Какво има след смъртта?

• 559 256
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 805
Причината за сънуване не е известна. А какви сънища може да съществуват няма правилник. Всичко може да се определи като сън. Как тогава е ясно, че нещо не е сън?
А как разбираш, че си сънувала?  Кога разбираш, че си сънувала?

Ън,
Рабрах те, както и че си "грозна".  Hug

Оффф,  и то много  Embarassed Confused
А може би съм прекалено суетна? Laughing

# 11 806
...А как разбираш, че си сънувала?  Кога разбираш, че си сънувала?
...
Както всички останали - когато се събудиш и установиш реалността, че е друга. А също и когато само ти, сънувалият си видял нещото, което е било сън и няма друг, който да те е видял да правиш нещо, което евентуално подозираш, че не е сън. Освен това сънят е несъзнателен, не го предизвикваш, нито го мислиш целенасочено.
А защо реши, че съня не е реалност? От къде знаеш, че друг не е сънувал същото, което и ти? Сънят не е несъзнателен, съзнанието не е само едно ниво. Това, че всички сетива в момента на съня са пасивни не значи, че и ума е пасивен. Би трябвало да знаеш, че мозъкът не спи.  Потърси за осъзнато сънуване.

А може би съм прекалено суетна? Laughing
Това ще да е - суета.  Grinning

# 11 807
При осъзнато сънуване можеш да променяш съня според желанието си. Върховно удоволствие. За егото. Simple Smile Още не мога да си отговоря как стават тия работи, но стават. Отскоро "се научих".

# 11 808
При осъзнато сънуване можеш да променяш съня според желанието си.

Е това според мен всеки го може.
Трика е, че на сън знаеш, че сънуваш и че можеш да промениш хода на събитията както ти се иска.Ддори ми се е случвало да си казвам- ето това сега е на сън  затова ще стане ей така защото така искам.
В последно време използвам този прием за да се срещам с татко, който почина преди около година.

# 11 809
  • София
При осъзнато сънуване можеш да променяш съня според желанието си. Върховно удоволствие. За егото. Simple Smile Още не мога да си отговоря как стават тия работи, но стават. Отскоро "се научих".

Лесно - тогава си в полубудно състояние. Милисекундите между съня и будното състояние.

# 11 810
  • Ямбол
Няма сън, който предварително да си си наумил да сънуваш и наистина да го сънуваш.
Това "осъзнато сънуване" се случва, след като си започнал сън и се пробудиш, от там нататък довършваш мислено съня си. За мен това вече не е сън, но някои са го нарекли "осъзнато сънуване".

# 11 811
Няма сън, който предварително да си си наумил да сънуваш и наистина да го сънуваш.
Това "осъзнато сънуване" се случва, след като си започнал сън и се пробудиш, от там нататък довършваш мислено съня си. За мен това вече не е сън, но някои са го нарекли "осъзнато сънуване".
Може да си "наумиш" да сънуваш нещо, както и може да си "забраниш" да сънуваш изобщо или най малкото да не помниш сънувал ли си или не.
Има сънища, които наистина не могат да се контролират, едни от тях са пророческите/предсказателните сънища. Баба ми знаеше какво ще се случи предварително, защото тълкуваше сънищата си. Това също е умение, което се придобива с времето.
Осъзнатия сън не е просто фантазия, която човек сътворява в едно полубудно състояние. Може да оставиш всичко да се случва и да бъдеш просто наблюдател. Не става дума за контрол на съня, а за осъзнатост, че е сън.
Не знам защо ти обяснявам нещо, в което не вярваш, сигурно е от великодушие ....  Blush

# 11 812
След смъртта душата на човек е безсмъртна.Човекът става невидим и може да се придвижва където си иска.Душите на починалите пазят своите близки.

# 11 813
  • Кубрат/ Пишурка

От съновник:

. Летиш ли насън, ще се издигнеш в службата, ще постигнеш желанията и целите си, ще напреднеш бързо.

2. Лети ли друг, ще ревнуваш или завиждаш.

3. Сънуваш ли, че си на летище, очаква те път.

4. Летиш ли с крила, някой ще помага на напредъка ти.

От друг:
ЛЕТИШ ли на сън, това е един от най-сигурните признаци за успех в живота.Колкото по-високо летиш, толкова по-големи и трайни успехи ще постигнеш. Ако се спускаш от високо към ниско, скоро ще заминеш на дълго пътешествие. Ако се опитваш да литнеш и не можеш, ще трябва още много да работиш, за да постигнеш мечтите си. Ако на сън паднеш по време на летене - неприятности и объркване на плановете ти. Ако летиш ниско над земята те очаква пътуване. Ако видиш слънцето, докато летиш, това е знак, че тревогите ти са напразни...... и още половин страница!

# 11 814
  • Ямбол
Някой вярва ли на това?

# 11 815
Хората вярват, че пътешестват астрално, ти за съновници питаш...

# 11 816
Хората вярват, че пътешестват астрално, ти за съновници питаш...
Това лошо ли е? newsm78

# 11 817
  • София
да ви пусна едно руско реалити за децата с шестото чувство? На такива неща се нагледах и наслушах, че се чудя кой е по-луд - въпросната екстрасенска или майките, които си водят децата там, а дружно двете кокошки са на път да направят децата пациенти на психиатрите.

# 11 818
да ви пусна едно руско реалити за децата с шестото чувство? На такива неща се нагледах и наслушах, че се чудя кой е по-луд - въпросната екстрасенска или майките, които си водят децата там, а дружно двете кокошки са на път да направят децата пациенти на психиатрите.
На руснаци и най-вече на руски "учени" в областта на паранормалното не вярвам аз лично.

# 11 819
  • София
а, тук няма учени! Само екстрасенска и деца с шесто чувство! И като по правило, всички деца са от разбити семейства, без бащи, със самотни майки и отглеждани от бабата и майката или само от майката.

Общи условия

Активация на акаунт