Какво има след смъртта?

• 568 093
  • 11 927
  •   2
Отговори
# 8 940
Хепи, изобщо не си приключила с Астрала, само така си мислиш  Laughing Wink
От цялото ти изложение не ми хареса фигурата на мъжа, всяко излизане ли трябва да се придружава от някого? Close
А за Космоса-ето и още една възможност, реална. Wink Малко на майтап, малко на истина. Коментарите към статията също са интересни Laughing
 http://it.dir.bg/news.php?id=15731512
Е сега ще погледна статията. А това с астрала не помня кога съм казвала, че съм приключила с него?!  newsm78 Няма такова нещо! Тепърва почвам да се развивам в тая насока.  Laughing

Тъмната мъжка фигура не знам какво беше, но не ме стресна. Сигурна бях, че мога да го изгоня, но не съобразих, че може детето да се стресне, примерно (ако се е изплашило от това) и защо отиде в посока креватчето. А аз да не изпусна "портала", веднага гледах да избягам.  Laughing
Другия път, ако има такава тъмна фигура, ще гледам да я поразуча по-добре и да я изгоня. В моите юношески кошмари имаше разни плашещи фигури, които просто гледаха и нищо не правеха, но ми всяваха някакъв ужас. Отдавна не съм имала подобни "гости", а тоз "тъпия дух" мисля, че беше безобиден, но знае ли се... В смисъл, дори не привлече вниманието ми. МОже да е било някое блуждаещо астрално тяло, примерно.  newsm78
Също така съм сигурна, че не е задължително пътуванията да са придружени от подобни фигури.

Сега прочетох и статията - интересна е. Явно обаче съм изпуснала. Отгоре на всичко нямам доверие на хора. ВИж, ако бяха намесени извънземни, щях да бъда по-доверчива.  Laughing

# 8 941
Аз снощи гледах "Наш дом" и още го осмислям. Търся къде се припокрива и къде се разминава с други подобни истории.
Направи ме впечатление, че мястото е невидим град около земята, все едно е само за земни хора. Та кандидатите за Марс, ако не оцелеят там, къде ли ще отидат  Thinking ..
А, и друго - явно стигането до абсолюта (спомена се за сливане с океана като крайна цел) е някъде след целия цикъл от необходими прераждания. И свободната воля не беше особено свободна.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 20:46 от Summer Smile

# 8 942
Митрополит Кирил не е убит от човек, а от силен воден дух, щото е говорил против богомилите.
Знам, че Хексе зададе резонен въпрос защо Франция не е пострадала заради убийствата на богомили, не знам още, не съм питала. newsm78

# 8 943
Самър, ако не оцелеят там, просто ще умрат. Не е предвидено връщане, билетът е еднопосочен. Това се казва ясно. Има и още много други въпроси, много по-важни от този за живота на няколко души(извинете цинизма), които ме карат да вярвам на един от коментарите повече, отколкото на идеята, а именно, че ще гледаме симулация и целта на тази грандиозна манипулация е както винаги:"каквото и да ви говорят, накрая става дума за пари...." Mr. Green
Хепи, не знам какви са тия тъмни фигури, но преди години и аз виждах такава и не се плашех, и продължавам да се чудя какъв е този феномен, ако не е присъствие, което не пропуска никое ОИТ какво ще е? Thinking
Пънки в последно време се появява, хвърля по някоя бомба и изчезва за неопределено време Crazy Laughing

# 8 944
Цитат
ако не оцелеят там, просто ще умрат. Не е предвидено връщане, билетът е еднопосочен
..ама аз за душите им се зачудих (или както се нарича в крайна сметка прераждащата се част) ..ако онова място е само около земята и до него се стига през чистилището, дали и от Марс е достъпно...изперках нещо  Laughing

# 8 945
Цитат
ако не оцелеят там, просто ще умрат. Не е предвидено връщане, билетът е еднопосочен
..ама аз за душите им се зачудих (или както се нарича в крайна сметка прераждащата се част) ..ако онова място е само около земята и до него се стига през чистилището, дали и от Марс е достъпно...изперках нещо  Laughing

хах, това е много интересен въпрос, не се бях замислила....
Организаторите на полета не мислят по въпроса, ако изобщо някой се замисля от подобен ъгъл и ако изобщо се мисли сериозно за експедиция до Марс, а не за симулация.
Та за душите, по-точно ВА....хм...принципно не би трябвало да има проблем за една разумна енергия, би трябвало да се придвижва свободно в Космоса. А онова място не знам дали е около Земята и най-вече дали е достъпно от всяка планета от нашата слънчева система. А защо през Чистилището да се минава?  Rolling Eyes Това е твърде интересен въпрос...А още по-интересно е какво ще правят оп-овете? Те трябва да се върнат при планетарния дух, задължително пак тук.... Thinking

# 8 946
Филма "Наш дом" имам предвид, някой пусна линк назад.
Иначе.. не знам..опитвам се да си изградя стройна теория и точно уж наглася нещата и изникне нещо различно и пак се опитвам да го наместя някъде.

# 8 947
Може би,около Марс има друг град,подобен на "Наш дом",където живеят душите,преживяли инкарнация на Марс.
Преди година,прочетох една книга,която също много ме впечатли книгата "Единствената планета на избора" на Филис Шлемър http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E5%E4%E8%E … EB%E0%ED%E5%F2%E0.След книгите на Нютон,донякъде Библията,после и горната книга и.някак си усетих леко да ми се нарежда пъзелът.
П.П.Вчера гледах български опит за регресивна хипноза -провеждаше го Павлина(не разбрах фамилията),беше интересно,но не изгледах всички части.http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013_12_01_archive.html

# 8 948
"Наш дом" не съм го гледала, но колкото повече се замислям, толкова по-безумно ми изглежда всичко(за Марс говоря). Тези хора би трябвало там не само да живеят, но и да се размножават. Значи мъж и жена, родени на Земята, за чиито души е предвидено да се инкарнират тук(не виждам друга възможност) трябва да останат там физически с неясна възможност за душите. И още по-интересно ако те имат дете там, то каква душа трябва да получи и къде ще отиде после тази душа?
Мима, как от двама души, родени на Земята, които трябва да се инкарнират тук, ще се роди човек, чиято душа автоматически ще се инкарнира на Марс, само защото тялото се е появило там?. Shocked
Излиза, че или някои души ще се лутат из Космоса после и там няма да може да се роди човек със земен генезис в смисъл на душа, или че просто няма нищо, само тяло сме и спокойно можем да се преместим и размножаваме навсякъде, където успеем да създадем условия за тези тела.
Другата възможност е онова място да е общо за всички души от Вселената и да няма значение планетата, където се инкарнират, тоест душата може да влиза и да населява всякакъв вид телесна същност, а после отива все на едно и също място. Thinking
Предположения? Rolling Eyes
П.П. И пак питам, ами оп-овете, родени тук, какво ще стане с тях след смъртта им? А дали там е възможно да се появят също оп-ове? Или успешно ще е само зачатие, в което влезе ВА?

# 8 949
Историята във филма е пречупена през индивидуалността и степента на осъзнаване  на главния герой.Той така вижда нещата от нивото,на което вибрира,съществува и т.н."душата " му.Просто от неговия балкон се вижда такъв пейзаж,но цялото е много по-голямо  и всеобхватно.Както стана ясно от историята,има и други нива на съществуване на душата(например майка му),където явно вибрациите са други,в зависимост от чистотата,опитността и развитието на душата.Може би ,по-напредналите души се инкарнират на други физически планети и около тези планети има обиталища от рода на "Наш дом"всъщност,не знам,дали на Марс има интелигентен живот...Естествения стремеж на всичко е развитие и минаване на по-високо ниво и така до безкрайност,или до достигане на нирвана.... newsm78.Всъщност,дали Бог дали еволюира  ,....едва ли Той е нещо статично .....

# 8 950
Някъде съм срещала, не помня вече къде, но сигурно е било разказ на завърнал се от клинична смърт, че там, където отишъл имало и души от други планети, някои даже идвали от воден свят. Може би тогава по-ниските нива да са само около земята и да са само за хора, а по-горните да са за всички. Ако е така, ще има души и за Марс, ако не - вероятно няма да могат да се размножават там. Както и в космоса не се получавало.
За оп-овете не знам, нещо далечна ми е идеята за колективни души, поне за момента.

# 8 951
Всички тези теории ми се виждат твърде сложни.Убедена съм, че "там" нещата са много по-прости, отколкото си ги представяме.

# 8 952
На мен пък донякъде ми се изясни, т.е изградих си теория от четенето на разсъжденията ви.
Мисля, че  инкарнирането е свързано с предварително  определяне на опции за живота, не само къде да се родиш, но и къде да живееш, местата на които ще бъдеш. Т.е решено е примерно да се инкарнираш на Земята, а в даден момент да отидеш да живееш на Марс. Ако там е имали или има живот, нищо чудно да има и такъв Наш дом като около Земята. И да няма - може да бъде създаден, ако е необходим. Както във физическата реалност могат да се създават нови градове и държави, така сигурно може и в духовния свят /или както там се казва, мястото където живеят душите/.
Душата /или тази част от нас която се преражда/ според мен продължава да живее и учи и между инкарнациите във физическо тяло и в зависимост от това от какво има нужда, ако е родена на Земята, но живяла и умряла на Марс, ще се върне в Дома около Земята, ще остана в този около Марс или ще отиде някъде другаде. И да не пропускаме, че душата /както е при астралното тяло/ се придвижва много по-лесно и бързо в пространството, отколкото физ. тяло. Т.е може да не е голям проблем къде точно живее, след като може да минава разстоянието Земята-Марс за 1 мисъл време, т.е като си го помисли и е там.

И не мисля, че душите със създаването си са обвързани с определено място - примерно да могат да живеят на Земята само. Дори като сме във физ. тяло можем да сменяне местоживеенето си, а какво остава ако сме без него. И никой досега да не е живял на Марс не мисля, че има пречка някой "землянин" да се засели там или направо да се роди там.

# 8 953
Не съм изчела всичко, но се хванах за поста от Пънки, че патриарх Кирил бил убит от воден дух... Аз мисля, че по-скоро е бил замесен с Мафията. Много духовници, не само политици са замесени с Мафията в България и обикновено един по един си намират смъртта.... Мафията не прощава! Там е страшна работа - всеки гледа да убие пръв другия, за да  не бъде самият той убит, но един по един, всички умират при странни обстоятелства...

Колкото до колониите на Марс - може и да е симулация, може и капан да е. Но е крайно време човешката раса, която се тупа в гърдите с технологичния си напредък, да направи нещо толкова елементарно (за по-висшите видове) като колония на друга (съвсем близка при това) планета.  Tired

Колкото до тъмните и "тъпи" духове, които виждаме понякога в сънищата си - не знам какво са, но мисля че са безобидни. Може би имат някаква цел да ни наблюдават или просто блуждаят там, нямам идея. Но не ме плашат, така че... Интересно обаче, че тоз дух също не ми обърна никакво внимание да вземе да ми обясни "Е сега ще ти кажа кой е тъп.  Laughing". Ама много му дреме как го възприемат хората, а може и целта да е била сина ми, затова взаимно не сме си обърнали внимание.  Wink А какво може би правят подобни "духове" с децата ни - предполагам, че е нещо хубаво, съдейки по себе си (посещавана от най-ранно детство от какви ли не същества).  Laughing И той ще порасне и ще спре да се плаши и ще разбере, че е било за добро.  Simple Smile

# 8 954
В тези случаи обаче, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ какво ИСКАТЕ на съзнателно ниво. Забравете за bullcrap-глупости като „Тайната“. Може да искате щастлив живот, но ако подсъзнателното убеждение е, че трябва да страдате – ще получите здрави шамари от живота. Вие се ръководите от сегашното ви разбиране за онова, което вярвате и знаете, че е вярно. Можете да искате колко си искате. Но единственото нещо, което създава искането е константното състояние на искане. А да искаш постоянно води със себе си своето отражение – чувството за липса, за нямане. Което ни води на очевидното заключение – състоянието на искането, не е състоянието на съществуването в настоящия момент. И не е състоянието на осъзнаването и интегрирането (което състояние на knowing).

Колкото повече искате, толкова повече оставате в състояние на искане без някога да имате. Да искаш означава да декларираш, че нямаш, че имаш липса. Искането НИКОГА няма да привлече преживяването на това да имате (освен временно), искането ще привлече само още искане, което ще засили усещането за ЛИПСА. Разбирате ли на какво ви учат филми като „Тайната“? Нали уж подобното привлича подобно? Т.е. единствено да знаете, че имате, ще привлече още имане. Да знаеш, че имаш не е желание излъчено навън и няма да привлече своя огледален антипод. Ето защо илюминати имат все повече и повече. Те не искат, те ЗНАЯТ, ЧЕ ИМАТ ВСИЧКО в този момент. И имат още повече. Много е просто, след стъпка (1) и (2).

http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/484-2013-12-16-04-42-29.html

Общи условия

Активация на акаунт