Какво има след смъртта?

• 560 100
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 1 185
Децата им нямат вина, но не е възможно несъвършени родители да създадат съвършени деца или с други думи - смъртни родители да създадат безсмъртни деца.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 21:46 от anjali

# 1 186
Няма как да изчета 80 страници, но съм изумена от броя на отговори "ДА".  Shocked "Колебая се" го разбирам, но "ДА"? LOL.
Нали в България повечето хора са християни? Поне по Великден оставам с такова впечатление. Е как задгробният живот се вързва с това? 

# 1 187
Няма логика да не съществува прераждането, защото всеки от нас има различна степен на "израстване", възможности, мъдрост. Не можете да отречете, че има доста "базови" люде (нищо лошо не казвам, но и вие сте забелязали разликите!) Сега да не вземете да се припознавате?!...  Tired

Аз мисля, че всеки се ражда с равен шанс и има еднакъв старт. От там нататък обкръжаващата среда е тази, която дава различните възможности за израстване, мъдрост, морал, мироглед и т.н.

# 1 188
  • София
Няма логика да не съществува прераждането, защото всеки от нас има различна степен на "израстване", възможности, мъдрост. Не можете да отречете, че има доста "базови" люде (нищо лошо не казвам, но и вие сте забелязали разликите!) Сега да не вземете да се припознавате?!...  Tired

Аз мисля, че всеки се ражда с равен шанс и има еднакъв старт. От там нататък обкръжаващата среда е тази, която дава различните възможности за израстване, мъдрост, морал, мироглед и т.н.

Съгласна съм, но все пак "базата" за надграждане е с различен потенциал...  Thinking

# 1 189
Нали в България повечето хора са християни? Поне по Великден оставам с такова впечатление. Е как задгробният живот се вързва с това?  
Наистина много хора не знаят какво точно отбелязват в тези дни. А иначе, с голяма безупречност си боядисват яйцата, казват си поздрава и т.н.

# 1 190
  • София
Няма как да изчета 80 страници, но съм изумена от броя на отговори "ДА".  Shocked "Колебая се" го разбирам, но "ДА"? LOL.

Така. Почита се висшата сила във всичките и "проявления". Всеки ритуал носи заряда, който сама му вдъхнеш - създаваш си енергиен модел; матрица; торсионно поле.

# 1 191

Съгласна съм, но все пак "базата" за надграждане е с различен потенциал...  Thinking

А генетичния матриал Thinking

# 1 192
  • София

А генетичния матриал Thinking

Като с кармичната предпоставеност... Трудно ще го надраснеш, но не е невъзможно, само не ме питай как!  Laughing

# 1 193
  • Ямбол
Лилянa  - ....
 Ако ти търсиш разли4ни теории за живота след смъртта от многобройни автори  шарлатани -търси.Аз за себе си сам я намерила ,но след като сам приклю4ила и сам избрала библията  това не озна4ава,4е нямам собствено виждане и логика.Исус казал АЗ СЪМ ПЪТЯ,ИСТИНАТА ,И ЖИВОТА.
Аз не търся чужди разсъждения, не търся чужди писания, аз разсъждавам, не взимам на готово, не преписвам. Затова попитах няколко пъти, ако излезете от библията, какво е вашето собствено разсъждение, виждане, без да се опирате на чужди думи.
Обаче няма смисъл, замъглението е тотално, видно е, чак го крещиш. Казал го, друг път, някой ти го е написал, за да ти отнеме собствените разсъждения и да те подчини и си е постигнал целта.

# 1 194
какво е вашето собствено разсъждение, виждане, без да се опирате на чужди думи.

Защо в човека е заложено желанието и стремежа към безсмъртие??? В отговора на този въпрос според мен се крие и отговорът на твоят въпрос.
Моето лично усещане и мнение е, че да - има живот (но вече уточних за какъв точно става въпрос) и не всичко завършва със смъртта! Нямам нито преживявания, нито спомени свързани с прераждане...

# 1 195

Ми тя неврофизиологията си дава съвсем логично, че и доказуемо обяснение на този "феномен".
И никаква карма не търси, за да се защити.

# 1 196
  • София
.... Нямам нито преживявания, нито спомени свързани с прераждане...

Спомени вероятно нямаш и от раждането си, а то ти е от този живот...  Wink Но с дишане и хипноза можеш да го преживееш отново, както и някои фрагменти от миналите си животи. Но вероятно библейският принцип на мислене ще те подтикне да смяташ тези неща за опашати работи...

# 1 197
 Лиляна - Аз не търся чужди разсъждения, не търся чужди писания, аз разсъждавам, не взимам на готово, не преписвам. Затова попитах няколко пъти, ако излезете от библията, какво е вашето собствено разсъждение, виждане, без да се опирате на чужди думи.
Обаче няма смисъл, замъглението е тотално, видно е, чак го крещиш. Казал го, друг път, някой ти го е написал, за да ти отнеме собствените разсъждения и да те подчини и си е постигнал целта.

.Много от нещата които си писала съм сигурна,4е ти самата не ги разбрала но както и да е.По  добре е ако си открила нещо ново да се отпе4ата в някоя книга та да може да стигне до поже4е хора като мен от простолюдието.

# 1 198
Спомени вероятно нямаш и от раждането си, а то ти е от този живот...  Wink Но с дишане и хипноза можеш да го преживееш отново, както и някои фрагменти от миналите си животи. Но вероятно библейският принцип на мислене ще те подтикне да смяташ тези неща за опашати работи...

Противоречиш си - непрекъснато твърдите, че спомени от предишното прераждане има!

А във вътрешното усещане вярваш ли? Аз - Да! Точно според него не вярвам в прераждането. А доста съм ги премисляла нещата, дори съм се опитвала да възприема идеята за не толкова нереална!

# 1 199
  • София

Противоречиш си - непрекъснато твърдите, че спомени от предишното прераждане има!

...

С кое си противореча? Аз съм се подлагала на рибъртинг - говоря от опит, не от прочетеното в Библията или Корана.

Общи условия

Активация на акаунт