Какво има след смъртта?

• 563 401
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 3 195
  • София - Рим и обратно
Пънки, аз не съм особено голям специалист, в смисъл - никъде не съм "ходила", не виждам аури, нищо такова. Но въпреки това имам много дълбоки (не ме питай откъде и защо) убеждения, че има смисъл в прераждането и повечето теории, които го съпровождат. Някакси, откакто се помня, ми попадат точно определени книги, статии и хора, които да навържат непоклатимо логиката на нещата. Дори не споря, когато срещна иронично неверие, защото ми се струва абсолютно ненужно. Все едно да споря дали слънцето е на небето денем или нощем Laughing. Дори не се ядосвам, а иначе имам слабостта да се мъча всячески да накарам хората около мен да мислят като мен, и не само, ами да са убедени като мен в нещо си Simple Smile. А по тоя въпрос съм абсолютно спокойна, не ме ядосват инакомислещите.
Смятам, че човек отива там, където му е нивото, там докъдето е стигнал и накъдето е тръгнал.
Самата склонност към упойващи вещества автоматично те сваля нива надолу и прокарва пътечка за всякаква измет към теб. Абе като в истинския свят, така си мисля.
Много мила почерпка, мерси  bouquet

R&S, тоя "индивид" на аватара ми не е наркоман или демон, ако това имаш предвид Laughing. Не ме влекат такива. Нещата не са непременно такива, каквито изглеждат.

# 3 196
Разбира се,че ще ги прескочиш.Това е във възможностите ти....И понеже всичко е с ефекта на матрьошката.Най-образно казано,"нисшите/плътните" "сфери" на вибрации,се съдържат във"висшите/бързите)такива.Но няма как да отидеш до"по-нагоре".Защото ти с твоята степен на вибрация,която се явява нисша/спрямо предхождащите я,няма как да стигнеш до там.Просто не става.На чисто"физическо"ниво(долкото сравнението е уместно)няма да понесеш степента на по-висшите вибрации.Няма как да те разрушат,но ще те"отблъскват"и ще се чувстваш сякаш нямаш "достъп" до тях.
Примера с буркана пълен с камъни с много хубав.Първо големите камъни,после средните(те ще пропаднат между големите),после малки,още по-малки и накрая пясък.Пясъка прониква навсякъде между камъните и камъчетата.Т.е.висшите/бързите вибрации проникват в по-нисшите/ бавните,и на практика бавните се съдържат в бързите и така възходящо до Първоизточника.
Чела съм за вибрациите, ма нещо ми излетя от главата. По-слабите вибрации ли създаваха материята като сгъстена маса? А по-високите са по-висши?
В другата тема за края на света имаше цитиран някакъв румънски физик, който бил много напред с материала, че сега земята щяла да усили вибрацията си - значи ще напреднем?

# 3 197
Да.Така е.Плътната материя е с бавни вибрации.
Според теориите за Шумановият реознанс,от 7,8 вече наближаваме 15 Hz.Това е и заложеният"преход"в календара на маите.

# 3 198
Прав си Tired Но съм тъпа и упорита и не мога да се спра, макар че все си го обещавам Simple Smile
тц.
Да спреш да търсиш ли?Това наистина би било тъпо.Просто..Опитай да смениш посоката.Опитай да си изясниш какво точно е това нещо което търсиш.Опитай да ревизираш разбиранията си за"обекта".Осмели се да отхвърлиш старите догми,защото те явно вече са ти отеснели,и те водят до вътрешен конфликт и противоречие.Хората са податливи на привичките и навиците.Навикът да се мисли по определен начин също.Освен това..Някак се чувстваме удобно в познатата обстановка.
И в това няма нищо лошо.Но когато старите модели започват да стават неадекватни,мисля е време за промяна.

Хубави съвети. Simple Smile Започвайки преди 8 години, осъзнах някои от написаните неща, преди 5 направих решителна стъпка напред, но отговорът все е някъде там, както казваха в един филм. Laughing Аз съм далече обаче...или прекалено близо, но не го разбирам. Благодаря за насърчението! Simple Smile

# 3 199
  • Русе
Според теориите за Шумановият реознанс,от 7,8 вече наближаваме 15 Hz.Това е и заложеният"преход"в календара на маите.
  Доста свободна и неточна интерпретация на въпросното явление.

# 3 200
Тогава приказките, че ще станем по-малко материални, би трябвало да се тълкуват буквално - физическите не тела ще се разреждат?? Или съвсем се оплетох  Laughing

# 3 201
 Доста свободна и неточна интерпретация на въпросното явление.
Е уважаема..Все пак сме лаици и ни е простено.Но може би ти би могла да направиш по-конкретна и точна интерпретация за събитието.Всъщност..Съмнявам се..Ако беше така,нямаше само да се чудиш с кво да се заядеш,а просто щеше да гледаш да внесеш максимална яснота в казуса.

Честотата на трептене на нашата планета е била 7,8 Hz.През 80-те започва да се покачва и към днешна дата е почти 12,13.Според някои теории за следващата плътност е нужно да достигнем 15.Според други вече сме я достигнали.

Ето една много хубава статия.Най-долу пише и за мозъчните вълни и за Шумановият резонанс.
А да..Да отбележа,че вибрацията на хората в когато мозъкът им е в Алфа(медитация,молитва,транс и т н.)също е 7,8Hz..Втори Шуманов резонанс,означава и нова степен на резониране за нас самите.Което обаче,не значи"немедлено просветление и нирвана".

http://www.zhivaenergia.com/How_It_Works.html

Summer Smile,имам си теории по въпроса,но честно казано..Направо не ми се пише Crazy

# 3 202
Сподели поне накратко.

# 3 203
Много сте добре тези, на които не ви се пише. Изглежда така е най-разумно. Трябва и аз да науча тази мъдрост от вас, за да не пати главата повече.  Praynig

# 3 204
Хепи, ето и още една мъдрост, леко завиване в друга посока...
http://it.dir.bg/news.php?id=12616131

# 3 205
Идеята за безсмъртие е плашеща. Искам все някога да разбера какво има оттатък.

# 3 206
И аз настръхвам, завинаги в тежката материя, бррр... Crazy

# 3 207
  • Русе
   Земя и йоносфера около нея, която е проводник. Има източници на широк спектър излъчване - мълнии,земна плазма и всякакви други,като вълните с ниските честоти заради сферичната форма на Земята, резонират (наслагват се, и се усилват в точно определени честоти) и по специално 7.83, 14.1,20.3 ....   Нищо не се покачва.

# 3 208
Ти ми набара слабото място. Всъщност искам да живея вечно.  Laughing Благодаря за линка.   bouquet

# 3 209
Ти ми набара слабото място. Всъщност искам да живея вечно.  Laughing Благодаря за линка.   bouquet
Като станеш на 90+ ще размислиш, повярвай ми.

Общи условия

Активация на акаунт