Какво има след смъртта?

• 559 501
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 730
  • София
очакваме някой тук да разкаже как е отишъл при някой шаман и последният го е оперирал безупоечно.

Иди и виж в ония лекарските теми колко хора се оплакват, че са са били "безупречно" оперирани и лекувани от лекари с дипломи.  Sunglasses Осакатени и влошени от "научното лечение" има колкото искаш.  Rolling Eyes #Crazy

Оооо, без такива! Опитваш се да я караш на принципа "защо мен хванахте, той краде повече!". Тук не говорим за дипломите, а за шаманите с хипнозата и техните операции.

# 11 731
очакваме някой тук да разкаже как е отишъл при някой шаман и последният го е оперирал безупоечно.

Иди и виж в ония лекарските теми колко хора се оплакват, че са са били "безупречно" оперирани и лекувани от лекари с дипломи.  Sunglasses Осакатени и влошени от "научното лечение" има колкото искаш.  Rolling Eyes #Crazy

Оооо, без такива! Опитваш се да я караш на принципа "защо мен хванахте, той краде повече!". Тук не говорим за дипломите, а за шаманите с хипнозата и техните операции.

А-а-а, не, тук става дума за това, че не можете да приемете, че съществува нещо, което не се вписва в умните ви главици.  Grinning Grinning Grinning  Въртите, сучете и все едно и също пеете.  Grinning  Е, щом дотолкова можете, това си остава за ваша сметка.  bowuu Grinning Grinning Grinning

# 11 732
    Да се върнем по същество - една моя случка от преди много години:

Прочетох историята с голям интерес.
Както писах в моето преживяване на мен мъжки глас ми каза ( или по-точно ми внуши мисъл ) да се върщам защото някой ме чакал, имала съм работа за вършене за някой - така го възприех . От тогава вече повече от 20 години се чудя кой е този някой ( гласът беше категориен във внушението си че индивид от мъжки пол ) и дали вече не съм си изпълнила мисията ... много добре те разбирам...

# 11 733
Който не успее да иде чак при Шаманите, може да прескочи до психо-терапевтичния и духовен феномен Кашпировски.

Кашпировски нокаутира участник В Тв Шоу: http://vbox7.com/play:e7a452be

"Първото лечебно въздействие на далечен на 1 000 километра пациент
За първи път той високо заяви за себе си през март 1988 г., когато му се отдаде да извърши нечувано в света обезболяване чрез телевизионна връзка. 39-годишната пациентка се намира в Киев, в операционен институт по онкология. Кашпировски бе в Телевизионния център на Москва в Останкино.
Делеше ги разстояние от 1 000 км.
Тогава той успя с поглед да успокои пациентката, и даде възможност на проф. Корольов успешно да извърши без наркоза хирургичната операция - отстраняване на опасни образувания в жлезите."
http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=4671&tid=75878

Ако не може да ви упои, ще ви нокаутира, ефектът ще е същият.  Laughing

# 11 734
  • Canada - Montreal
Вчера попаднах на ето това: https://www.facebook.com/video.php?v=818458861542894&pnref=story
Петима полицаи чуват глас, който вика за помощ.Твърдят, че са чули гласът много ясно и отчетливо и определено не е бил детски.Колата е била под водата около 13 часа.Жената е била мъртва, а детето не реагирало, но по-късно в болницата са го стабилизирали.

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 13:40 от mimolin

# 11 735
  • Linz
Ужасна история! Аз чудо тук не виждам освен една голяма трагедия. И да има отвьдно, майката и детето са разделени.

# 11 736
  • Ямбол
Е, не може ли майката да е била жива и нея да са чували полицаите?

# 11 737
Е, не може ли майката да е била жива и нея да са чували полицаите?
Съмнявам се, защото патолозите в днешно време могат много точно да определят час на смъртта, дори това, че е била във студена вода не може да ги обърка.

# 11 738
  • София
тринайсет часа е твърде много.

# 11 739
Милото дете, добре, че са го спасили. Тринадесет часа са наистина много и то за малко дете. Това ми напомни за една поредица по NG за такива случаи, казваше се "Трябваше да съм умрял", та там имаше един престоял 20 часа в ледено езеро в хипотермия, но жив и го извадиха и оцеля. Но това, което най - ме фрапира беше една парашутистка, която скача от незнам си къде с парашут, но той не се отваря както трябва и тя лети надолу, вярно по - бавно, но все пак от изключителна височина. Падна директно по очи, със забито в земята лице, което беше тотално обезобразено, въобще го нямаше. Всичко това се разви пред очите на съпруга й също парашутист, та той повика лекарски екипи веднага, защото напипа пулс. Не само оцеля, но се оказа, че е била бременна в първия месец и след осем месеца роди момиченце. За съжаление въпреки множеството пластични операции все още изглеждаше страшно, но пък жива и здрава с детенце.

# 11 740
  • София - Рим и обратно
Анди, ти нали гледаш CI , не си ли попадала на поредицата с медиумите? На мен, честно казано са ми скучни точно тези епизоди; но ето, че си ги ползват там в разследвания на сериозни убийства тия медиуми, с все гласовете, дето им говорят Simple Smile.

Да ви кажа, и аз съм припадала 2-3 пъти, така и не се разбра от какво е, просто губя звук и картина за минута-две. За околните е много стряскащо, но аз нищо не усещам, нито някой нещо ми говори през това време, нито имам видения. А не е като да съм предубедена и да не допускам подобни неща. По-скоро съм склонна да вярвам на чуждите преживявания (без тия на Пънки, де, те са ми малко хард  и на мен Grinning), но ето, че на мен не се случват такива работи.

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 22:50 от 'Кафе с мед'

# 11 741
  • София
гледала съм, но наистина са скучни от един момент нататък. Казват, че ги използват, но... Някой рационален следовател би се запитал откъде въпросният индивид има информацията. Откачени всякакви (познай дали онзи, Кендра, би се хванал на въдицата Wink). Ако се понапъна малко, знаеш ли как мога да ти го изиграя всичко това! Достатъчно е човек да им наблюдава известно време жестовете и думите, и открива матрицата.

Пънки пак си приказва за "моят учител", пак си пълнят главите един на друг с щуротии, че и някои призовават към това да не се делят, да не се карат. Пънки ги мотае здраво, грам не й вярвам.

# 11 742
А "Куриозна и необичайна смърт" гледате ли, пак по този канал? На мен са ми  много интересни епизодчетата.

# 11 743
  • София
да, гледам ги, когато ги хвана. Повечето са абсолютни каръци. Най-интересни са обясненията - никога не се бях замисляла за тази част на физичните закони.

# 11 744
  • София - Рим и обратно
Анди, не се запитват откъде идва информацията, а просто отиват и намират каквото им трябва. Не се и доверяват на всички медиуми самозванци, има и измамници, естествено. Даже гледам, че си имат досие с имена, които ползват. Евала за практичността - не се поддават на предразсъдъци от сорта "това е невъзможно", а просто ползват отвсякъде всичко.

А това "моят учител" и на мене ми е потрес. Чувала съм от баща ми и негови шантави съмишленици: Учителят казал еди си какво.... и буквално ми се догажда Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт