Какво има след смъртта?

• 567 982
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 030
Ън, ако не си чела досега, погледни метода ТЕС. Това по повод
... Ако приема напълно този факт за истина, не мога да го променя, вече е минало, отдавна. Не виждам какво мога да направя.... Rolling Eyes не мисля да търся отново друг отговор вътре в себе си...

Също така и по повод всяко едно от изброените:
... няма човек, особено на определени години, който да няма нито една душевна травма, дълбоко потиснати или отречени чувства, отказ от прошка или нещо друго...

Аз съм съвсем начинаеща в ТЕС, но само в един ден успях да обезсиля две от най-старите си детски травми.
Това имах предвид и аз-че е възможно лечение и на стари травми, включително на такива от друга инкарнация.Но за целта трябва да признаем пред себе си,че сме били наранени или че изпитваме чувства, които не знаем от какво са провокирани.
А когато ни се показва спомен от предишен живот, той означава нещо, задължително.Не само като инфо, а насока върху какво да работим.

# 9 031

Money

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 19:43 от ae

# 9 032
.Не искат удостоверение,че сте психически годен за да създавате и отглеждате деца/човешки животи/?
При встъпване в брак искат, извънбрачните деца минават за непредвидени.  Mr. Green

Я наистина пусни една анкета в другата тема. Аз мисля, че няма болшинството да са съгласни.

# 9 033
Ще го видя този метод ТЕС, сега го чувам за първи път.... Rolling Eyes
Скрит текст:
Хепи, дано си прочела какво ти отговорих, защото е време за триене
Ае, не знам какво ще кажеш по повод на моите размисли по въпроса, но ако нещо ме притеснява, то е точно евентуалното прекъсване на пътя ни тук, на това място като поле за трупане на опитност. А че с нас като личности все повече ще правят каквото си искат не се и съмнявам. Въпросът е доколко ще ни объркат пътя, по който вървим от толкова дълго и как ще реагира всеки ВА на това ново предизвикателство. Мисля за следващия път Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 21:32 от Ън

# 9 034
Че полето на реалността не се прекъсва.Само се видоизменя

# 9 035
Значи аз се мъча с болестите си, следващият Ън ще се терзае с чипа си. Да му е/й честито!

# 9 036
И е така,и не точно..

# 9 037
В нашия форум има тема за ТЕС [ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619044.0 ], която е добра като отправна точка, но се изисква още много четене, и освен това има три дами, които са наистина много наясно, отзивчиви и полезни за тези, които се опитват сами да напипат пътя. Простичко казано това е начин сам да изчистваш негативните си мисли, вярвания, травми, всичко с отрицателен знак, което се е затлачило в тебе през годините, плюс система за бърза помощ в момент, когато изпадаш в крайно негативно състояние.

# 9 038
  • Русе
  Нямам личен опит с ТЕС, но мой приятел преди години започна да се интересува и да се опитва да го практикува, заедно със сина си- около 25 годишен. Случайно, малко след като започнаха с практиките, синът му се нарани много сериозно вследствие на непремерена и неовладяна емоция. Години наред не може да възстанови загубени фукции на ръката след това. Та лично аз не бих препорчала каквато и да е практика, без съответната вътрешна мотивация и потребност.

# 9 039
Странно, Амбър! ShockedПоследвах линка и прочетох, че било напълно безопасно, може да се прилага от всеки, дори от един човек на друг, вкл. деца и бебета. Този твой познат какво е правил? Rolling Eyes

Цитат
И е така,и не точно..
В смисъл? Rolling Eyes

# 9 040
  • Русе

Странно, Амбър! ShockedПоследвах линка и прочетох, че било напълно безопасно, може да се прилага от всеки, дори от един човек на друг, вкл. деца и бебета. Този твой познат какво е правил? Rolling Eyes

то само по себе си не е опасно. Нагласата и мислите ни са опасни.

# 9 041
Ън, прочетох го. Защо все триете, хора?! Гледам, че и ае си е изтрил поста, който беше интересен.  newsm78

# 9 042
Аз трия тези постове, в които разказвам какво си "говоря" с ВА Mr. Green Не е някаква тайна изобщо, но когато започнахме в началото да пишем такива преживявания, все се намираха хора да влизат и да ни наричат луди, наркомани, зомбита и в най-добрия случай лъжци. Забравихте ли? Няма да ми хареса, когато някой(да ме прощавате, лаик, който нищо не е видял, освен очевадното) седне да ме поднася, че съм куку, което си говори на себе си, или ми се присмива, че вярвам в някакви измислици и глупости....айде нЕма нужда Naughty
Забелязвам, че хората са прекалено заземени. Или атеисти, или суеверни езичници, или отнесени християни. Твърде познато състояние, което не допуска съществуването на духовна същност като водещо начало. Разбирам напълно, но не споделям и ми става неприятно, ако някой реши да ми "отваря очите". Някак....не ми се връща обратно в стадото.... Confused

# 9 043
. . Разбирам напълно, но не споделям и ми става неприятно, ако някой реши да ми "отваря очите". Някак....не ми се връща обратно в стадото.... Confused
Laughing Laughing

# 9 044
А, щом не сте заговорили за извънземни - добре сте, ми аз какво да кажа?!  Laughing Пък хич не ми дреме.  Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт