам , СМС по принцип стои по-зърнесто от Тайлозата .

# 467
Привет момичета!
Патрияни благодаря за помоща мила.
Ето и от мен 3 тортички едната е за барабанист металист със дълга къдрава коса и барабани във черно и златно.Другата е за един господин които утре има рожден ден и тортата е изненада от съпругата му.Изрично беше упоменато че във джакузито може да бъде само тя до него.Третата е подарък за снаха ми която също утре има рожден ден аз я сглобих само а измазването,покриването/със малко помош от мен/и украсата са дело на голямата ми дъщеря.

Лека вечер!

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 22:32 от ditsan

# 468
Здравейте,
Аз в крайна сметка не намерих фондан,но направих тортата и за щастие ми стигна.За жалост трябваше да откажа друга торта подарък за вторник поради липса на фондан.Но както и да е,здраве да има.
Ето как ми се получи тортичката.Реших да не рискувам с формата,че да няма разочаровани деца,но скоро ще пробвам с някоя цифра.

Колебая се дали да направя колички от фондан или да сложа истински за да си играе с тях рожденника.

ditsan благодаря за подкрепата.
r.i.angelova много ефектна панделка
Леля Ог веселата ферма е много весела,страхотна е.
violetblue ангелчетата са много симпатични.
МаринаД шоколадовата ти торта според мен ти се е получила много добре.
Ванилия Мадагаскарска големите цветя върху тортата са много красиви.Аз на скоро имах неуспешен опит да направя нещо подобно.
patriyani тортата със сакса и самия сакд са на невероятни.

ditsan на мен ми харесва барабаниста,но дъщеря ми се влюби в басейна разбир се.

# 469
                Здравейте,момичета.
 Аз напоследък малко се позагубих, а вие продължавате да сътворявате прекрасни торти.Имам някои за показване и аз.

Смърфовете са истински.Майката ми ги донесе.В началото реших да направя нови,че тези ми изглеждаха големи,но се отказах.
  Лек ден на всички.

# 470
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте майсторки   bouquet

Много пъти в темите бяха пускани линкове към направата на торти 4исла от правоъгълни и кръгли блатве. Търсих в библиотеката и из нета, но не намерих. Може ли някой да ми помогне с линк, интересува ме най_ ве4е торта единица.

Благодаря   bouquet

# 471
Влизам в темата ви с една молба Praynig
Моля, ако сред вас има някоя мама от Бургас, която е склонна да изработи торта от сорта http://www.google.bg/search?client=opera&rls=bg&q=cake+d … =1205&bih=689
тематиката е Зъби/ за мъжо е -зъботехник е искам да го изненадам/, моля да ми пише на лични Praynig
Събитието е след 2 седмици, а аз съм абсолютен лаик и няма да се справя, ама хич...Нямам претенции за големина и вид на блатовете..просто да има зъби Laughing

# 472
Може ли някой да ми каже как е направена тази декорация?http://multiply.com/mu/arabela77/image/3/photos/1/600x600/140/Lubka2.JPG?et=MeBlCXgLAbmnG36fOnvGTg&nmid=194569565
Благодаря!

# 473
Здравейте майсторки   bouquet

Много пъти в темите бяха пускани линкове към направата на торти 4исла от правоъгълни и кръгли блатве. Търсих в библиотеката и из нета, но не намерих. Може ли някой да ми помогне с линк, интересува ме най_ ве4е торта единица.

Благодаря   bouquet

Заповядай... Peace

# 474
  • Stavanger,Norway/ Varna
merydit, благодаря ти  bouquet

# 475
  • на североизток
Здравейте, момичета!
Моята малка принцеса скоро ще става на една годинка и ми се искаше да и направя торта с формата на единица. Само че, никога не съм правила фондани, глазури и разни такива неща и мисля, че няма да мога да се справя сама. Ще кажете, защо не поръчаш готова от някоя сладкарница? Ами защото в нашия град имаме само "Неделя", които са неоправдано скъпи и още една сладкарница, които пък са абсолютни сметанови боклуци, че са и грозни на всичкото отгоре Sick
Та, досега съм правила торти за семейни поводи, но по-леснички и по-скромни като украса(за сметка на това поне стават вкусни Simple Smile) Сега обаче ми се иска нещо, което и малката да може да хапне , т.е. да няма шоколад, а някакъв млечен крем примерно и малко банани Thinking Ноо за украсата имам нужда от помощ Embarassed
Всъщност иска ми се да изглежда ето така, но на един етаж и с формата на единица и сините точки да са зелени, а някъде да пише и името на детето.

Моля ви за съвет и помощ Praynig
А най-добрия вариант, ако някоя специалистка от вас я направи, аз ще си я платя, естествено!

# 476
Здравейте,мили дами!
 Направо сте невероятни! следя ви от близо една година и успях досега да сътворя 4 торти.сега ще се опитам да кача снимки на 2 от тях- за рождените ни дни с малчо,които са на една дата напрвих ето тези две

https://picasaweb.google.com/117193168272763425983/052011 - ако не се виждат може тук да ги погледнете и да кажете критики и съвети - приемам с отворени обятия
ами далеч са мноооогоооо от вашите произведения на изкуството,ама са от сърце.все пак сега започнах да се уча!
Поздрави!

# 477
 Ако някоя от вас може да  изработи тази торта до събота и живее в София да ми пише на лични. Ето и тортата http://multiply.com/mu/arabela77/image/3/photos/1/600x600/140/Lu … mp;nmid=194569565

# 478
Момичета, трябва ми торта мотор стъпка по стъпка, но не мога да намеря. Ако някой знае къде да погледна ще съм му много благодарна!

# 479
  • Vaudreuil Canada
Момичета, трябва ми торта мотор стъпка по стъпка, но не мога да намеря. Ако някой знае къде да погледна ще съм му много благодарна!

Не разбрах дали ти трябва стъпка по стъпка за фигурка или 3Д торта - това са линкове за 3Д торти
http://www.kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/5489.html?p=19#message_623516
http://www.kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/6595.html?p=23#message_645745

Общи условия

Активация на акаунт