Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в публикациите?
Какви техники и методи се споделят във форума?
Какви са някои предложения за рецепти и съвети за използване на съставки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в публикациите?
-
Какви техники и методи се споделят във форума?
-
Какви са някои предложения за рецепти и съвети за използване на съставки?
Предложените рецепти включват използването на различни видове масло, като немско масло или масло от Lidl, както и сметана, пудра захар и ягодов пудинг за оцветяване на крем. Съветите включват използване на сироп от ягоди, червени боровинки, малини, сок от червено цвекло и сок от компот от червени плодове за оцветяване на крем.
-
Какви са някои техники за декориране на торти, споделени във форума?
-
Как се прави маслена глазура за торти?

Естествено почерпката ще е с въпросната торта
Затова прибавих малко масло. После пък, боите ми бяха за яйца и трябваше да ги разтворя в малко вода, но пък с тази вода шоколада съвсем се втечни. Сложих го в/у хартия за печене и в хладилника за да стегне. От друга страна пък и нямах такава кръгла форма, в която да го излея, а се надявах като стегне да го изрежа с някоя капачка и да го прехвърля в/у тортата
ми е най-лесно да им изрисувам облекло и готово.Майтапя се разбира се,ще пробвам и по двата начина и ще видим какви ще ги сътворя.А ти пак си сътворила чудеса.

, че аз моя целия го надрах
??
Поне си направих експеримент с тях- залях ги обилно с компот, намазах ги с мармалад от сливи(домашен), тъй като крем не ми остана, и стана върховно. И като видях, че става хубаво, разглобих и останалата от основната торта част, сиропирах обилно този път, мацнах и малко мармалад и се получи това, което исках първоначално да се получи