Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 131 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета, много Ви благодаря за хубавите пожелания  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet, стоплихте ми душата с милите си думи. Ние с малката се опитваме да влезем в график, но засега безуспешно. Когато ми отпусне повече време ще пиша пак.
Дими, честит празник на Явор с малко закъснение, да ти е жив и здрав и много да Ви радва.

# 541
Мария,4естита рожба.Да е жива и здрава малката принцеска ,много да ви радва  bouquet
Дими,със закъснение да 4еститя РД на Явор  bouquet HugТипи4но за теб оригинално и красиво
галимир,много добре си се потрудила
Татит,Петя,страхотни мъфини
Ангелова,4ъдесна маска,дано я видим на тортата
Дарилка,страшно апетитно ,мммм...
михаела73,много хубави торти
хрисив,4удесно ретро,скоро ще го копирам да знаеш Heart Eyes
лайтблу,големи красоти беее,много ти се радвам  Hug
Дитсан,,за фигурките да ти кажа на мен ми е по лесно да ги обли4ам като изсъхнат.Днешната Снежанка обли4ах изсъхнала,а джуджетата не

# 542
  • на североизток
Здравейте "сладки" момичета Grinning
Първо искам да изкажа огромната си благодарност на всички, които се отзоваха и ми помогнаха да се справя сама с тортата, която си бях наумила. Е, не се получи точно както исках на външен вид, но поне е вкусна Mr. Green
Второ искам да ви почерпя за моето малко момиче, което се роди точно преди една година, горе-долу по това време Simple Smile Естествено почерпката ще е с въпросната торта

Направих блатовете пандишпанови, но станаха много сухи, въпреки, че ги сиропирах. Може би сиропа беше малко, а може би яйцата много Rolling Eyes Всеки блат има по 6 яйца Embarassed Как мислите много ли е? При положение, че ги пекох в голямата правоъгълна тава на фурната.
Крема е като Рафаело, само че е с бял шоколад, сметана и маскарпоне, и кокос естесвено. Стана много вкусен, но пък не ми стигна Laughing
А тези нещастни кръгчета отгоре, трябваше да са от бял шоколад, разтопен и оцветен. Но нещо не се получи. Използвах шоколад ЛЗ и като го топих на водна баня, той не се втечняваше, ами съхнеше Thinking Затова прибавих малко масло. После пък, боите ми бяха за яйца и трябваше да ги разтворя в малко вода, но пък с тази вода шоколада съвсем се втечни. Сложих го в/у хартия за печене и в хладилника за да стегне. От друга страна пък и нямах такава кръгла форма, в която да го излея, а се надявах като стегне да го изрежа с някоя капачка и да го прехвърля в/у тортата Simple Smile, но той нямаше такива намерения Laughing Накрая ми хрумна да го сгъстя с пудра захар, само и само да не го хвърля и пак с триста зора омесих тези топчета-кръгчета.
И така целия ми ден отиде в занимавка за едни точки Mr. Green

В крайна сметка съм доволна, че без професионални инструменти и материали се получи що-годе прилична торта. Следващия път може да се престраша да пробвам как се прави фондан или тесто Варна Laughing

Отново благодарности на всички консултантки newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 543
Ивчи,радвам се че все пак си се престрашила да направиш това което си беше решила.Със какво измаза тортата?Според мен като за пръв път си се справила много добре.Бонбонките много добре са очертали единицата,а самата форма е перфектна.
Да ти е жива и здрава малката Елена,и всяка торта която и правиш да е все по-добра от предната и винаги със толкова любов правена.
Патрияни мила,благодаря ти много за отговора.На мен май  newsm78 ми е най-лесно да им изрисувам облекло и готово.Майтапя се разбира се,ще пробвам и по двата начина и ще видим какви ще ги сътворя.А ти пак си сътворила чудеса.
Татит,поздравления за кексчетата супер са.

# 544
Здравейте мами!
Много рядко пиша и правя торти, но съм чест гост, за да се наслаждавам на вашите красоти   chef  bouquet
Искам да честитя: Мария- Честита рожба! Много радост да ви носи  Hug
Честито и на всички рожденици!   bouquet
Няма да обсъждам тортите, които виждам тук, защото за мен те са прекрасни  Peace Hug
Влизам с един въпрос:
Може ли да ми помогнете да намеря шаблон за торта от картонени парченца (шаблон за картонените парченца)?
Предварително благодаря   bouquet

# 545
Здравейте мами!
Много рядко пиша и правя торти, но съм чест гост, за да се наслаждавам на вашите красоти   chef  bouquet
Искам да честитя: Мария- Честита рожба! Много радост да ви носи  Hug
Честито и на всички рожденици!   bouquet
Няма да обсъждам тортите, които виждам тук, защото за мен те са прекрасни  Peace Hug
Влизам с един въпрос:
Може ли да ми помогнете да намеря шаблон за торта от картонени парченца (шаблон за картонените парченца)?
Предварително благодаря   bouquet

Заповядай http://krokotak.com/tag/torta-ot-hartiya/ Същата правих зимата и стана много добре Simple Smile

# 546
Заповядай http://krokotak.com/tag/torta-ot-hartiya/ Същата правих зимата и стана много добре Simple Smile

hrisiv, bilqna_69 Много ви благодаря   bouquet Hug

# 547
  • София
Tattit-много мерси за линковете.Ще ми свършат чудесна работа.

# 548
  • на североизток
Ивчи,радвам се че все пак си се престрашила да направиш това което си беше решила.Със какво измаза тортата?Според мен като за пръв път си се справила много добре.Бонбонките много добре са очертали единицата,а самата форма е перфектна.
Да ти е жива и здрава малката Елена,и всяка торта която и правиш да е все по-добра от предната и винаги със толкова любов правена.
Измазах я със самия крем, но не ми стигна да покрия добре и отстрани сложих кокосови стърготини да прикрия недостатъците Simple Smile Иначе за формата не съм ползвала начина от онази схема, просто си я очертах леко с ножа в/у единия блат и като ми хареса изрязах блатовете един по един като ползвах първия за шаблон. Гледах да има по-малко за хвърляне Laughing. Всъщност вие момичета какво правите с остатъците? На мен ми е жал просто да ги хвърля Confused А пък не се сещам, как могат да се оползотворят newsm78

# 549
Привет момичета!!   bouquet

hrisiv – божествени сватбени курабийки!!
kk38 – много оригинална ти е тортата!
J_M_M – зелената тортичка е много нежна и свежа!!
Tatitt – страхотно мъфинки Simple Smile фигурките са невероятно красиви!
patriyani – червената кола е трепач Simple Smile!!
iv4i_79 – да ти е живо и здраво момиченцето и много да ви радва!! Тортата е много сладка Simple Smile

Аз, разбира се със успешното монтиране на моята маска не се справих – пренесох я и я положих някакси върху тортата – и точно да се зарадвам Simple Smile тя все че се пропука през средата от тежестта си и от това, че беше явно недоизсъхнала – та импровизирах набързо…

Но все пак - ето го и резилът Simple Smile Торта "Карнавал" 

и парченце:

Ох, и подскажете, моля ви - как успявате да не си забивате маникюра във фондана, докато монтирате фигурките  Blush, че аз моя целия го надрах  #Cussing out??

Прекрасна и успешна нова седмица    bouquet  bouquet

# 550
Ивчи ,ако са малки изрезки ги натрошавам и омешвам със крема и попълвам по-голямите неравности.Ако са повече или спретвам на домашните нещо набързо,или във повечето случаи ако имам следваща торта гледам да ги използвам.Понякога ги начупвам или редя във купа/или форма за кекс/ със крем + повече масло и  се получава нещо като сладък салам.Ами импровизирам,от една възглавничка ми останаха доста изрезки а трябваше да правя и чанта ,и я направих от тях.
Стефина,ето и аз какво намерих дано не съм закъсняла
http://povary.ru/forum/index.php?showtopic=1623&st=60&p= … 3&#entry40063

# 551
Влизам да ви пусна две торти, май този път станаха по-добре

Благодаря на ванчето за куража и съветите  Hug отново   bouquet

тази беше за рожденни ден на сестра ми

А тази за приятелка:
Вита с маргаритки и марциси беше станала много вкусна, успях да я опитам, сега чакам снимка от разреза  Peace

сега отивам да готвя пържоли че имам оплакване от мъж ми  Joy Joy Joy заради тези торти бил останал гладен, жалния ми той хахахахаххах

# 552
  • на североизток
Оф, то и ние цяла седмица трябва торта да ядем Joy
При положение, че основната торта е за нас, а тя стана големичка, не виждам как ще се справим и с остатъците Whistling  Поне си направих експеримент с тях- залях ги обилно с компот, намазах ги с мармалад от сливи(домашен), тъй като крем не ми остана, и стана върховно. И като видях, че става хубаво, разглобих и останалата от основната торта част, сиропирах обилно този път, мацнах и малко мармалад и се получи това, което исках първоначално да се получи Mr. Green Явно тези пандишпанови блатове поемат мнооооого сироп(поне на мен така са ми по-вкусни)
Но човек се учи от грешките си, за другия път ще знам Wink

# 553
Ангелове,да кажа и тук че тортата е страхотна като за първи опит.Цветовете много ми харесват а също и маската.Браво!
Лукс,как по-добре та те са страхотни.Особенно тази със маргаритките и нарцисите направо ме плени.Много нежен цвят а нарцисите са страхотни.Гледа ли от някъде как се правят ,ако имаш нещо постъпково метни насам че трябва да правя пак кошница.
Горките те,все гладни остават.И моя така мрънкаше във началото а сега сам си готви и гледа да не ми се мярка пред очите.

# 554
ПРИВЕТ,ДАМИ!СТРАХОТНИ ШЕДЬОВРИ ПРАВИТЕ!   bouquet  ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ВАС,ПОНЕЖЕ СЪМ НАЧИНАЕЩА СПРЯМО ВАШИТЕ ТОРТИ  Embarassed  РЕШИХ ДА НАПРАВЯ ФОНДАНА НА ДИМИТРАНА.НО В РЕЦЕПТАТА ПИШЕ ГЛЮКОЗЕН СИРОП.ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ,ЗАЩОТО СЪМ ЗАСИЧАЛА САМО ГЛЮКОЗА В МАГАЗИНИТЕ .МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЗАМЕНИ И С КАКВО! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

Общи условия

Активация на акаунт