Какво има след смъртта?

• 560 577
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 1 065

Ако населението на Земята спадне драстично- няма отърване от материята -има и други планети.

Хайде сега и извънземните ли имат нашите души или обратното? Crazy

хехе
все едно да питаш - и африканците ли имат нашите души или обратното ....
земя или друга планета -- все е материя
В нашата Вселена има много галактики , в тях има много планети ,всичко това е материалния свят - не само Земята е материя.Душите ги изпращат в материалния свят ...а на коя планета ще попаднат незнам как става подбора,ама май нямаме много право на избор...поне последния ми спомен беше ,че много бързо ме натириха в това гадно тяло и то без мое желание ,колкото и налудничаво да звучи.
Сега като живея си мисля ,че всъщност времевия период никак не е лош ,а и мястото за живеене не е лошо.Ако бях в Япония при земетресенията и разрушенията нямаше да ми е по- добре или в близкия изток ...
Тук си е много добре в момента и съм доволна засега .

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 21:17 от not responding

# 1 066
Ако населението на Земята спадне драстично- няма отърване от материята -има и други планети.
Умират ли душите - НЕ - няма измъкване от кръговрата  за съжаление докато не достигнеш така нареченото Съвършенство ......тогава се измъкваш ,но май пак не умираш.

Християнството отдавна се е измъкнало от краговрата на преражданията.
И няма смърт, а вечен живот, както и отърване от материята, естествено.
Хиляди пъти за предпочитане е човек да бъде атеист и материалист, отколкото да вярва в извънземни, прераждане, енергийни въздействия, езотерични практики и др. подобни безумия.

# 1 067
  • Варна
Съжалявам, но изобщо не ви вярвам. Hug Laughing
Не се обиждайте, но откъм факти и доказателства нямате налице нищо.(За привържениците на теорията за прераждането)

# 1 068
Да де, все Материя.
В другия си живот ще се преродя в Храстче, нали е е материя?

# 1 069
Всеки да си вярва в каквото иска, въпрос на личен избор и предпочитания.............и развитие на съответната душа Wink

# 1 070
Умират ли душите - НЕ - няма измъкване от кръговрата  за съжаление докато не достигнеш така нареченото Съвършенство ......тогава се измъкваш ,но май пак не умираш.

Християнството отдавна се е измъкнало от краговрата на преражданията.
И няма смърт, а вечен живот, както и отърване от материята, естествено.
Хиляди пъти за предпочитане е човек да бъде атеист и материалист, отколкото да вярва в извънземни, прераждане, енергийни въздействия, езотерични практики и др. подобни безумия.
Будизмът също води до краи на кръговрата .Не е ли все едно как ще наричаме бога?

# 1 071
Да де, все Материя.
В другия си живот ще се преродя в Храстче, нали е е материя?
по -скоро  не -вече си доста еволюирала

# 1 072
  • Ямбол
Вярванията са едно и те са личен избор, действителността е друго и тя не се избира, тя Е.
В този смисъл, не може да се бяга от хвърлено твърдение с мотива аз съм избрала да вярвам на това, ти на друго.
Или всички знаят, че има прераждане, ако го има, или никой не знае. Така като всеки знае, че ще умре.

# 1 073
Съжалявам, но изобщо не ви вярвам. Hug Laughing
Не се обиждайте, но откъм факти и доказателства нямате налице нищо.(За привържениците на теорията за прераждането)

няма нужда да вярваш ,никой не те кара
просто си споделяме по темата
аз пиша за тези ,които като мен имат спомени

# 1 074
  • Варна
...тук се връщат тези ,които имат да учат ...и които не могат да се откъснат от материалния сетивен свят и .....

Oт 16-ти век населението на Земята прогресивно нараства - имаме проблем с усвояването на уроците? Другите бази са в ремонт?

# 1 075
Будизмът също води до краи на кръговрата .Не е ли все едно как ще наричаме бога?

Будизмът не е религия и Буда не е бог.

# 1 076
Преди малко научих, че е починала моя приятелка. С 1 година е по-голяма от мен. Починала е преди 2 години, но не сме имали как да разберем, днес майка ми е разбрала. Съсипани сме.
Млада, красива като богиня, сърдечна и добра. На 35 години от рак на гърдата.
Кажете, какво й остава на майка й освен да вярва че ще се съберат пак, за какво да се хване, за да ги преживее тези години които й остават ... вярвам да, вярвам и се моля за милост към тая жена, наистина да има отвъден живот, за  да прегърне  отново детето си.

# 1 077
Винаги ми е било интересно ,когато се пише по такива теми и някой сподели нещо ,как се намесват хора без реални преживявания и почват да спорят ,че няма нищо такова ,че всичко е измислица и искат едва ли не да получат отговор на въпроси ,които човечеството си задава от хилядолетия ......и не е намерило отговор.
Та Ментова не съм експерт по преражданията та да ти отговоря защо на Земята идват повече хора ,и дали другите бази са в ремонт ...допитай се до архитекта на вселената ,този въпрос отправяй към Господ.
Аз просто споделих моя личен спомен не за да споря а ,за тези ,които същи споделиха,да знаят ,че не са сами.
Жалко ,че са малко и избягват да пишат в темата ,заради религиозните спорове и ироничните подмятания .

# 1 078

Будизмът не е религия и Буда не е бог.
[/quote
Всеки от нас може да стане Буда.В Япония бях в един манастир с 1000 златни статуи - символиката беше ,че в някоя от тези статуи може да видиш себе си - тоест всеки може да стане Буда - тоест пробуден .
Една огромна част от човечеството почита Буда и вярва в преражането ./Теа 13 ти го опрееляш като безумие/
Не е ли същото с Христос - всеки като него може да възкръсне !/това пък привържениците на будизма и исляма биха приели за безумие/
Символика !

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 22:33 от not responding

# 1 079
В зависимост от това с каква цел човек слиза на Земята се определя къде ще се роди. Ако примерно идва, за да помага на хората, той има избор да се роди където иска, а ако слиза да се учи, разумните определят къде ще се роди. Колкото човек е по-напред в развитието си, толова е по-голяма свободата му на избор.
Хората се прераждаме до деня на съвършенство. Ако човек не пожелае да стане съвършен то той ще се преражда много пъти...

Общи условия

Активация на акаунт