Какво има след смъртта?

• 560 018
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 580
  • Русе
    Мисля,че тези изживавания са по-скоро разговор със самия себе си или най-много с част, която е свързана с общо поле. Не съм привърженик на теорията за прераждането, но е възможна връзката да преодолява не само пространството, но и времето.

Пънки, никога не се е изтъквала, но понякога ме е дразнела. Както и аз нея. Спорде мен много крайно и едностранчиво тълкува случващото се с нея. Което  според мен е характер и етап.

# 11 581
  • Ямбол
Пънки е толкова измислен образ, че повече няма накъде.

# 11 582
  • София
По-добре ще е, ако е измислен, защото ако не е, си е направо зловещо.

# 11 583
Не мислите ли, че е грозно да вадите разни цитати, извън контекста и да ли лепите тук? Е, поне се вижда, че Пънки не се изтъква като някоя велика личност, огряла с присъствието си земното съществуване.

# 11 584
  • София
о, хич не се изтъква! Самата смиреност!

# 11 585
  • Русе
  Айде сега няколко страници изпишете за Пънки. Май наистина си нямате работа.

# 11 586
  • София
не че нямам..., ама не ми се върши.  Laughing

# 11 587
Понеже все по трудно разбирам,  Бъмбълби и Пънки са един и същи човек. Кое е зловещо и кое е специалното на Пънки от този цитат. newsm78
Вие направо се чудите от къде какво да захапете.

# 11 588
  • Ямбол
Не мислите ли, че е грозно да вадите разни цитати, извън контекста и да ли лепите тук? Е, поне се вижда, че Пънки не се изтъква като някоя велика личност, огряла с присъствието си земното съществуване.
Не мисля. Тези цитати са от тази тема. А контекста е пак същата тема и сме ги постнали целите.
Смятам обаче, че думите на Пънки някак са увиснали, в този контекст, защото ти си изтрила своите, което е ужасно неуважение към тези, които са писали с теб тогава, а един от тях е била тя.

# 11 589
Лиляна, нямаш спирачка. Какъв ти е проблема? Не вярваш, че има нещо, което не всеки може да види и поради това искаш да изкараш тези, които са го видели  и тези, които им вярват за луди. Това го разбрах. Какво правиш в тема за луди, надсмиваш се, повдигаш си самочувствието или просто се заяждаш, защото няма къде другаде.

# 11 590
  • Ямбол
Първо Ън искаше цитати от такива, които се смятат за специални, после пак Ън смята, че тези цитати не били подходящи, щото били извън контекста.

# 11 591
Първо, ти реши, че някой счита себе си за специален и второ, не можа да докажеш с нито един от дадените цитати твърдението си. Всичкото ти писане е просто заяждане и не разбирам защо.

# 11 592
  • София
Понеже все по трудно разбирам,  Бъмбълби и Пънки са един и същи човек. Кое е зловещо и кое е специалното на Пънки от този цитат. newsm78
Вие направо се чудите от къде какво да захапете.

Ако е образ, то доста умело се поддържа. Ако е реален човек с тези реални мисли, не се знае какви са мислите, които не биват написани. Безмерна любов към животните, бабчето, астрални пътешествия, посветеност... А на практика  върти всички на пръста си. Не си ли чела какво пише в сродната тема в другия форум? Чак пък, такава невинност...

# 11 593
  • София
Честно казано в нито един от цитатите не прочетох "Аз съм специален, защото..." Пънки или Бъмбълби просто си споделя нещо, което и се е случило, тя не твърди, че това я прави специална по някакъв начин. А това, че вие го възприемате така е съвсем друг въпрос. Явно не можете да приемете факта, че има хора, които са различни от вас или имат преживявания, които вие не сте имали и затова автоматично скачате срещу тях и започвате да им слагате етикети.
И как ги върти на пръста си въпросната личност?

# 11 594
За да приключим грозния спор относно Пънки(грозен, защото говорим зад гърба й) ще кажа последно, че съм изтрила абсолютно всички постове, в които споделям лични мои преживявания, независимо дали са в отговор на нейни постове, или на нечии други. Вижда се, че съм постъпила предвидливо, като гледам какво вадене на думи от контекста на определени разговори отпреди години става тук, с цел някой да бъде злепоставен.
И пак- не, Пънки никога не се е смятала за специална. Просто е от хората, които не се крият и казват всичко точно както са го видели и преживели. Не мисля, че това е изтъкване колко е специална тя. Всички знаем, че е възможно и да се е бъркала някой път, както на всички ни се случва, но няма задръжки да си каже нещата в прав текст. С нея е приятно да се общува заради открития й и ведър характер. Далече съм от мисълта, че е идеална, но на мен ми харесва като събеседник. Дразни ме, че я уговаряме, докато не е тук. Значи не е тя с претенции за специалност. Нямам спомени и за никой друг от писалите преди в темата. Колкото и да им се иска на групичката да оплюят вече изнеслите се в другия форум, няма за какво да се хванат. Само безсмислени заяждания, с никаква връзка с разговорите нито от преди, нито сега. Надявам се, че желаещите да водят някакъв разговор по същество ще надделеят.

Общи условия

Активация на акаунт